Read the Official Description

Инжењерска школа има јаку културу истраживања и предузећа. Ми смо врхунски савремени универзитет у Лондону за водеће и међународно одлично истраживање и просечну оцену у општој инжењеринг-РЕФ 2014.

РЕФ је додијелио 80% нашег истраживања Генерал Енгинееринг-у двије највише оцјене квалитета (4 * или 3 *) за "утјецај" (истраживање и значај). Овај успех је заснован на снажном евиденцији спољног генерисања прихода са укупном садашњом вредношћу уговора о истраживању и наградама за предузеће које прелазе 4 милиона фунти.

Приходи се генеришу из широког спектра извора, укључујући истраживачке вијеће, Европску унију, индустрију, владу, добротворне организације, савјетовање и партнерства за трансфер знања, гдје је школа један од лидера на националном нивоу. Наше истраживање је у великој мјери интердисциплинарно и сарађују са снажним националним и међународним везама.

Група за истраживање великих података и информатике

Група за истраживање великих података и информатике (БДИРГ) сарађује са спољним телима и има интердисциплинарни приступ, радећи на пословним, научним и инжењерским пројектима. Недавни пројекти укључивали су рад на графичким облицима и фонтовима за визуелизацију информација и електронску владу, фокусирајући се на Краљевину Бахреин.

Области интересовања укључују:

  • Велика анализа података
  • Пословна интелигенција
  • Визуелизација и графика
  • Софтверска метрика
  • Реструктурирање пословних процеса

Члан особља, стручњак из изабране области, директно је одговоран за вођење и подршку вашег истраживачког програма. Као студент студије, постаћеш део наше успјешне академске заједнице.

Докторат, по дефиницији, је изворни допринос знању. Истраживачки степен се разликује од наученог курса. Очекује се да студенти истраживања сами усмере своје учење уз подршку надзорног тима.

Кључне информације о курсу - наручено по моду

Режим

Запосленост

Развој истраживачких вјештина

Сви студенти истраживања су обавезни да учествују у програму за развој кључних вјештина, чији је циљ развијање преносивих вјештина, осим оних који су запослени у истраживању. Обука у истраживачким методама доступна је путем честих истраживачких семинара.

По потреби студијски истраживач може делимично пратити релевантне магистарске курсеве који су на располагању у оквиру школе, а нарочито јединице о методологији истраживања. У неким случајевима, студенти истраживања се подстичу да прате друге курсеве који су на располагању на Универзитету или да су напредно усмерени на побољшање своје опште стручности у својим изабраним областима.

Осим тога, могу се охрабрити да прате језичке курсеве усмјерене на побољшање њихових усмених и писаних вјештина - обоје су битне у њиховој будућој каријери.

Преносиве вештине

Истраживачки степен ће вас опремити многим преносивим вештинама. Самодисциплина, потражња за јасним аналитичким размишљањем и способност претварања критике других у нешто што је конструктивно за вас, представљају јединствену обуку за скоро сваку врсту каријере. Узбуђење и задовољство проналажења нових чињеница, нове идеје или новог начина посматрања нечега могу бити веома корисни.

Присуствовање конференцијама

Студенти истраживања често су спонзорисани да присуствују домаћим и међународним конференцијама и упознају водеће научнике у својим областима и презентирају своје истраживачке налазе. Напредак свих студената истраживања формално надгледа Одбор за истраживање на универзитету.

Служба за запошљавање

Ми смо Универзитет године за запошљавање дипломаца другу годину заредом - Тхе Тимес и Сундаи Тимес Гоод Университи Гуиде 2018, 2019. године.

На ЛСБУ-у желимо да успоставимо успјешну каријеру. Током студија - и две године након дипломирања - имате приступ нашој служби за запошљавање, која укључује:

  • Онлајн плочу на којој можете видети широк спектар пласмана: хонорарно, пуно радно време или добровољно. Такође можете да се пријавите да бисте видели наше саветнике у Јоб Схоп-у, који су увек на располагању да вам помогну да направите следећи корак у потрази.
  • Наша каријера гимнастика нуди групне радионице о биографијама, технику интервјуа и проналажењу радног искуства, као и редовне презентације послодаваца из различитих сектора.

Наш тим за студенте предузећа такође може да вам помогне да започнете сопствени бизнис и развијете драгоцене предузетничке вештине.

Услови за упис

Од кандидата за студијски програм на ЛСБУ обично се очекује да имају добар степен (2: 2 и више) и одговарајућу постдипломску квалификацију, по могућности на нивоу мастера. Молимо вас да такође наведете две академске референце као део ваше пријаве. Од вас ће се такође тражити да покажете све ваше квалификације. Ако енглески није ваш први језик, од вас ће се тражити да докажете своју компетенцију на енглеском језику, показујући ИЕЛТС резултат од најмање 7.0 на постдипломском нивоу. Бићете позвани на разговор са вашим потенцијалним супервизором, лично или телефоном, пре него што се направи понуда.

Шема одобрења академске технологије

Ако сте држављанин који није члан ЕУ / ЕЕА, можда ћете морати да се обратите канцеларији за иностране и комонвелте (ФЦО) за одобрење од Шема одобрења за академску технологију (АТАС) како бисте проучили овај курс. Ово је услов за упис на Универзитет или за добијање Потврде о прихватању студија (ЦАС) ако је потребно да поднесете Општу визу за Тиер 4. Имајте на уму да АТАС сертификат није потребан за подношење пријаве за курс у ЛСБУ и за пријем понуде.

Више информација о томе да ли ћете то захтевати путем ФЦО веб странице и нашег водича МиЛСБУ за Шему одобрења за академску технологију можете пронаћи више информација.

Процес добијања сертификата АТАС може трајати неко вријеме, тако да је важно да провјерите да ли вам је потребно што прије, тако да можете пријавити цертификат за добијање у право вријеме. Ако не произведете важећи АТАС сертификат, може доћи до кашњења у пријему ЦАС-а или нећемо бити у могућности да вас упишемо на Универзитет.

ЈАЦС код за овај курс је И190.

Како се пријавити

Упутства за домаће / ЕУ кандидате

Режим

Студенти и студенти постдипломских студија у ЕУ и студенти који се баве истраживањем треба да се пријаве путем нашег наменског апликативног система.

Детаљне информације о томе како се то ради налазе се на нашој секцији Како аплицирати за студенте постдипломских студија и нашу рубрику Како аплицирати за студенте истраживања.

Међународни апликанти треба да користе наш међународни систем пријављивања. Све детаље можете наћи у секцији Како се пријавити за међународне студенте.

С обзиром на вашу пријаву

Ваша пријава ће бити достављена одређеном броју потенцијалних супервизора који ће размотрити ваше академске квалификације, искуство и приједлог истраживања како би одлучили да ли је ваш истраживачки интерес нешто што би се могло надзирати у ЛСБУ.

Такође ће се одржати интервју телефоном или на Универзитету. Ако сте успешни, биће вам понуђено место на курсу и обавештени о следећем датуму уписа. Читав процес обично траје између шест и осам седмица, од пријема ваше пријаве до одлуке о вашој пријави у школи.

Предлог истраживања

Приликом подношења пријаве, молимо приложите нацрт вашег приједлога истраживања или сажетак пројекта (до 1000 ријечи).

Припремите се за почетак

Помажемо нашим студентима да се припреме за факултет и пре почетка семестра. Да бисте сазнали када треба да се пријавите за смештај или финансирање студената, прочитајте Како се пријавити за овај курс.

Велцоме Веек

Пре него што почнете са курсом, ми ћемо вам послати информације о томе шта ћете морати да урадите пре доласка и током првих неколико дана у кампусу. О процесу можете прочитати на нашим страницама Велцоме Веек.

Program taught in:
енглески језик

See 20 more programs offered by London South Bank University »

Last updated February 23, 2019
Ovaj kurs je Campus based
Start Date
Mart 2019
apr. 2019
Duration
3 - 5 Године
Fleksibilno vreme
Redovne studije
Price
4,325 GBP
Прва година УК / ЕУ накнада: 4325 £; Годишња међународна накнада: 1.3780 фунти. Прва година хонорарно УК / ЕУ накнада: £ 2162.5; Година 1. дио хонорарног међународног хонорара: £ 6890
By locations
By date
Start Date
Mart 2019
End Date
feb. 28, 2022
Application deadline
Start Date
apr. 2019
End Date
Mart 31, 2022
Application deadline
Start Date
Maj 2019
End Date
apr. 30, 2022
Application deadline
Start Date
sept. 23, 2019
End Date
Jun 4, 2022
Application deadline
Start Date
okt. 2019
End Date
sept. 30, 2022
Application deadline
Start Date
nov. 2019
End Date
okt. 31, 2022
Application deadline
Start Date
Jan. 27, 2020
End Date
Jan. 21, 2023
Application deadline
Start Date
feb. 2020
End Date
Jan. 21, 2023
Application deadline

Mart 2019

Location
Application deadline
End Date
feb. 28, 2022

apr. 2019

Location
Application deadline
End Date
Mart 31, 2022

Maj 2019

Location
Application deadline
End Date
apr. 30, 2022

sept. 23, 2019

Location
Application deadline
End Date
Jun 4, 2022

okt. 2019

Location
Application deadline
End Date
sept. 30, 2022

nov. 2019

Location
Application deadline
End Date
okt. 31, 2022

Jan. 27, 2020

Location
Application deadline
End Date
Jan. 21, 2023

feb. 2020

Location
Application deadline
End Date
Jan. 21, 2023