Read the Official Description

Доктор филозофије дипломом Имагинг Сциенце означава степен достигнућа у стипендијом и независну истрагу у различитим аспектима Имагинг Сциенце. Кандидати за докторске студије морају да покажу знање од:

  • Успешно завршене курсеве, укључујући и језгра наставних планова и програма, као што је дефинисано планом ученика студија;
  • Доношење низ испита; и
  • Попуњавањем прихватљив дисертацију под надзором научни саветник и дисертације одбора ученика.Захтеви за пријем

Да би се сматрало за пријем у др Програм у Имагинг Сциенце, кандидати морају:

  • Одржи дипломирао у инжењеринга, информатике, примењене математике, или један од природних наука. (Јер, Имагинг Сциенце обухвата широк спектар научних дисциплина, студенти са различитих средина су прихваћени у програм. Изузетна студенти из других области може бити прихваћена.)
  • Су завршили курсеве рачуна, Университи Пхисицс (једна година), модерној физици, и језик рачунара.
  • Субмит резултате из Дипломац Рецорд испита (ГРЕ).
  • Званичним транскрипте из свих претходних наравно рада.
  • Субмит два писма препоруке од појединаца добро квалификовани да суде своје способности како би завршио студије.
  • Поднијети захтјев за дипломске студије.Студенти чије матерњи језик није енглески мора да покаже знање језика за полагање теста из енглеског језика као страног језика. Захтева се најмање ТОЕФЛ од 600 (папирни), 250 (компјутерски заснованих), или 100 (Интернет-басед). Ученици такође могу поднети ИЕЛТС резултате. Минимални ИЕЛТС резултат је 7,0.

Адмиссионс одлуке се доносе комисије који се састоји од дипломираног факултета Центра за Имагинг Сциенце.

Градуате ассистантсхипс и таксе ремисије стипендије су на располагању квалификованим студентима. Кандидати који траже финансијску помоћ од центра морају имати сва документација приложена у Канцеларији за последипломске упис услуга до 15. јануара за наредну академску годину. Студенти чије матерњи језик није енглески се препоручује да се као висок и ТОЕФЛ или ИЕЛТС сцоре могуће уколико желе да се пријаве за наставу и истраживања Ассистантсхип. Ови кандидати су такође би требало да узму тест говорног енглеског како би се узети у разматрање за финансијску помоћ.

Студенти са МС дипломом из сродних области може се одобрити до 36 четвртфинала кредита према докторског степена након успешног завршетка свеобухватног прегледа и одобрења студијског плана. Потребни истраживања кредити не могу се одрећи искуства или испитивања.

Program taught in:
енглески језик
Rochester Institute of Technology (RIT)

See 7 more programs offered by Rochester Institute of Technology (RIT) »

Ovaj kurs je Campus based
Start Date
sept. 2019
Duration
3 Године
Redovne studije
By locations
By date
Start Date
sept. 2019
Application deadline
Start Date
sept. 2019
Application deadline
Start Date
sept. 2019
Application deadline