Read the Official Description

Пх. У Мицросистемс Енгинееринг

РИТ нуди јединствен програм који би довео до докторату у Мицросистемс инжењеринга. Овај мултидисциплинарни програм заснива се на основама традиционалног инжењерства и науке у комбинацији са планом и програмом и истраживачке активности обраћајући се многобројним техничким изазовима микро и нано-система. Они укључују манипулацију електричне, ПХОТОНИЦ, оптички, механичке, хемијске, биолошке и функционалност у обради, смислу и интерфејс са света у нанометарском скали. Циљ програма је да обезбеди темељ за истраживање будуће технологије кроз истраживања у нано-инжењерингу, методе дизајна и технологије и њихову интеграцију у микро и система нано-смањени. Неке од области у оквиру овог програма истраживања обухватају следеће:

 • Наноелецтроницс сцалинг погон, укључујући:
  • нови материјали, технике и архитектуре за следеће генерације полупроводничких уређаја
  • иновације у уређају шаблону и нанолитхограпхи
  • нови материјали истраживања, укључујући германијума, ИИИ-В материјала, угљеничне наноцеви, и спинтронике
 • МЕМС (микро-електро-механички системи), МЕОМС (микро-електро-оптички-механичких система) и немс истраживања (Нано-електро-механички системи) уређај, обрада и материјали за паметне сензоре, актуаторе, биоцхипс, и микро-имплантабилни уређаји
 • Фотоника и нанопхотоницс имагинг, комуникације, и осећајући истраживања, укључујући спојнице, микро-ласера, мицродетецторс, Интегратед Силицон вавегуидес, силиконских спектрометри, и биосензорима
 • Фотонапонски истраживања у силицијум, органских и наслаганих соларних ћелија и тхермопхотоволтаицс
 • Скалираних микро и нано- електроника за интеграцију у биомедицинских система
 • Нове и побољшане технологије у органским електронске компоненте и уређаји
 • Мицрофлуидицс истраживања понашања, контролу и манипулацију флуида на микро-скали

Мисија


Програм докторат у Мицросистемс инжењеринг испуњава кључну потребу за проширеном базом знања и стручности у иновације, дизајна, израде и примене микро и нано-размјера уређаја, компоненти и система. РИТ постаје међународно признати лидер у образовању, истраживању и економски развој у области Мицросистемс и нано инжењерства.

Наставни план овог мултидисциплинарног програма је конципиран тако да се сваком студенту звука позадини и темељне оснивања у инжењерингу и науке. Наставни план и програм обезбеђује светске класе образовања кроз иновативне примене образовних технологија и партнерства.

Program taught in:
енглески језик
Rochester Institute of Technology (RIT)

See 7 more programs offered by Rochester Institute of Technology (RIT) »

Ovaj kurs je Campus based
Start Date
sept. 2019
Duration
3 Године
Redovne studije
By locations
By date
Start Date
sept. 2019
Application deadline
Start Date
sept. 2019
Application deadline
Start Date
sept. 2019
Application deadline