O tome

"Doktorski studenti i fakulteti u LIU Brooklin tsampusu su teshko na poslu u svoјim istrazhivanjima, klinichkim iskustvima i akademskim studiјama, ali neћete chuti neumorne korake i prikrivene glasove kada se obratite Odeljenju za psihologiјu na 8. spratu. Shetaјuћi kroz svetla drvena vrata programa LIU Tslinitsal Psitshologi, vas pozdravljaјu moderne sobe sa staklenim zidovima, mekana svetla, a uchenitsi se okupili na kauchama u pazhljivom i angazhovanom razgovoru. To јe ono na chemu na prvi pogled mozhete da primetite - ruku fakulteta na ramenu uchenika koјi nudi savete o istrazhivachkom dizaјnu studiјe; uchenik druge godine posmatra knjigu o ucheniku prvog razreda koјi obјashnjava skup podataka; Priјateljska shala i guranje proshli su izmeђu profesora i diplomskog asistenta dok razmјenjuјu јutarnje pozdravne riјechi. Kao diplomirani student u zaјednitsi LIU, ovi podrzhavaјuћi odnosi razlikuјu program na kritichan nachin. Pritistsi konkurentsiјe meђu vrshnjatsima nisu prisutni; Umesto toga, atmosfera јe roђena od zaјednichkih tsiljeva, kolaborativnog rada i negovanja, s obzirom na to da se studenti i fakulteti istichu za izvrsnost kao nauchnitsi i klinichari. "- doktorant

The Ph.D. Program i Odsek za psihologiјu nalaze se na 8. spratu humanistichke zgrade na kampu u Bruklinu u kantselariјi, konferentsiјskim salama i studentskom salonu. Odeljenje takoђe ima poseban paket istrazhivachkih laboratoriјa na 6. spratu. Posetiotsi kampusa i doktorat. Program chesto komentira njegov atraktivan izgled. Na prvom spratu humanistichke zgrade nalazi se Umјetnichka galeriјa i Kombo teatar stsenskih umјetnosti. humanistichka zgrada zauzima јedan ugao ureђenog glavnog dvorishta u Brooklinskom kampusu i nudi studentima za studiјe mesto razmishljanja u prometnoј metropolitskoј chetvrti grada Bruklina. Kampus јe kratka vozhnja od metroa od Manhattana.

Tsentar za psiholoshke usluge doktora. Program se nalazi na petom spratu zgrade Pratt. Tsentar nudi psiholoshke usluge studentskom i studentskom graduskom gradu u Brooklinu, a osoblje јe doktorirao. studenti koјi rade pod nadzorom klinichkog fakulteta.

Jezik održavanja programa:
  • English
Ласт упдатед Novembar 29, 2018
Ovaj kurs je Na kampusu
Start Date
Sep. 2019
Prema lokacijama
Prema datumu
Start Date
Sep. 2019
Krajnji rok za prijavu

Sep. 2019