Read the Official Description

Доктор медицине из Акадије ће вам помоћи:

  • Обезбеђивање могућности за лично освежење кроз богослужење, пријатељство и охрабрење док сте на кампусу у прелепом амбијенту налик новој Шкотској Аннаполис Валлеи.
  • Обогаћујући свој ум и душу тако што ћемо ићи дубље кроз напредно проучавање Светог писма и теологије.
  • Продубљивање духовног живота кроз курсеве и дружење у духовној формацији.
  • Јачање ваших министарстава и лидерских вјештина кроз напредне практичне курсеве од научника-практичара.
  • Помаже вам да спроведете врхунска истраживања како бисте открили увид у делотворност министарства у 21. веку.

Позивамо вас да нам се придружите у Ацадији да бисте стекли енергију, вештине и дубину која вам је потребна за дугогодишњу службу и да изоштрите своју ефикасност као хришћански лидер. Одвојите мало времена и истражите овај сајт, а онда нам се обратите како бисмо могли да разговарамо о томе како вас можемо подржати у испуњавању вашег позива као лидера министарства за данашњи свет.

Зашто одабрати Ацадиа ДМин Екпериенце?

Приступачност: Разумемо притиске на породичне финансије у домовима министарстава. Ми чинимо све што је у нашој моћи да одржимо ниску школарину и да пружимо великодушну стипендију која ће вам помоћи да постигнете вашу докторску диплому.

Флексибилност: Пружајући вам прилику да узмете до два усмјерена студија, можете фокусирати своје студије на област од особног интереса. Ваш супервизор за такве режије и вашу тезу може бити из факултета Ацадиа, из вашег деноминацијског контекста или другог научника / практичара који се налази било гдје у свијету. Поред тога, можете разговарати са ДМин тимом када значајне промене у животу или министарству значе да вам је потребно мало флексибилности и милости у прилагођавању темпа вашег програма.

Приоритет: Имамо велико поштовање према Писму и теологији и сматрамо их основним за све што чинимо у животу и служби. Захтевамо да сви студенти ДМина похађају два курса из библијских студија и два курса теологије. Сматрамо да је таква студија на високом нивоу неопходна за докторске студије у пракси министарства.

Разноликост: Наше студентско тијело и факултет представљају више од 20 деноминација и много различитих звања у министарству. Ученици из цијеле Канаде, САД-а и неколико других земаља одлучују да студирају у Ацадиа-у и осјећају се добродошли овдје. У Ацадији ћете градити пријатељства са инструкторима и колегама из различитих средина, који ће обогатити ваше колегијално искуство учења.

Квалитет: Имамо одличне инструкторе који брину о академској строгости и примењеним истраживањима. Кроз наше курсеве, изазоваћемо вас да комбинујете значајну, интелектуалну дубину са студијом која је практична и корисна у вашем животу и служби.

Виталност: Ми ценимо и личну обнову и мисијско ангажовање. У Ацадији, имате прилику да ојачате своју духовност и учеништво кроз изборну, духовну формацију, седмичне капеле, часове за молитве у разреду као и кроз менторство искусног ментора у служби. Ако желите да учите у окружењу које подржава креативне, свеже приступе еванђеоском служењу за напредовање Божјег краљевства данас, осећаћете се као код куће у Акадији.

Приступачност: Волфвилле, само сат времена од Халифак Станфиелд Аирпорт, је лако мјесто за приступ међународним летовима. Халифакс има честе везе са Лондоном, Бостоном, Њујорком, Чикаго, Монтрелом, Отаваом, Торонтом и другим великим центрима.

Универзитет: Као сјемениште повезано са једним од најцјењенијих канадских универзитета, можете зарадити диплому коју ће поштовати ваши вршњаци и ваша породица. Кроз наше бројне електронске базе података, часописе, књиге и партнерства са другим великим библиотекама широм Канаде и шире, можете приступити стотинама хиљада ресурса одакле год да живите. Ова академска поставка јача вештине истраживања и писања, тако да их можете применити на свој јединствени контекст.

Преглед програма

110212_program.png

Теза

Један од аспеката који највише обогаћују Ацадиа ДМин је могућност да се укључе у значајна истраживања у одређеној области од интереса. Пошто је ДМин министарство у области министарства, ваша теза ће се фокусирати на област практичног министарства. Практично свака област од интереса у оквиру хришћанског министарства може бити прихваћена.

Program taught in:
енглески језик
Last updated February 12, 2019
Ovaj kurs je Campus based
Start Date
sept. 2019
Duration
4 Године
Redovne studije
Price
15,643 CAD
Школарина
By locations
By date
Start Date
sept. 2019
Application deadline

sept. 2019