Read the Official Description

Докторат из области културе

Нормално Трајање: 3 или 4 године (Пуно радно време)

Место: Хонг Конг

Одсјек за културне студије основан је 2000. године, први је одељење ове врсте у Азији, са потпуно интердисциплинарним и међународним факултетом који се обавља искључиво за наставу и истраживање у савременим културним студијама.

За наше постдипломске студенте, пружамо надзор и радне односе у непосредном контакту са научницима из свјетске класе. Студенти могу да користе путне грантове да учествују на конференцијама широм света. Нудимо и разне могућности за излагање радионицама на различитим локацијама путем наших мрежа интер-азијских културних студија.

Методе примене

Кандидати могу тражити приступ програму докторских студија на два начина како слиједи:

1. Пријавите се за докторске програме путем шеме стипендија за Хонг Конг (ХКПФС)

Изузетни и бриљантни подносиоци захтева могу тражити приступ путем ХКПФС-а до 1. децембра 2018. године (Хонг Конг Тиме 12:00 ујутро) . Додељене стипендије ће добити стипендију са месечном стипендијом од ХК $ 25,100 * и одустати од комплетне школарине за своју прву годину студија. Студенти који се пријављују и не добијају стипендију, и даље могу бити разматрани за редовне докторске студије у Лингнан-у.

(УС $ 1 = ХК $ 7,8).

(* стопе за 2018-19, предмет годишњег прегледа)

Да бисте се пријавили за пријем, молимо да направите првобитну пријаву на Систем пријема РГЦ на ввв.ргц.еду.хк/хкпхд у периоду од 1. септембра до 1. децембра 2018. године (у Хонг Конгу 12:00 часова) . Сваки апликант ће бити додијељен референтни број. Подносилац захтјева се затим захтијева да поднесе пуну пријаву директно Лингнановом електронском систему на адреси ввв.лн.еду.хк/адмиссионс/апплионлине прије или прије 2. децембра 2018. године (вријеме у Хонг Конгу, 11:59 сати) . Касне апликације НЕЋЕ се разматрати.

2. Пријавите се за докторске програме директно

Кандидати могу такође затражити пријем у докторске програме директно на Универзитет. Редовни студенти ће обично добити стипендије за постдипломце. Постдипломски студенти за докторат ће бити ХК $ 16,720 / месец *.
* Да се ​​подигне на ХК $ 17,050 / месечно након потврде кандидатуре. (стопе за 2018-19, предмет годишњег прегледа)

Универзитет позива на пријаве од 1. новембра 2018. до 25. јануара 2019 . Подносиоци захтева могу се пријавити путем интернета путем ввв.лн.еду.хк/адмиссионс/апплионлине. За детаље, молимо посетите ввв.ЛН.еду.хк/рег/инфо/пград.

Општи услови за пријем

 1. Кандидат за пријем у кандидатуру за степен доктората треба обично:
  а. има магистарску диплостику коју је додијелила високошколска установа коју је за ову сврху признат од стране Универзитета; или
  б. држати одговарајућу диплому са првом или другом класом или по еквивалентном стандарду и регистровати у студијском програму магистарске дипломе у признатој високошколској установи најмање годину дана и имати доказ о постигнућима истраживања; или
  ц. добили су одговарајућу квалификацију а) или б) горе; или
  д. дали су задовољавајуће доказе о академском и стручном постизању.
  Напомена: Дипломци првог степена са доказаном квалификацијом или искуством у истраживању могу се директно примити на докторске студије САМО ПОД ИЗЈЕДНИМ ОКОЛИНАМА. Обично кандидат без магистарског студија не би био примљен на докторске студије и он би се требао уписати као ученик МПхил у првом степену.
 2. Осим горе наведеног, кандидат чији степен не припада терцијарној институцији у Хонг Конгу или енглеско-говорној земљи треба да добије минимални резултат од 550 (тест на папиру) или 213 (рачунарски тест) или 79 (интернет на тесту енглеског као страног језика (ТОЕФЛ), или груписаним резултатом од 6,5 или више у Међународном тесту за тестирање енглеског језика (ИЕЛТС), или еквивалентним резултатом у признатом тесту или еквивалентном квалификацијом за доказати своје знање језика који ће се разматрати од случаја до случаја. Кандидати су обавезни да испуне додатне захтјеве, ако их има, одређени програмима за које се пријављују за пријем.
 3. За пријем у Лингнанове докторске програме преко ХКПФС-а, РГЦ је одредио то за кандидата са универзитета који не говори енглески језик, осим ако не обезбеди доказ да је енглески језик за упис на све курсеве за квалификације / њених предлошених докторских програма, он / она је дужан да приложи резултате резултата ТОЕФЛ или ИЕЛТС у апликацији докторске дисертације. Овај захтев (обавезно подношење резултата ТОЕФЛ / ИЕЛТС резултата) може се изузети кандидатима чије су предложене докторске студије посебно у не-енглеском језику, нпр. Кинеском. Међутим, подносиоци пријава и даље морају испунити језичке захтјеве Универзитета како је наведено у ставу 2 горе.

Захтеви за прихватање програма

Подносилац пријаве који предлаже писање тезе на кинеском језику треба тражити сагласност Одјељења пружањем оправданих оправдања. Он / она може бити обавезан да демонстрира своје способности на енглеском и / или кинеском језику у интервјуу.

Program taught in:
енглески језик

See 12 more programs offered by Lingnan University »

Last updated December 10, 2018
Ovaj kurs je Campus based
Start Date
sept. 2019
Duration
30 - 72 Месеци
Redovne studije
Price
42,100 HKD
школарина за годину 2019-2020.
Deadline
Tražite informacije
Deadline for application via HKPFS: 1 December 2018; Deadline for application to the University directly: 25 January 2019.
By locations
By date
Start Date
sept. 2019
Application deadline
Tražite informacije
Deadline for application via HKPFS: 1 December 2018; Deadline for application to the University directly: 25 January 2019.

sept. 2019

Location
Application deadline
Tražite informacije
Deadline for application via HKPFS: 1 December 2018; Deadline for application to the University directly: 25 January 2019.
End Date