Read the Official Description

Докторат из пословне администрације

ДБА програм (Доцтор оф Бусинесс Администратион) је креиран за менаџере, у ширем смислу, за професионалне запослене на вишем нивоу и води вас да започнете каријеру као апликативни истраживачи, консултанти и старије корпоративне улоге. Брзи програм за доктору за пословну администрацију / ДБА пружа одличну прилику за кандидате са квалификацијом 8 степена квалификације у области стратешког менаџмента и лидерске квалификације како би стекао још једну високу квалификацију на универзитету како би побољшали своје каријере. Овај програм признаје као еквивалент докторанту пословне администрације . ДБА кандидати могу се специјализирати у областима као што су наука управљања, управљање технологијама, организационо понашање, тренирање / менторинг, економија, финансије или друга практична поља. ДБА је програм који може показати компатибилност са захтевима савременог пословног света. На овом нивоу, студенти опремљени пуним знањем могу се сами носити са новом теоријом, управљати великим тимом и научити младе професионалце о томе како да побољшају своје задатке. Овај метод студирања образује кандидатске послове у контексту културних разлика које се манифестују у светској привредној индустрији.

Када студент постигне Куалифи- Левел-8 диплому у програму за стратешки менаџмент и лидерство са СБЛ, студент се пребацује на Опен Университи оф Свитзерланд за ДБА Топ Уп кроз додјелу тела КУАЛИФИ, пошто одржавају директни уговор о артикулацији са Опен Университи Швајцарске за ДБА Топ Уп.

Молимо посетите линк за више детаља хттп://куалифи.нет/дба-топ-уп-факс/ .

Кључне предности

 • Развити и спровести иновативне методе истраживања.
 • Остварите највиши квалитет образовања.
 • Постизање стручности за објављивање у рецензираним часописима.
 • Постаните успешни докторант и педагог.
 • Припремите се за утицај на политику и праксу.
 • Сазнајте стратегије како би омогућили ефикасније и прилагодљиве организације које стварају позитивне промјене.
 • Постаните иновативнији лидер у својој области.

ДБА - Додела тела

Након завршетка тезе, студенти ће добити ДБА заједнички додељен од стране:

 • Отворени универзитет Швајцарске
 • Универзитет у ДаброваГорницза
 • Национални универзитет Тарас

Отворени универзитет Швајцарске је признат и акредитован од стране Европског савјета за водеће пословне школе (ЕЦЛБС), сертификован од швајцарске националне квалификације за школовање ЕдуКуа, Европског савјета за учење на даљину (ЕУЦДЛ) и акредитираног акредитираног универзитета за акредитацију Међународне колеџе

Универзитет у Даброва Горницза је државно признати универзитет, који се налази у Даброва Горницзаину, Пољска. Универзитет одликује се рангирањем најбољих универзитета већ неколико година.

Универзитет Тарас Схевцхенко је државни универзитет. Званично призната и налази се у главном граду Украјине. КНУ се налази на врху 500 универзитета у свету основаној 1834. године.

Критеријуми за унос

Следећим квалификацијама дозвољено је директно уписивање на ниво тезе:

 • Диплома квалификације 8. нивоа у стратешком менаџменту и лидерству (601/5362/3).

Период приступа

Можете се пријавити у било ком тренутку јер је унос доступан сваког месеца.

Апликација поступак

За студенте који су већ завршили диплому Куалифи Левел 8 у акредитованом Куалифи центру, центар ће помоћи у примјени. Студенти могу да се пријаве и путем свог акредитованог центра директно на Куалифи.

О Куалифи

КУАЛИФИ, признат од стране организације Офкуал награђивана организација, саставио је репутацију за одржавање значајних вештина у широком спектру улога и послова који укључују Лидерство, Угоститељство

Квалификациона структура

Апликантима је дозвољено да заврше ДБА у року од 1 године од регистрације. Шема брзе траке обухвата предузимање тезе у складу са правилима и прописима утврђеним универзитетским захтевима за акредитацију.

Теза Лаиоут

Током овог процеса, студент ће се упознати са теоретским и практичним основама академског истраживања формулисањем хипотеза, истраживачких питања и њиховим анализама и имплементацијом, ширењем пословне теорије и терминологије, као и повећањем комуникационих вјештина и разумијевањем етичких стандарда за научна истраживања. Теоријска и практична знања која се прикупе у току истраживачког процеса унапређена аквизицијом основних предмета учења ће дати велику вредност професионалним радним перформансама и академским вештинама и способностима које гарантирају способност научно да се баве пословним питањима.

Број реченица потребан за појединацни докторат мора бити између 5000 и 8000 речи за сваких 10 кредита (за 120 кредита значи теза 60,000 - 96,000 ријечи). Међутим, ако ученици (до три) желе да направе заједнички пројекат, тада број ријечи треба да буде од 7000 до 11000 речи. Стандард који следи за тезу биће идентичан референтном стилу Харвард-а. Постоје бројни документи којима је супервизор / студенти који им студирају, нпр. (Структура модула за тезу, етичка питања, писање докторских дисертација, прописи о тези, формулар за добијање сагласности, образац за преглед теза, Харвард референциони систем итд.).

Квалификациона структура

Апликантима је дозвољено да заврше ДБА у року од 1 године од регистрације. Шема брзе траке обухвата предузимање тезе у складу са правилима и прописима утврђеним универзитетским захтевима за акредитацију.

Процене

 • Задатак заснован на временском ограничењу
 • Без прегледа.

Систем подршке ученицима

Ученици ће бити додијељени личном тутору за тезу која ће пружити подршку током читавог процеса.

Позив на универзитетску диплому

Да, ово је опција, али на трошак студента.

Накнаде и финансирање

Да бисте сазнали о трошковима курса, молимо Вас да ступите у контакт са нама на адреси адмиссион@сбусинесслондон.цом

Program taught in:
енглески језик
Last updated March 20, 2018
Ovaj kurs je Комбинација Online и кампус студија
Start Date
Open Enrollment
Duration
1 Година
Redovne studije
By locations
By date
Start Date
Open Enrollment
Application deadline

Open Enrollment