Read the Official Description

Бити опремљен за веће ефикасности министарства.

Наш Доктор Министарства позива да мушкарци и жене корак дубље у проучавању Речи, да прошире своје перспективе у пракси министарства, и да се придруже са глобалну заједницу министарства практичара у дијалогу и студира због Јеванђеља. Програм је флексибилно дизајнирана да одговара распоред и потребе стално професионалаца министарства.

Наш Доктор Министарства служи цркву живога Бога кроз јачање професионалне компетенције лица у руководству министарском кроз интеграцију напредне теорије са савременој пракси.

То је професионални програм намењен особама које су у сталном стручном Цхристиан министарства, као што су пастора & пастирског особља, свештеника, хришћанских педагога, мисионара, радника у парацхурцх организација, и евангелиста, како домаћих тако и страних.

Где могу овај степен ме?

Дмин је дизајниран да побољша професионалне компетенције оних који су већ ангажовани у министарству пуним радним временом; то је програм у служби, омогућавајући сутдентс да заврше степена узимајући минимално време далеко. Као такав, сврха тај степен је један од продубљивања своју тренутну позив пре него припрема за будућу каријеру.

Шта ћу студирати?

Дмин курсеви су сви нуде у једном недељно интензиван класе сесија (није дизајниран да буде стамбени програм) нуди на Деерфиелд кампусу у марту, јула и новембра. Ови курсеви су претходила самосталног учења и затим пројекат који се односи на Рад током изводјења курса у министарству студента. Изузеци од Нонресидентиал природе програма се повремено се; разговарам са пријем за тих изузетака.

ТЕДС је у процесу нуди нови модификовани кохорте приступ Дмин образовању на основу министарства афинитета. Поред наших изборних концентрације, ови ортаци ће захтевати да половина програма треба узети са другима који су сви у врло сличним поставкама министарства. Распоред кохорта и садржај курс ће бити унапред дефинисана. Остатак посла наравно ће се узети из редовних потребан и изборни понуде. Кохорте су тренутно планирано за велике црквене старије Пасторс под руководством др Нут Ларсон и здравство Капелани под руководством др Рој Бебее.

Доктор Министарства Цоре - 12 сати

 • МН 9550 Ревитализинг Министарство (АМ ЛМ, ПК, ПР) * -или-
 • МН 9555 пролегомена за мисије и евангелизација (МЕ) * 3 хрс систематске теологије, Новом завету, и Стари завет Интегративне курсеви (БТ) 6 сати
 • МН 9990 Министарство и мисија истраживања 3 хрс

* Мора се узети као један од прва три предмета

Доктор Министарства концентрације - 12 сати

Четири курсеви у једној области концентрације: проповедима, лидерство и менаџмент Министарства, пастирску бригу, мисије и евангелизација, или Цхаплаинци. Они у општој категорији Пасторал министарстава може изабрати било коју комбинацију курсева из ПР ЛМ, или ПЦ подручја.

 • Пасторал Министарства (АМ) Ово је општа категорија која омогућава студентима да изаберете основних курсева из било ког концентрација ПР, ПЦ, или ЛМ.
 • Проповедање (ПР) Ова концентрација наглашава проглашење Бог Реч-екегетицалли звук, Дух-оснажени, и културно релевантан. Погодан за све чија је улога првенствено проглас.
 • Пастирску бригу (ПЦ) релациона страна министарства је наглашено у овом концентрација-породичног живота, кризне интервенције, биоетичких питања и духовне формације. Погодан је за црквене особље, Саветовалиште особља, или медицинских свештеника.
 • Лидерство и менаџмент Министарства (ЛВ) Ова концентрација наглашава развијање способности неопходне да води и организује министарство у области промена, сукоба, визије, кључних вредности, и мотивације. То је погодан за разне пастирских улога и оних који служе у министарству или мисије организационом вођства.
 • Мисије и евангелизација (МЕ) У овој концентрацији, питања везана за Цхристиан мисији су нагласили-поглед на свет, крос-министарство културе, црква садњу, и урбани контекст. Погодан је за мисионаре, црквене сејање, парацхурцх особља, и другима у Евангелистичке или крос-културне службе.
 • Војни Цхаплаинци (МЦ) Ово је посебан задруга концентрација између ТЕДС и гранама америчке војске намењених тренутно служи војне свештенике који желе да се фокусирају на цхаплаинци у њиховом програму. Детаљне информације у вези са овим концентрације је доступан из Уреда за пријем студената.

Изборни - 6 сати

Комплетна 6 сати Министарства изборне предмете.

Велики пројекат - 6 сати

Врхунац програма Дмин је велики пројекат. Овај велики пројекат има за циљ да помогне студентима теолошки мислити о министарству од њих захтева да примењују нове концепте и методе њиховим министарствима. Предлог за пројекат мора бити формално усвојен од два факултета читалаца, директор програма, као и људска права у Комитету за истраживање. Један читалац факултет ће бити означен као ментор / прва читаоца на ученика током трајања пројекта. Главни пројекат мора бити на тему одговара концентрацији ученика.

Докторска Пројекат истраживања

МН 9991 докторске пројекта истраживања (два пута у 3 сата сваки)

Који су предуслови за пријем у овај програм?

Кандидати за програм Дмин дужни су да:

 • Поседује Мастер оф Дивинити степена или других квалификација нивоу прихватљивом мастер (види пуне претпоставке за детаље).
 • Стекли минималну кумулативни ГПА од 3,0 на скали од 4,0 за рад свих господара.
 • Препоруке из следећих четири особе (која се подноси електронским путем онлине апликације): (1) Министарство надзорник, (2) Министарство колега, (3) лидер Лаи (4) Председник црквеног одбора, професор деноминацијске службених или професионалних познаник .
 • Имају најмање три године који је у складу с пуним радним искуством министарства након пријема МДив или његов еквивалент; изузеци могу бити за министарства искуство прије пријема МДив.
 • Узима и доставља резултате од Миллер аналогије Тест (МАТ).
 • Има предуслов студија еквивалент 9 сати семестар дипломских курсева које одговарају концентрацији изабрали.
 • Пошто је програм великој мери зависи од рада на рачунару, апликанти треба да буду у могућности да користе текући програм за обраду текста; је потребно власништво над десктоп или лаптоп рачунара, заједно са интернета и е-маил способности.

Посебна упутства за међународна апликанте

Мораћете да испуне Биро прописа држављанство и имиграцију услуге у добијању Ф-1 (студент) преко. Ово захтева додатне пријемни информације и документацију. Међународни апликанти чији матерњи језик није енглески мора да достави резултате из теста енглеског као страног језика (ТОЕФЛ).

Свим међународним студентима Дмин програм, укључујући и гостујући Дмин студенте и из Канаде, сада морају да уђу у САД са Ф-1 визу. Дмин стамбених студенти (односно живе у или у близини Дирфилду и узимање семестар дужине курсеве) морају бити у складу са истим виза као друго програма стамбеног апликаната (види одељак Адмиссионс).

Дмин Нерезидентних студенти (односно, цоммутинг у Деерфиелд Цампус на курс-по-курсу основи) мора добити Ф-1 визу. Студенти који улазе у САД да настави доктора Министарства степена без визе Ф-1 потенцијално угрозити њихову способност да заврше степена и уђите у САД. Ф-1 визе ће остати на снази све док уласка у САД за потребе студије јавља најмање једном у пет (5) месеци. Нови виза ће бити потребна ако поновни улазак не дође у овом временском периоду. Стога, пуним радним временом напредак за Дмин међународне нестамбених студенте се дефинише као узимање најмање један предмет у свакој од три сесије (пад, Спринг, Суммер) годишње.

Program taught in:
енглески језик
Ovaj kurs je Campus based
Start Date
sept. 2019
Duration
4 - 6 Године
Fleksibilno vreme
Redovne studije