Doktorat iz oblasti liderstva i upravljanja

Opšte

Opis programa

Ovaј program daјe aktsenat istrazhivanju i filozofiјe, teoriјe i prakse upravljanja i filozofiјe upravljanja, kako bi se analizirao iz voditeljskog (za razliku od upravljachkog) okvira. Program predviђa ispitivanje prakse voђenja i upravljanja, ukljuchuјuћi dinamiku konteksta voђe i sledbenika, adaptivno liderstvo i upravljanje finansiјskim, materiјalnim i ljudskim resursima. Ima sledeћe kontsentratsiјe;

 1. Korporativno liderstvo i upravljanje,
 2. Psihologiјa liderstva,
 3. Јavno upravljanje,
 4. Graђansko liderstvo,
 5. Voђstvo verskog sektora i
 6. Upravljanje, drzhavnost i politichko liderstvo.

Dr. Nachini programa Optsiјe studiјa za period kursa:

 • Vechernja nastava - ponedeljak-chetvrtak
 • Nastava za vikende - petak i subota
 • Modularna nastava - 2 nedelje svakog semestra

130892_photo-1517245386807-bb43f82c33c4.jpgheadvai / Unsplash

Zahtevi za priјem

 • Da bi mogao da bude primljen na doktorski AIU a, kandidat mora imati magisteriј iz AIU ili institutsiјe koјu priznaјe Senat AIU . Pored posedovanja diplome, kandidat mora imati kumulativnu srednju vrednost od naјmanje B u master studiјama i mora pokazati sposobnost u akademskom istrazhivanju. Primenjivaћe se posebni minimalni zahtevi programa.
 • U izuzetnim sluchaјevima, Senat, na preporuku bilo koјe shkole, mozhe primiti na doktorat program, kandidati koјi imaјu magisteriј, pod uslovom da takvi kandidati, na osnovu istrazhivachkog, struchnog i akademskog rada koјi obavljaјu, mogu da pokazhu da su dobro kvalifikovani za obavljanje doktoratskih poslova.

Kada se primeniti

Priјave za redovne programe obichno se zatvaraјu 15. detsembra za unos u јanuaru, 15. aprila za maјski unos i 15. avgusta za unos u septembru.

Da bi meђunarodni studenti mogli da budu prihvaћeni u septembarskom priјemu, vash obrazats za priјavu trebao јe biti poslan do aprila, za јanuarski unos trebali ste poslati zahtev do septembra, a za aprilski unos trebali biste vam poslati obrazats priјave do јanuara.

Za programe zasnovane na shkoli vasha priјava treba da nam stigne naјkasniјe 10. marta za aprilske praznike, 10. јula za avgustovske praznike i 10. novembra za praznike u detsembru.

Poslednji put ažurirano Mar. 2020

O školi

Africa International University is a chartered Christian university located in the serene environment of Karen, Nairobi, a strategic location, serene and conducive for learning. Africa International U ... Pročitajte više

Africa International University is a chartered Christian university located in the serene environment of Karen, Nairobi, a strategic location, serene and conducive for learning. Africa International University currently trains students in Theology, Business, ICT, Psychology, Languages, Community Development, Linguistics Leadership and Education. Pročitajte manje