Read the Official Description

Овај четверогодишњи докторски програм за искусне професионалце даје вам прилику да извршите детаљна истраживања која ће имати прави утицај - било у вашој сопственој организацији или у вашем сектору, па чак и у друштву.

Докторат за пословну администрацију је дизајниран да буде флексибилан и прилагођен вам и вашим амбицијама. Можете организовати свој академски рад око вашег распореда - и саставити сопствени програм самосталног студирања, стамбених сесија, академских конференција и догађаја.

Захтеви за пријем

Ако је докторат из пословне администрације прави прави корак за вас - волели би да чујемо од вас. Прихватамо пријаве на основу кретања - тако вам препоручујемо да започнете процес пријаве чим будете могли, пошто је процес пријаве прилично обиман.
Студенти ДБА могу започети два пута годишње : једном у априлу и једном у октобру.

Да би били прихваћени на наш ДБА програм, требате :

  • Магистрирала (белгијска) или еквивалентна (инострани институт) са почасти ( да се гарантују овереним копијама диплома или транскрипта ). Квалификованост ће се проверити уз захтев Универзитета Гент / КУ Леувен
  • Најмање 10 година менаџерског искуства , укључујући период на извршном нивоу
  • Да доказе неопходне интелектуалне способности да се укључе у докторско путовање. Потребан је ГМАТ / ГРЕ (изузеци су могући)
  • Да би доказао флуидити на енглеском
  • Да покажете своју мотивацију за докторску стазу
  • Да поднесемо почетну идеју истраживања која одговара нашој експертизи

Када прођете све докторске задатке и дођете до завршетка докторског путовања, добијате:

  • Цертификат из истраживања у менаџменту из Vlerick Business School .
  • Заједнички докторат дипломирао на Економском факултету Универзитета у Генту и на Економском факултету у Леувену. Тхе Пх.Д. се додјељује након завршетка истраживања и успјешне одбране докторске дисертације.

Зашто наш ДБА програм?

Vlerick Business School , Универзитет у Генту и КУ Леувен су удружили снаге како би створили јединствени заједнички докторски програм за искусне професионалце.

Акредитована међународна пословна школа Vlerick троструком акредитацијом окупља академску изврсност, ригорозан приступ истраживању и робусну пословну експертизу која вам је потребна за успјех.

Факултет за економију и пословну администрацију, део Универзитета Гент - највише рангирана институција широм свијета и један од главних универзитета у Белгији - изградио је снажну научну репутацију и признат је као међународни врхунски истраживач .

Истраживање на акредитованом ЕКУИС академском економском и пословном факултету КУ Леувен - такође један од водећих универзитета широм света - има дугу историју, са великим бројем врхунских међународних референтних чланака у академском часопису и фокусом на високу релевантност политике и / или видљивост у корпоративни свет и влада.

Такође смо члан Извршног одбора ДБА, придружујући 45 ДБА програма у 14 земаља, континуирано радити на иновацијама у области извршног докторског образовања, истраживања акцијама и ангажованог менаџмента.

Придружите се разноликој заједници међународних стручњака и стручњака из индустрије широм свијета - дајући вам пуно могућности за изградњу веза и унапређење вашег истраживања.

Када обављате своје истраживање код нас, додирните наше огромне академске и пословне мреже - и учествујте у нашим водећим истраживачким и пословним догађајима. И наравно, знате и подршку нашег стручног факултета на дохват руке - сви имају јаке академске позадине. Сазнајте више о нашем факултету на Vlerick , Гент и КУ Леувен.

Као учесник у програму ДБА, постајете члан наше огромне мреже, Vlerick Алумни . Ово вам пружа непроцењиву прилику да се повежете са хиљадама дипломаца у сваком сектору и индустрији у више од 100 земаља.

Дипломирање

Након успјешног завршетка фазе учења ДБА програма, "Сертификат у истраживању управљања" биће одобрен од Vlerick Business School . Учесници који успешно заврше докторско истраживање и одбране своје тезе добит ће заједнички докторат. дипломирао на Универзитету у Генту, на Економском факултету и Пословној администрацији и из КУ Леувен, Економски и пословни факултет. Сазнајте шта су захтеви за дипломирање.

Program taught in:
енглески језик
Last updated December 17, 2018
Ovaj kurs je Комбинација Online и кампус студија
Start Date
apr. 2019
sept. 2019
Duration
4 Године
Fleksibilno vreme
Price
60,000 EUR
Ако вам треба више времена да бисте завршили квалификацију, свака додатна година је 6,500 €.
By locations
By date
Start Date
sept. 2019
Application deadline
Start Date
apr. 2019
Application deadline
Start Date
okt. 2019
Application deadline
Start Date
apr. 2019
Application deadline
Start Date
okt. 2019
Application deadline

apr. 2019

Location
Application deadline
End Date
Location
Application deadline
End Date

sept. 2019

Location
Application deadline
End Date

okt. 2019

Location
Application deadline
End Date
Location
Application deadline
End Date