Read the Official Description

Докторски и МРес програми су уско повезани са нашом растућом и динамичком културом истраживања. Користићете ангажовање са високо квалификованим академским особљем, радећи заједно са портфелом динамичних и популарних мастер програма.

Академски надзор

Члан особља, стручњак из изабране области, директно је одговоран за вођење и подршку вашег истраживачког програма. Као студент студије, постаћеш део наше успјешне академске заједнице.

7 главних разлога за проучавање Закона

 • Истраживачки капацитети:
  посвећене докторске области са рачунарима искључиво за коришћење од стране истраживачких студената.
 • Професионално умрежавање:
  Студенти истраживања често су спонзорисани да присуствују домаћим и међународним конференцијама и упознају водеће научнике у својим областима и презентирају своје истраживачке налазе.
 • Култура динамичког истраживања:
  имају користи од ангажовања са високо квалификованим академским особљем.
 • Бесплатан таблет:
  Напредне технологије и е-учење, бесплатан иПад или таблет ће подржати ваше студије.
 • Свеобухватни извори читања:
  преко нашег виртуелног окружења за учење, лична електронска библиотека вредна 6.000 фунти.
 • Постдипломски семинари:
  присуство на низу понуђених семинара.
 • Подршка студентима:
  редовни контакт са вашим супервизором и постдипломским истраживачем у школи током трајања програма.

Подручја истраживања везана за право

 • Приступ правди
 • Грађанске парнице
 • Кривично право и докази
 • Међународно кривично право
 • Тероризам
 • Против тероризма
 • Међународни тероризам
 • Међународно право
 • Међународно трговинско право
 • Међународна људска права
 • АДР
 • Медијација
 • Правна пракса
 • Људска права
 • Породично право
 • Јавно право

Ресеарцх цултуре

Истраживање студената који студирају на ЛСБУ постају витални део наше динамичке истраживачке културе и представљају један од суштинских елемената који ЛСБУ чини узбудљивим интелектуалним окружењем.

Сви студенти истраживања уписани су у ЛСБУ програм пост-дипломске кључне вјештине. Осим тога, можете предузети обуку истраживачких метода из одговарајућих курсева МА и МСц, као и учествовати у специјализованим догађајима и активностима које осигуравају инклузивну и успјешну културу истраживања.

МРес програм

МРес се разликује од научених мајстора у томе што ће ваш завршни резултат бити проширена дисертација (30.000 речи), умјесто модулског рада и испита.

ПхД програм

Докторат, по дефиницији, је изворни допринос знању. Истраживачки степен се разликује од наученог курса. Очекује се да студенти истраживања сами усмере своје учење уз подршку надзорног тима. Наш докторски програм такође има признање од ЕСРЦ 3 за докторске студије из подручја социологије и социјалне политике.

Школа права и друштвених наука постаје језгро за управљање и подршку наших докторских и докторских програма.

Оквир за изврсност истраживања (РЕФ)

РЕФ за 2014. годину 75% нашег истраживања о социјалном раду и социјалној политици добило је рејтинг од 3 * од 4 * за 'животну средину' - квалитет који је дефинисан као погодан за производњу истраживања међународно одличног квалитета, у смислу њену виталност и одрживост. Добијамо широк спектар спољних средстава од Савета за економска и социјална истраживања (ЕСРЦ), Одељења за међународни развој (ДфИД), Британске академије, хуманитарних организација, владиних одељења и локалних власти.

Кључне информације о курсу - наручено по моду

Режим

Запосленост

Развој истраживачких вјештина

Сви студенти истраживања су обавезни да учествују у програму за развој кључних вјештина, чији је циљ развијање преносивих вјештина, осим оних који су запослени у истраживању. Обука у истраживачким методама доступна је путем честих истраживачких семинара.

По потреби студијски истраживач може делимично пратити релевантне магистарске курсеве који су на располагању у оквиру школе, а нарочито јединице о методологији истраживања. У неким случајевима, студенти истраживања се подстичу да прате друге курсеве који су на располагању на Универзитету или да су напредно усмерени на побољшање своје опште стручности у својим изабраним областима.

Осим тога, могу се охрабрити да прате језичке курсеве усмјерене на побољшање њихових усмених и писаних вјештина - обоје су битне у њиховој будућој каријери.

Преносиве вештине

Истраживачки степен ће вас опремити многим преносивим вештинама. Самодисциплина, потражња за јасним аналитичким размишљањем и способност претварања критике других у нешто што је конструктивно за вас, представљају јединствену обуку за скоро сваку врсту каријере. Узбуђење и задовољство проналажења нових чињеница, нове идеје или новог начина посматрања нечега могу бити веома корисни.

Присуствовање конференцијама

Студенти истраживања често су спонзорисани да присуствују домаћим и међународним конференцијама и упознају водеће научнике у својим областима и презентирају своје истраживачке налазе. Напредак свих студената истраживања формално надгледа Одбор за истраживање на универзитету.

Служба за запошљавање

Ми смо Универзитет године за запошљавање дипломаца другу годину заредом - Тхе Тимес и Сундаи Тимес Гоод Университи Гуиде 2018, 2019. године.

На ЛСБУ-у желимо да успоставимо успјешну каријеру. Током студија - и две године након дипломирања - имате приступ нашој служби за запошљавање, која укључује:

 • Онлајн плочу на којој можете видети широк спектар пласмана: хонорарно, пуно радно време или добровољно. Такође можете да се пријавите да бисте видели наше саветнике у Јоб Схоп-у, који су увек на располагању да вам помогну да направите следећи корак у потрази.
 • Наша каријера гимнастика нуди групне радионице о биографијама, технику интервјуа и проналажењу радног искуства, као и редовне презентације послодаваца из различитих сектора.

Наш тим за студенте предузећа такође може да вам помогне да започнете сопствени бизнис и развијете драгоцене предузетничке вештине.

Услови за упис

Када се пријављујете за програм истраживања на ЛСБУ, од вас се очекује да имате 2.1 степен признања, а релевантна постградуатска квалификација на нивоу Мастерса би била корисна.

Ако имате еквивалент нижих хонорара у другој класи, такође вам је потребна постдипломска квалификација на нивоу Мастерса.

Такође ћете морати да покажете доказе о свим вашим квалификацијама. Ако енглески није ваш први језик од вас се очекује да докажете своју компетентност на енглеском језику, показујући ИЕЛТС резултат од најмање 7.0 на постдипломском нивоу.

Како се пријавити

Упутства за домаће / ЕУ кандидате

Режим

Студенти и студенти постдипломских студија у ЕУ и студенти који се баве истраживањем треба да се пријаве путем нашег наменског апликативног система.

Детаљне информације о томе како се то ради налазе се на нашој секцији Како аплицирати за студенте постдипломских студија и нашу рубрику Како аплицирати за студенте истраживања.

Међународни апликанти треба да користе наш међународни систем пријављивања. Све детаље можете наћи у секцији Како се пријавити за међународне студенте.

С обзиром на вашу пријаву

Ваша пријава ће бити достављена одређеном броју потенцијалних супервизора који ће размотрити ваше академске квалификације, искуство и приједлог истраживања како би одлучили да ли је ваш истраживачки интерес нешто што би се могло надзирати у ЛСБУ.

Такође ће се одржати интервју телефоном или на Универзитету. Ако сте успешни, биће вам понуђено место на курсу и обавештени о следећем датуму уписа. Читав процес обично траје између шест и осам седмица, од пријема ваше пријаве до одлуке о вашој пријави у школи.

Предлог истраживања

Ако сте кандидат за докторанде, молимо да приложите нацрт вашег предлога за истраживање (до 1000 речи).

Ако сте кандидат за МРес, молимо вас да наведете кратку изјаву, не више од 500 речи, наводећи област истраживања на коју сте заинтересовани.

Program taught in:
енглески језик

See 20 more programs offered by London South Bank University »

Last updated February 22, 2019
Ovaj kurs je Campus based
Start Date
apr. 2019
sept. 23, 2019
Duration
1 - 5 Године
Fleksibilno vreme
Redovne studije
Price
4,325 GBP
Прва година УК / ЕУ накнада: 4325 £; Годишња међународна накнада: 1.3780 фунти. Прва година хонорарно УК / ЕУ накнада: £ 2162.5; Година 1. дио хонорарног међународног хонорара: £ 6890
By locations
By date
Start Date
apr. 2019
End Date
Mart 31, 2020
Application deadline
Start Date
sept. 23, 2019
End Date
Jun 5, 2020
Application deadline
Start Date
okt. 2019
End Date
sept. 30, 2020
Application deadline
Start Date
Jan. 27, 2020
End Date
Jan. 23, 2021
Application deadline
Start Date
feb. 2020
End Date
Jan. 23, 2021
Application deadline

apr. 2019

Location
Application deadline
End Date
Mart 31, 2020

sept. 23, 2019

Location
Application deadline
End Date
Jun 5, 2020

okt. 2019

Location
Application deadline
End Date
sept. 30, 2020

Jan. 27, 2020

Location
Application deadline
End Date
Jan. 23, 2021

feb. 2020

Location
Application deadline
End Date
Jan. 23, 2021