Read the Official Description

Школа за бизнис има растући програм истраживања, са нагласком на ванредној студији студената који истовремено развијају и унапређују своју професионалну каријеру. Школа нуди традиционалну постдипломску истраживачку студију која води до награде доктора наука.

Пословна школа ЛСБУ је такође добила награду за "Рачуноводствени колеџ године - јавни сектор" на наградама ПК Магазине 2017.

Финансијски успјеси

Школа је успјела осигурати значајна средства за истраживање из многих извора, укључујући Савјет за економска и социјална истраживања (ЕСРЦ), Савјет за истраживање инжењерских и физичких наука (ЕПСРЦ), Одсјек за пословну, предузетничку и регулаторну реформу (ДБЕРР) и Одсјек за иновације , Универзитети и вештине (ДИУС) (кроз програме трансфера знања) и Европску комисију.

Ентерприсе кроз истраживање

Предузетништво као основно истраживање наратива позива истраживаче да допринесу раду значајним за академски квалитет и утицај, а свака област обухвата ову тему, укључујући, али без ограничења, мала и средња предузећа, локалну економију, организациону анализу, друштвено предузеће и друштво. Нуди могућности да сарађују на истраживањима и публикацијама, размјењују податке, комплементарне методологије и повезују се са предузећима.

Укључивање у посао и друштво

Школа је такође посвећена 'грађанском ангажману' са мисијом да подели практичне резултате истраживања како би побољшала друштво око нас и то се одражава у многим студијама случаја утицаја које се генеришу. Наша локална пословна заједница је од суштинског значаја за успех Лондона и ми смо заинтересовани да се укључимо у истраживање које подржава ту заједницу кроз систематско хватање структуре, економског утицаја или животног циклуса пословања.

Стога желимо да наше истраживање буде академски снажно и способно да створи утицај на локалном, националном или међународном нивоу. Драго нам је да размотримо широк спектар предлога за истраживање у оквиру пословног домена, све док се могу видети да пружају потенцијал за ригорозност, оригиналност, достигнућа и утјецај.

Докторат, по дефиницији, је изворни допринос знању. Истраживачки степен се разликује од наученог курса. Очекује се да студенти истраживања сами усмере своје учење уз подршку надзорног тима.

Акредитације


Кључне информације о курсу - наручено по моду

Режим

Запосленост

Развој истраживачких вјештина

Сви студенти истраживања су обавезни да учествују у програму за развој кључних вјештина, чији је циљ развијање преносивих вјештина, осим оних који су запослени у истраживању. Обука у истраживачким методама доступна је путем честих истраживачких семинара.

По потреби студијски истраживач може делимично пратити релевантне магистарске курсеве који су на располагању у оквиру школе, а нарочито јединице о методологији истраживања. У неким случајевима, студенти истраживања се подстичу да прате друге курсеве који су на располагању на Универзитету или да су напредно усмерени на побољшање своје опште стручности у својим изабраним областима.

Осим тога, могу се охрабрити да прате језичке курсеве усмјерене на побољшање њихових усмених и писаних вјештина - обоје су битне у њиховој будућој каријери.

Преносиве вештине

Истраживачки степен ће вас опремити многим преносивим вештинама. Самодисциплина, потражња за јасним аналитичким размишљањем и способност претварања критике других у нешто што је конструктивно за вас, представљају јединствену обуку за скоро сваку врсту каријере. Узбуђење и задовољство проналажења нових чињеница, нове идеје или новог начина посматрања нечега могу бити веома корисни.

Присуствовање конференцијама

Студенти истраживања често су спонзорисани да присуствују домаћим и међународним конференцијама и упознају водеће научнике у својим областима и презентирају своје истраживачке налазе. Напредак свих студената истраживања формално надгледа Одбор за истраживање на универзитету.

Служба за запошљавање

Ми смо Универзитет године за запошљавање дипломаца другу годину заредом - Тхе Тимес и Сундаи Тимес Гоод Университи Гуиде 2018, 2019. године.

На ЛСБУ-у желимо да успоставимо успјешну каријеру. Током студија - и две године након дипломирања - имате приступ нашој служби за запошљавање, која укључује:

  • Онлајн плочу на којој можете видети широк спектар пласмана: хонорарно, пуно радно време или добровољно. Такође можете да се пријавите да бисте видели наше саветнике у Јоб Схоп-у, који су увек на располагању да вам помогну да направите следећи корак у потрази.
  • Наша каријера гимнастика нуди групне радионице о биографијама, технику интервјуа и проналажењу радног искуства, као и редовне презентације послодаваца из различитих сектора.

Наш тим за студенте предузећа такође може да вам помогне да започнете сопствени бизнис и развијете драгоцене предузетничке вештине.

Стручне везе

Развијене су везе са вањским тијелима за финансирање истраживања и посебна пажња је посвећена повећању квантитета вањског финансирања за истраживачку активност. Екстерно финансирање је добијено из извора који укључују Европску унију, Британска истраживачка вијећа, главне фондације за добротворна истраживања и Министарство трговине и индустрије Велике Британије. Посебна пажња посвећена је развоју постдипломских истраживачких степена и повећању нивоа екстерног финансирања истраживачке активности.

У даљем препознавању подузетничке културе и водеће праксе Школе, додијељен му је статус Центра изврсности Института за подузетништво и подузетнике (ИоЕЕ). Ово је водећа организациона акредитација ИоЕЕ-а за организације које промовишу и пружају развој пословних вјештина.

Објекти

Специјалистички индустријски софтвер припрема наше студенте дигиталним вештинама које вреде послодавци. Студенти на нашим програмима имају приступ Блоомберг, Тхомсон Оне Банкер, САГЕ, Блуепринт, ФАМЕ, НВиво и СПСС.

Настава и учење

Сви студенти истраживања подржавају у свом раду надзорни тим особља. У првом степену, студенте надгледа њихов директор за студије, са којима се очекује да одржавају блиске контакте, док се надаље могу дати и надређени.

Први напори надзорног тима биће да студентима истраживања омогући припрему њихове регистрације. Ово се обично одвија након првог пробног периода од шест месеци (пуно радно време) или девет месеци (дјелимично). Школа нуди прилике студентима да презентују свој рад у школској публици која је и подршка и критичка, путем отворених кадрова / студентских семинара.

Гдје су релевантне за своје истраживачко поље, студенти су способни и подстакнути да узму јединице из широког спектра научених мастер програма у оквиру школе.

Услови за упис

Од кандидата за студијски програм на ЛСБУ обично се очекује да имају добар степен (2: 2 и више) и одговарајућу постдипломску квалификацију, по могућности на нивоу мастера. Молимо вас да такође наведете две академске референце као део ваше пријаве. Од вас ће се такође тражити да покажете све ваше квалификације. Ако енглески није ваш први језик, од вас ће се тражити да докажете своју компетенцију на енглеском језику, показујући ИЕЛТС резултат од најмање 7.0 на постдипломском нивоу. Бићете позвани на разговор са вашим потенцијалним супервизором, лично или телефоном, пре него што се направи понуда.

Како се пријавити

Упутства за домаће / ЕУ кандидате

Режим

Студенти и студенти постдипломских студија у ЕУ и студенти који се баве истраживањем треба да се пријаве путем нашег наменског апликативног система.

Детаљне информације о томе како се то ради налазе се на нашој секцији Како аплицирати за студенте постдипломских студија и нашу рубрику Како аплицирати за студенте истраживања.

Међународни апликанти треба да користе наш међународни систем пријављивања. Све детаље можете наћи у секцији Како се пријавити за међународне студенте.

С обзиром на вашу пријаву

Ваша пријава ће бити достављена одређеном броју потенцијалних супервизора који ће размотрити ваше академске квалификације, искуство и приједлог истраживања како би одлучили да ли је ваш истраживачки интерес нешто што би се могло надзирати у ЛСБУ.

Такође ће се одржати интервју телефоном или на Универзитету. Ако сте успешни, биће вам понуђено место на курсу и обавештени о следећем датуму уписа. Читав процес обично траје између шест и осам седмица, од пријема ваше пријаве до одлуке о вашој пријави у школи.

Предлог истраживања

Приликом аплицирања, молимо вас да приложите нацрт вашег предлога за истраживање или сажетак пројекта (до 1.500 речи).

Шема одобрења академске технологије

Ако сте држављанин који није члан ЕУ / ЕЕА, можда ћете морати да се обратите Министарству иностраних послова и Комонвелта (ФЦО) за одобрење из Шеме одобравања академске технологије (АТАС) како бисте могли да проучите овај курс. Ово је услов за упис на Универзитет или за добијање Потврде о прихватању за студије (ЦАС) ако требате да поднесете Тиер 4 Опште захтеве за визу.

Више информација о томе да ли ћете то захтевати путем ФЦО веб странице и нашег водича МиЛСБУ за Шему одобрења за академску технологију можете пронаћи више информација.

Процес добијања АТАС сертификата може потрајати неко време, тако да је важно да проверите да ли вам је потребно што раније. Неуспех да се произведе валидан АТАС сертификат може довести до кашњења у пријему вашег ЦАС-а или можда нећемо моћи да вас пријавимо на Универзитет.

ЈАЦС код за овај курс је Б990.

Припремите се за почетак

Помажемо нашим студентима да се припреме за факултет и пре почетка семестра. Да бисте сазнали када треба да се пријавите за смештај или финансирање студената, прочитајте Како се пријавити за овај курс.

Велцоме Веек

Пре него што почнете са курсом, ми ћемо вам послати информације о томе шта ћете морати да урадите пре доласка и током првих неколико дана у кампусу. О процесу можете прочитати на нашим страницама Велцоме Веек.

Program taught in:
енглески језик

See 20 more programs offered by London South Bank University »

Last updated February 23, 2019
Ovaj kurs je Online студије, Campus based
Start Date
Mart 2019
apr. 2019
Duration
3 - 6 Године
Fleksibilno vreme
Redovne studije
Price
4,325 GBP
Прва година УК / ЕУ накнада: 4325 £; Годишња међународна накнада: 1.3780 фунти. Прва година хонорарно УК / ЕУ накнада: £ 2162.5; Година 1. дио хонорарног међународног хонорара: £ 6890
By locations
By date
Start Date
Mart 2019
End Date
feb. 28, 2022
Application deadline
Start Date
apr. 2019
End Date
Mart 31, 2022
Application deadline
Start Date
Maj 2019
End Date
apr. 30, 2022
Application deadline
Start Date
sept. 23, 2019
End Date
Jun 4, 2022
Application deadline
Start Date
okt. 2019
End Date
sept. 30, 2022
Application deadline
Start Date
nov. 2019
End Date
okt. 31, 2022
Application deadline
Start Date
Jan. 27, 2020
End Date
Jan. 21, 2023
Application deadline
Start Date
feb. 2020
End Date
Jan. 21, 2023
Application deadline

Mart 2019

Location
Application deadline
End Date
feb. 28, 2022

apr. 2019

Location
Application deadline
End Date
Mart 31, 2022

Maj 2019

Location
Application deadline
End Date
apr. 30, 2022

sept. 23, 2019

Location
Application deadline
End Date
Jun 4, 2022

okt. 2019

Location
Application deadline
End Date
sept. 30, 2022

nov. 2019

Location
Application deadline
End Date
okt. 31, 2022

Jan. 27, 2020

Location
Application deadline
End Date
Jan. 21, 2023

feb. 2020

Location
Application deadline
End Date
Jan. 21, 2023