Read the Official Description

Пријем захтеви:

 • завршен универзитет студија Магистар информатике (добијена наслов мр. или одговарајући назив инжењер информатике)
 • познавање компјутерске науке одговара на мастер степена, и доказ о стручности на основу објављених или необјављених резултата
 • успешно доношење интервјуу пријемног углавном фокусиран на опште позадини у компјутерске науке и потенцијалног студијског профила кандидата
 • основно познавање енглеског језика, како уобичајено и специјализована за рачунарске науке
 • прелиминарни споразум са потенцијалним докторску дисертацију супервизора

Коначна одлука признање зависи од декана Факултета, на основу препоруке комисије састављене од пријема гаранта студијског програма.

Цомпутер сциенце

Улазнице:

560, - ЦЗК за пријава поднијета у класичном облику (А3 двоструко-паге штампаном облику може да се затражи на Катедри за науку и страних. Односи ФПС) 470, - ЦЗК за он-лине апликације (у информационом систему Стаг)

Накнада студија спроведена на енглеском језику:

П1801 Цомпутер Сциенце - 70,999 ЦЗК / академска година Накнада се плаћа у еврима или еквивалентном износу ЦЗК курсу који је расписала Чешке народне банке важећем на дан уплате. Подносилац представке је прихватио за студије реализују на страном језику је дужан да плати накнаду у студијској дан уписа најкасније у пуном износу за целу школску годину унапријед.

Назив банке: ЧСОБ Острава Број рачуна: 8010-0309706853 / 0300 Стална симбол: 558 (за плаћање у банци) Стална симбол :: 179 (за плаћање типа убаци) Вариабле симболом: 1013 Специфична симбол: биртхцоде кандидата / без косе црте (ИИИИММДД) Када подношења класичан облик (А3 двоструко страница) кандидат шаље заједно са Пријавни формулар обавезних анексима.

Приликом подношења електронски, кандидат штампа образац (скраћена верзија), знаци га и шаље га заједно са обавезним анексима.

Обавезни анекси уз захтјев:

 • доказ о уплати, чак иу случају безготовинског задужен електронским путем или мобилни телефон плаћања. Такође прихватамо е-маил поруке које се шаљу на кандидат у случају кредитирања износ на рачуну на факултет,
 • копија мастер'с степена, додатка дипломи или потврде о коначном државног испита званично оверен од видиматион- не за дипломце ФПС СУ; (Кандидати који нису завршили магистрирао, дужни су да доставе копију мастер'с степена, додатак дипломи или потврду о завршном испиту државне званично оверен од видиматион током пријемног испита или студирају упис у задње
 • Биографије укључујући преглед тренутног професионалног искуства
 • Списак тренутних издавачке делатности
 • прелиминарно одобрење потенцијалног кандидата супервизора са предлогом дисертације

Рок за пријаву: 31. мај 2015

Датум пријемног испита: Јуни 2015 (датуми ће бити објављени, кандидати ће добити писмени позив).

Детаљне информације студија:

Циљ докторске студије информатике у грани студијских аутономних система је обука стручњака за дизајн, истраживање и примене широког спектра аутономних и мултиагент система. Студенти бирају своје специјализације међу темама као што су вештачке интелигенције (когнитивни системи), система знања и инжењеринг знања, теоријска и примењена роботика, дроне контрола и обрада података из потока трутова (УАВ - Беспилотне Аутономна возила), математичко моделирање мулти-агент система, Био-инспирисан мултиагент рачунарство, Суперцомпутинг технологије и још много тога. Они такође имају широке могућности за учешће у истраживачким пројектима, Грант подршка, краткорочне и дугорочне страним истраживачким боравак.

Дипломирани профил:

Докторске дипломци ће наћи посао као врхунских ИТ стручњака у оба приватним компанијама и организацијама јавног сектора. Они су у стању да учествује у развоју опен соурце софтверских платформи, да води тимове развоја великих софтверских пројеката, да пројектовање и изградњу базе знања, да постану консултанти најновијих информационих технологија. Последње, али не и најмање важно, они могу да наставе своју академску каријеру као истражитеља на универзитетима и међународним истраживачким центрима.

Студија Организација:

Студијски програм је доступан у пуно радно време и хонорарно облику. Стандардна студија траје 3 године у пуним радним временом облику и 5 година у скраћеним радним временом облику. Студенти пуним радним временом облику ће бити обезбеђен стипендију у складу са важећим прописима универзитета. Заузврат, они ће учествовати у настави дужности Института за компјутерске науке, до 4 сата недељно.

Студија прати индивидуални план студија под контролом надзорника студента. Индивидуални план студија је дизајниран у сарадњи супервизора и ученика, и мора бити одобрена од стране научног већа студијског програма. Индивидуални план студија садржи:

 • Докторска дисертација тема
 • списак предмета студент мора да прође
 • Списак других дажбина и предлоге за наредне године студија (научних публикација, конференција и учешће радионица и сл)
 • опис континуираног контролом државе припреме докторске дисертације

Индивидуални план студија обухвата најмање 5 студијских курсева закључили испита које је спровео испитни трибуналом. Студенти пуним радним временом облику морају положити испите у прве две године студија, као и студенти са скраћеним радним временом облику да их прође у прве три године студија. Курсеви аутономни системи и енглеском за компјутерске науке су обавезни, ученик и посети Семинариум сваког семестра на студи.1 Најмање четири јела су изабрани на листи изборних предмета у складу са темом докторске дисертације.

Садржај, обим и облик државног докторске испитивања:

Држава докторски испит се организује као научно спору са кандидатом и обухвата теме три курса индивидуалног плана студија, изабран тако да буде повезано са темом докторске дисертације и испита студент прошло. Обим ових три предмета је дефинисан у стварном објављеној листи тема за завршне испите, а више детаља и у описима садржаја ових курсева. Студент Очекује се да докаже оријентацију у теоријском рачунарске науке, вештачке интелигенције и области аутономних агената и мултиагент система.

Program taught in:
енглески језик

See 1 more programs offered by Faculty of Philosophy and Science, Silesian University in Opava »

Ovaj kurs je Campus based
Start Date
Maj 2019
Duration
Tražite informacije
Redovne studije
Price
560 CZK
470, - ЦЗК за он-лине апликације
By locations
By date