Read the Official Description

ПРЕГЛЕД ПРОГРАМА

Тхе Пх.Д. у Бусинесс курсу је дизајниран за лидере који имају страст за истраживањем, иновацијама, жељом да кроз образовање постану велике разлике. Ако се надате да ћете створити огроман кредибилитет и жељу да постанете признати стручњак у одређеном пољу, овај курс ће вас покренути као ништа што сте икада доживјели. У оквиру провјереног оквира за израду извјештаја, дизајн наставног плана нуди беспријекорно стратешко фокусирање на ваш раст као интегрисану особу из перспективе вишеструке интелигенције, поред научног развоја. Дизајниран од стране свјетски познатих истраживача и стручњака из различитих области пословања, курс вам омогућава да започнете путовање као системски научник кроз оригинално истраживање и даље развијате кључне теорије које помажу друштвима да напредују из јединствене перспективе културе. Са фокусом на основану теорију, овај курс пружа критичну и системску мисао неопходну за креирање иновативних теорија и концепата који трансформишу ваше пословно окружење.

Најважнији програми укључују:

  • Ваш докторат степен се зарађује за око 48 месеци
  • Искусите холистички развој, као што су поверење и емоционална интелигенција, поред академског знања
  • Глобални познати радни стручњаци из мултикултурних искустава воде ваше истраживање
  • Свесни развој вашег кредибилитета као угледни и уважени научник

Transcontinental Institution Of Higher Education своје дипломиране студенте превазилази само мере лидера. Дипломци ће имати храброст и мудрост да створе иновативне концепте и теорије у различитим деловима света. Неупоредив холистички модел академског учења фокусира се на развој вас у цјелини, а не само на појединца који развијају аналитичке вјештине под застарелим образовним моделом искључених модула. Као будући научник са нама, доживљавате свесни развој комплексних вјештина и интелигенције, као што су емотивна интелигенција и иновативност током трајања курса.

Могуће је пребацивање кроз лице у лице и учење на даљину.

Искусите моћну и незаборавну авантуру у учењу која ће вас трансформисати ван ваших потенцијала. Пријавите се данас: кликните овде

Program taught in:
енглески језик
Last updated October 14, 2018
Ovaj kurs je Online студије, Комбинација Online и кампус студија
Start Date
Open Enrollment
Duration
4 - 5 Године
Fleksibilno vreme
Price
14,650 EUR
Опционо месечно школовање - 455 ЕУР / месец за 36 месеци
By locations
By date
Start Date
Open Enrollment
Application deadline

Open Enrollment

Location
Application deadline
End Date

The myth of Knowledge is Power

Imagine yourself with a PhD