Read the Official Description

Енгинееринг Департмент Индустријски не само да обезбеђује основно знање, али и инжењеринг омогућава ученицима да информационих технологија и енглеског језика. Кроз индустријске обуке, малих пројеката у различитим курсевима, и дипломски пројекат, наше одељење представља флексибилност за студенте да се концентрише на посебне области за које су спремни да уче. Наш програм је фокусиран на информационе системе факултет, производно машинство и Оператионс Ресеарцх.

Глобализација светске привреде је у порасту очекивања купаца, стварајући потражњу за робом и услугама са бољим квалитетом по приступачним ценама. Дакле, производне и услужне компаније су почеле да траже за људске ресурсе са инжењерских и менаџерских вештина. Индустријско инжењерство, као дисциплина у настајању са ове тачке гледишта, доприноси производним и услужним системима који користе аналитички решавање проблема технике, информационих технологија, као и одређене друштвене науке. У оквиру ових референци, обим Индустриал Енгинееринг је истраживања и образовања је да тражи начине за повећање квалитета и продуктивности помоћу оскудне ресурсе ефикасно. Дакле, она пружа могућности за добре позиције у производне индустрије, здравствене услуге, комуникације, сектор хране, образовања, логистике, банака, консултантских фирми, јавних предузећа, чак и планира деловима друштвене пројекте.

Постоје три лабораторије основана у Одељењу за индустријско инжењерство на Универзитету Јашар. То су Цомпутер Аидед Десигн и производња (ЦАД / ЦАМ) лабораторија, лабораторија Ергономија и симулација лабораторија. Наши студенти имају прилику да развију своје практичне вештине кроз индивидуалну употребу лабораторијске опреме. До краја основних програма, студенти су опремљени са знањем и способност да започне обећавајућу каријеру у индустрији или да настави постдипломске студије.

Program taught in:
енглески језик
Yasar University

See 5 more programs offered by Yasar University »

Ovaj kurs je Campus based
Start Date
sept. 2019
Duration
4 Године
Redovne studije
Price
11,000 USD
за комплетан програм
By locations
By date
Start Date
sept. 2019
Application deadline

sept. 2019

Location
Application deadline
End Date