Read the Official Description

Edinburgh Business School је Висока Edinburgh Business School Универзитета Хериот-Ватт.

Edinburgh Business School помаже професионалним радницима да постану пословни лидери већ више од 25 година, нудећи висококвалитетне и приступачне постдипломске програме у послу. Наши популарни онлајн МБА , мастер , дба и докторски програми су убрзали каријере више од 20.000 дипломаца. Наши ученици су видели повећане плате, стекли промоције унутар својих компанија, а многи су започели сопствени бизнис.

Будите међу најбољим практичарима пословних истраживачких решења у свету.

"Докторски програм Edinburgh Business School здружује првокласне академике, ригорозну обуку у истраживачким методама са глобалном заједницом практичара. Он нуди јединствену прилику за флексибилно учење ДБА и докторске студије на даљину са могућношћу подршке на кампусу у Единбургу, Дубаију, Немачкој и другим међународним базама. "

Професор Абигаил Маркс, директор истраживачких и докторских програма

Упознајте Др. Јеанетте Винке, ДБА

Хоћеш ли сазнати више?

Структура програма

Дизајниран да помогне студентима да користе методе истраживања за дефинисање, примену и процену потенцијалних решења за стварна стварна питања, ДБА и докторски програм се састоје од две фазе: фазе курса и фазе истраживања.

Фаза курса ће вам дати знање и експертизу која вам је потребна за развијање теме ваше тезе и разумијевања процеса истраживања. Фаза истраживања се састоји од две фазе, менторске фазе и фазе надгледане; по завршетку ових, поднијет ћете своју завршну тезу за испитивање, која се одвија у виду усмене одбране.

Спремни да се пријавите?

Да бисте започели свој докторски програм, морате имати најмање пет година менаџерског искуства и течно говорити енглески језик. Такође морате да пошаљете на преглед:

  • образац пријаве
  • две референце
  • службени транскрипт магистарског степена.

Примите сада .

Хоћеш ли сазнати више?

Упитајте директно о овом програму.

Или, разговарајте са саветником на 44 (0) 131 451 3090

Е-маил: дбаенкуириес@ебс.хв.ац.ук

Program taught in:
енглески језик
Edinburgh Business School
Last updated June 20, 2018
Ovaj kurs je Campus based
Start Date
Duration
Tražite informacije
Fleksibilno vreme
Price
Contact school
Deadline
By locations
By date