Pročitajte zvanični opis

Машинско инжењерство (080200)

Програм Увод

Предходник Машинског факултета у China University of Petroleum је оригинална дисциплина машинског инжењерства нафте основана 1952. године на одсеку за нафтно инжењерство на Универзитету Тсингхуа, која је најраније утемељена механичка дисциплина нафтног поља. Програм је почео да регрутује дипломиране студенте 1961. године и био је овлашћен да додели магистрирале 1981. године. Усвојен је као први домаћи докторски програм нафтног машинства 1986. године, министарска кључна дисциплина кинеске нафте и природног гаса у 1996. години, кључ у Пекингу дисциплину 2002. године као и постдокторну мобилну станицу машинства 2009. године и била је овлашћена да додели првостепену докторску дисертацију. степен машинског инжењерства у 2011. години. Основни део машинског пројектовања, производње и аутоматизације добио је карактеристичну специјалност и националну карактеристику Пекиншке области 2008. и 2009. године. Програм је увек на челу опреме за нафту и гас и истраживање технологије. Основао је основне теорије и технологије примене на дисциплини нафтног и гасног машинства и изградио академски тим високог нивоа са међународним утицајем, снагом и талијанским талентом.

Програм има четири лабораторије за истраживање, укључујући "Лабораторију за анализу трибологије и грешке", "Лабораториј за опрему нафтне и гасне опреме на отвореном", "Лабораторија за контролу и испитивање нафте и плина" и "Лабораторија за производњу опреме за обновљиве изворе енергије". Истовремено, програм јача истраживачку сарадњу са предузећима, на примјер, "Центар за експериментирање опреме на нафтним бунарима" који је саграђен са ЦОСЛ-ом, "Истраживачким центром за технологију нафте и гаса" која је саграђена са Центар за детекцију штедње енергије ЦНПЦ-а, "Заједничка лабораторија за нафтну опрему" сарађивала са Пекинг Дун Хуа Петролеум Тецхнологи Лтд. и "Центар за истраживање и развој опреме Јианху Петролеум Екуипмент" сарађивао с жупанијом Јианху провинције Јиангсу. У посљедњих неколико година програм се додатно побољшао са софистициранијим и напреднијим наставним и истраживачким инфраструктурама, што је резултирало значајним побољшањем квалитета обуке особља, научно-истраживачких и иновативних способности и нивоа социјалних услуга. Постигнут је број достигнућа у областима научноистраживачког рада и личног образовања, што чини програм важним истраживањем и базом за обуку кадрова на високој разини машина и опреме за нафту и гас са основним објектима, условима и способностима врши најсавременије истраживање пројектује и реши велики инжењерски проблем.

Циљеви

Дипломци су обавезни да:

1. савесно проучава основни принцип марксизма; успоставити исправан поглед на живот; придржавати се основне линије странке; воли домовину; поштовати закон; активно служе за социјалистички развој;

2. имати ригорозан академски став, изврсну научну и академску етику; савладати фирму и широке основне теорије, као и систематичну и темељну експертизу; имају способност академске иновације, пионирски дух и способност самосталног ангажовања на високом нивоу научних истраживања у предметној области; имају академску визију; бити упознат са основним теоријама и познавањем сродних дисциплина; бити добар на интердисциплинарном;

3. савршено савладати барем један страни језик; бити стручан за читање страних књижевности, писање стручних радова и обављање међународних академских размјена.

Истраживачке области

1. Механички дизајн и теорија

2. Мехатроничко инжењерство

3. Машинска производња и аутоматизација

4. Дизајн и теорија нафтних и гасних уређаја на отвореном

5. Роботика

Дужина програма

Три године.

Курикулум

Кредити: укупни кредити ≥16, максимум ≤22.

Јавни основни курсеви
 • Кинески језик
 • Увод у Кину
Главни потребни курсеви
 • Иновације и праксе машинства
 • Механичко инжењерство граница нафте и природног гаса
 • Методе оптимизације
Обавезна процедура
 • Преглед литературе и предлог
Изборни предмети
 • Динамика машина
 • Принципи трибологије
 • Механички дизајн оптимизације
 • Структура Механика инжењерског инжењера
 • Субсеа производни систем и инжењеринг
 • Механичка дијагноза грешака

Напомена: Студенти могу изабрати изборне предмете у другим програмима у складу са савјетом надзорника.

Дисертација

Молимо вас да пратите одговарајућу регулативу China University of Petroleum .

Jezik održavanja programa:
енглески језик
кинески

Pogledajte još 5 programa koje nudi China University of Petroleum »

Ovaj kurs je Campus based
Start Date
sept. 2019
Duration
4 Године
Redovne studije
Price
36,000 CNY
Prema lokacijama
Prema datumu