Pročitajte zvanični opis

Динг у електричној и електронској Енгинееринг

Сврха квалификације је да се развије инжењер са напредним могућностима за примену основних инжењерских наука и / дизајн и синтезу и сродне принципе самостално на специфичне проблеме друштва у целини. Један од главних циљева у овом процесу је да се развије напредне могућности да спроведе темељну инжењеринг истраживања оригиналне природе. Она такође промовише приступ доживотног учења и склоност ка обуци других ученика у сличним областима.

Квалификациони резултати

исходи ниво излаз: Квалификовани ученик ће бити способан да:

 1. Идентификује, процени, формулисати, тумаче, анализирају и решавају оригинални инжењерских проблема истраживање / развој креативно и иновативно што ће применити одговарајућу напредне основно знање о иеМатхематицс, Основног науке и инжењерских наука у одабраној области истраживања.
 2. План и управљање напредне инжењеринг истраживачке пројекте, демонстрирајући основно знање, разумевање и увид у принципима, методологија и концепата који представљају друштвено одговорно (на локалним и другим заједницама) инжењеринг истраживање / развој у одабраној области истраживања праксе.
 3. Раде ефикасно, појединачно или заједно са другима, као члан тима, групе, организације и заједнице или у мулти-дисциплинских окружења у одабраној области истраживања.
 4. Организује и управља га / њу и његове / њене активности одговорно, ефикасно, професионално и етички, прихватити одговорност у оквиру његових / њених граница надлежности, и врши оригинални пресуду на основу знања и стручности, који се односе на област истраживања.
 5. План и спровести напредне истраге, истраживања и / или експерименте са оригиналног природе применом или развој одговарајућих теорија и методологија, и извршити анализу података и тумачење.
 6. Комуницирајте ефикасно, како усмено и писмено, са посебно истраживање публику и заједницу у целини, у оној мери у којој су погођени истраживања, користећи одговарајућу структуру, стил и графички подршку.
 7. Користити и ефикасно и критички проценити одговарајуће напредне методе инжењеринг истраживања, вештине, алата и информационих технологија у истраживању / развој пракси, и показати разумевање и спремност да прихвати одговорност за утицај активности истраживања / развоја инжењеринга на друштво и животну средину.
 8. Обавља процедурални и не-процесни дизајн и синтезу компоненти, система, радова, производа или процеса као скуп повезаних система и проценити њихову социјалну, правну, здравље, безбедност и утицај на животну средину и предности, где је то могуће, у одабраној области истраживања .
 9. Употребе различитих стратегија учења и вештине да савлада резултате који су потребни за њега припрема / сама да се укључе у сталном учењу, да прате знања и вештина потребних у области инжењеринга истраживање / развој.
 10. Учествовати као одговоран грађанин у животу локалне, националне и глобалне заједнице делујући професионално и етички у одабраној области истраживања.
 11. Показују, где је то могуће, културни и естетски осетљивост у низу друштвених контекста у извршењу активности истраживања / развоја инжењеринга.
 12. Истражите, где је то могуће, образовања и развоја каријере у напредним Енгинееринг Ресеарцх / развој.
 13. Организујте и развој, где је то могуће, предузетничких могућности преко инжењеринга, техничке истраживање, развој и / или менаџерске способности.

Захтеви за пријем и критеријуми за избор

Одобрени диплому магистра из факултет или неки сличан одобрени диплому мастер нивоу. Коначни пријем у програм ће бити одобрен само након успешне презентације истраживачког семинара шест месеци након уписа. Истраживачке теме мора бити прихваћен и одобрен од стране супервизора на факултету и на крају од стране Комитета Сената Универзитета Сената или Извршног.

Додељивању степена

Динг: Електрични и Електронски ће бити додељена на студенте који су завршили истраживање семинар и тезу успешно.

ДПхил у електричној и електронској Енгинееринг

Сврха квалификације је да се развије интелектуалца са напредним могућностима за примену основних инжењерских наука или сродне интердисциплинарно принципе самостално на специфичне проблеме друштва у целини. Један од главних циљева у овом процесу је да се развије напредне способност да спроведе независну основни интердисциплинарни инжењеринг истраживања оригиналне природе. Она такође промовише приступ доживотног учења и склоност ка обуци других ученика у сличним областима.

Квалификациони резултати

исходи ниво излаз: Квалификовани ученик ће бити способан да:

 1. Идентификује, процени, формулисати, тумаче, анализира и решава проблеме истраживање / развој оригиналног природе креативно и иновативно што ће применити одговарајућу напредне интердисциплинарног основно знање и / или Цомпутер Енгинееринг Сциенцес у одабраној области истраживања.
 2. План и управљање истраживачки пројекат (а), демонстрирајући основно знање, разумевање и увид у принципима, методологија и концепата који представљају друштвено одговорно (на локалним и другим заједницама) инжењеринг истраживање / развој у одабраној области истраживања праксе.
 3. Раде ефикасно, појединачно или заједно са другима, као члан тима, групе, организације и заједнице или у мулти-дисциплинских окружења у одабраној области интердисциплинарних истраживања.
 4. Организује и управља њега / њу и његове / њене активности одговорно, ефикасно и етички, прихватити одговорност у оквиру његових / њених граница надлежности, и врши оригиналну пресуду на основу знања и стручности, који се односе на област интердисциплинарног истраживања.
 5. План и спровести напредне међу-дисциплинске истраге, истраживања и / или експерименте са оригиналног природе применом или развој одговарајућих теорија и методологија, и извршити одговарајућу анализу података и тумачење.
 6. Комуницирајте ефикасно, како усмено и писмено, са посебно истраживање публике, користећи одговарајућу структуру, стил и графички подршку.
 7. Користити и ефикасно и критички проценити одговарајуће напредне интердисциплинарна метода истраживања, вештине, алата и информационих технологија у истраживању / развој пракси, и показати разумевање и спремност да прихвати одговорност за утицај активности истраживања / развоја инжењеринга на друштво и животну средину .
 8. Извршити синтезу система, радова, производа или процеса као скуп повезаних система и проценити њихову социјалну, правну, здравље, безбедност и утицај на животну средину и предности, где је то могуће, у изабраном пољу интердисциплинарна истраживања.
 9. Употребе различитих учења и истраживања стратегије и способности да савлада резултате који су потребни за њега припрема / сама да се укључе у сталном учењу, да прате знања и вештина потребних у области инжењеринга истраживање / развој.
 10. Учествовати као одговоран грађанин у животу локалне, националне и глобалне заједнице делујући професионално и етички у одабраној области истраживања.
 11. Показују, где је то могуће, културни и естетски осетљивост у низу друштвених контекста у извршењу интердисциплинарних истраживања / развојних активности.
 12. Истражите, где је то могуће, образовања и развоја каријере у Адванцед Ресеарцх / развој.
 13. Организујте и развој, где је то могуће, предузетничких могућности преко техничких истраживања, развој и / или менаџерске способности.

Захтеви за пријем и критеријуми за избор

Одобрени магистрирао на факултету или сличан одобрени степен на мастер левел.Финал пријем у програм ће бити одобрен само након успешне презентације истраживачког семинара шест месеци након уписа. Истраживачке теме мора бити прихваћен и одобрен од стране супервизора на факултету и на крају од стране Комитета Сената Универзитета Сената или Извршног.

Додељивању степена

ДПхил: Електрични и Електронски факултет ће да се пренесу на студенте који су завршили истраживање семинар и тезу успешно.

Jezik održavanja programa:
енглески језик

Pogledajte još 70 programa koje nudi University of Johannesburg »

Ovaj kurs je Campus based
Start Date
feb. 2020
Duration
2 - 3 Године
Fleksibilno vreme
Redovne studije
Prema lokacijama
Prema datumu