Read the Official Description

Доктор енглески

дипломски програм Бингхамтон је на енглеском језику нуди више од изучавања језика и књижевности. Студенти у програму развију вештине које имају апликације далеко изван традиционалних занимања наставе и састава. Ефикасни и важне за комуникацију су у потражњи у многим областима, укључујући и права, маркетинга, комуникација и новинарства. Напредна студија књижевности и реторике у великој мери ће допринети вашој вештинама и запошљавања. Концентрација Креативно писање може да пружи додатно искуство, а не само за оне који спроводе каријеру у писаној форми.

Дипломирани програми

Добро дошли у програм дипломирани енглеског на Универзитету Бингхамтон. Наш програм је имао историју соон факултета и дипломаца у књижевном истраживању, критичке теорије, реторике и креативног писања.

Историја

Одељење за енглески тренутно служи око 75 ученика који раде према др и око 30 студената у току ка магистрирао. Одељење за енглески пружа могућности за студије у свим већим областима британских и америчких књижевности, са снагама у америчке студије, британски модерности, критичке теорије, Род и сексуалности, Медиевал Студиес, Рана модерна и ренесансне студије, Постцолониал студије, трка, царство, и Глобал дијаспоре, реторички говора, Етхниц Студиес, Цултурал Студиес / наука, креативног писања.

ПРОГРАМИ

  • Др на енглеском језику са истраживачком дисертације
  • Др на енглеском језику са креативним дисертације

Литературе Дегреес:

МА у литератури истиче ширину знања у књижевности и теорији. Доктора економских наука Програм подстиче ученике да следе фокусиране интереса у књижевним периодима или покрета, теоријских модела и школама, или глобалне литературе. Др кандидати полажу на терену испита и писати дисертације о појединим областима књижевне, критичког или теоријског интереса.

Цреативе Вритинг Дегреес:

МА и докторирао програми са креативном концентрације писања нуде низ радионица, читања, као и посете писаца. (Виситинг факултет су укључени Цхарлес Јохнсон, Галваи Киннелл, Роберт Цреелеи, Марвин Белл, ВД Снодграсс, и Молли Паун.) Ученици МА ЦВ курсеве из књижевности и писања и производе креативну тезу. Др студенти похађају курсеве из књижевности и писања, заврши на истом пољу испите као студенти књижевности, а производе романе, књиге песама, или књиге кратких прича за своје дисертације.

Улаз

Студенти улазе у докторат Програм на енглеском обично се очекује да има диплому из енглеске књижевности. Ово не искључује пријем студената чије образовање је у другим областима. (У овим изузетним случајевима, кандидати, у договору са директором дипломирани, може тражити да предузме додатне студије.) Након завршетка своје курсеве, кандидати специјализовани у три области научног интересовања припремних у поље прегледе и на одређеном подручју стручности који води до дисертација.

Енглески Дипломирани Пријемни Комитет за признаје квалификоване студенте до Пх.Д. Програм на основу њихових укупних евиденције, укључујући транскрипте, ГРЕ Генерал Тест, препоруке, и на узорку од њиховог критичког писања (од 10 до 20 страница). Кандидати који желе да изаберу креативна опцију писања за дисертацију би требало да укаже на насловној страни апликације и треба да поднесу портфолио свог стваралачког рада (не више од 50 странице фикције или 25 странице стиху) Поред критични писања узорак.

Крајњи рок за пријаву за јесењи семестар на Пх.Д. Програм, без обзира да ли је студент жели да се сматра за финансијску помоћ, је 15. фебруар. Крајњи рок за пријаву за пролећног семестра је 15. новембар.

Доктор Филозофија програмских захтјева

Програм Студије

У договору са директором дипломирани, студент планира студијских програма који се састоји од најмање осам курсева и почиње да одреди три подручја од посебног интереса (видети под "на терену испита"). Као део њиховог осам курса минимум, студенти могу потрајати и до три радионице креативног писања, не више од три одговарајуће курсеве у другим одељењима, и не више од три оцијењени предмета из истог члана факултета. Студенти могу узети више од два независна студија. Један од осам потребних предмета мора бити ПЦ 589, Настава Цоллеге енглеском језику. Иза минимум од осам курса, ова ограничења не важе.

Студенти морају да одржавају најмање Б + просек да остану у програму; више од једног, Ц разред обично захтева смену. Ученици не у резиденцији морају да се региструју сваки семестар да остану у добром стању.

Др Фиелд испити

Курс је нормално завршена крајем друге године докторског студија. Студенти су затим очекује да заврше три различита поља испита до краја треће године (мада многи студенти ће почети да узима ове прегледе раније.) Док области прихватљивих као области истраживања нису претходно дефинисана, они морају бити одобрени од стране директора дипломирани. Поље студија може се дефинисати на различите начине: нпр националности и хронологији, жанра, теми или критичке теорије. Студенти могу да координирају своје области студија, тако да је време проведено у припреми за њихово испитивање ће обезбедити основу за своје дисертације, као и припреме за њихове професионалне идентитета.

У четвртом семестру курсу, сваки студент, у договору са директором дипломирани, ради са изабраном професора да дефинише сваки испит на терену, састави листу за читање, а следе тему изабрани. Сва три прегледи се обично дају у трећој години студија.

Детаљне смернице за ПхД студенте који раде на терену испита су доступни на енглеском одељења за дипломске Оффице.

Страни језик

Све докторанти морају да покажу знање читања од најмање једног страног језика на нивоу компетентности довољно за разумевање научних и критичних материјала. Такво компетенција може да се покаже у било ком од четири начина:

  • Доказ о студенту који је положио оверен испит у дипломске студије на некој другој институцији.
  • Представљање транскрипт доказ о најмање три године (шест семестара) студирања једног страног језика колеџ нивоу (што ће се рачунати као два семестра сваки, четврта и пета година средњу школу студија на истом језику) са оценом просека Б или боље, завршен не више од пет година пре пријема у програм докторских у Бингхамтон.
  • Успешан завршетак дипломирани наравно на страном језику, или на постдипломском студију из компаративне књижевности у којој значајан део рада врши на страном језику.
  • Успешан завршетак једног дипломски стручности радионице и испитивање (ТРИП 707).

Дисертација

Током докторског студија, студент успоставља комисију дисертацију која се састоји од директора и два читача. Дисертација је значајан студија неког значајног теме из области професионалног интересовања студента, или креативног писања дисертације за оне студенте који су примљени на опцију креативног писања дисертације.

Директор дисертација студента мора формално да усвоји, и доставља директору дипломирани, писаног проспекта дисертације, или за оне који предају креативни дисертација узорак рада у току, бар један семестар пре завршетка дисертације. Проспект или узорак стваралаштва у току ће се подијелити са свим члановима одбора дисертације. По завршетку свих других услова, студент подноси готов дисертацију на одобрење и брани дисертацију у некој усменог испита. Достављени дисертација мора бити у складу са захтевима Висока школа за докторске дисертације, као што је наведено у Факултет Приручник. Након успешног завршетка, одбране и достављање дисертације, студент додељен докторат на енглеском језику.

Професионални развој

Преко својих теза и дисертација пројеката студенти постају добро упознат са теоријским приступима, истраживања и библиографије. Ове вештине припрема ученика за континуиран успех у академским круговима, и наш истакнути факултет такође даје блиску смернице за оне који траже објављивање. Одељење објављује свој књижевни часопис Харпур непца, који се едитед би дипломираних студената и ужива домаћем и међународном циркулацију. Такви уређивачке искуства су инструмент за оне који желе да следе позиције у периодично прегледа и новинарства. Универзитет такође домаћин конференције и радионице за креативне писце, као што су серије популарне читалаца, који пружају прилику да комуницирам са посете стручњака у различитим областима писања. Литерари теренски програми као што су Поетри пројекта Бингхамтон такође дају студентима прилику да се трајан утицај у локалној заједници.

После матуре

Недавни Алумни програма су стекли велики број различитих каријере, као и даља истраживања дипломски. Дестинације укључују многе факултета позиције широм земље, од Нев Иорк Университи у УЦ Ирвине. У међувремену је неколико дипломци нашли њихове способности да се жељени у издавачким кућама, или у новинарству. Курсеви студија су веома индивидуално, али ваш саветник Факултет ће помоћи да изаберете пут који развија своје предности и интереса, а такође постизање разноврстан пресек способности. У међувремену, Универзитет Флеисхман Центар за каријере и професионалног развоја помаже ученицима да организују биографије, припреме за интервјуе, и могу држати их информишу о могућностима и отвора у њиховим изабраним областима.

Program taught in:
енглески језик

See 4 more programs offered by Binghamton University »

Ovaj kurs je Campus based
Start Date
sept. 2019
Duration
4 Године
Redovne studije
Price
12,921 USD
(Резидент); $ 24,261 (нерезидентни)