Read the Official Description

Иновативни програми које нуди Одељења за циљ да припреми студенте да постану високо квалификовани стручњаци потребни у индустрији, влади и академији.

Одељење за рачунарску технику је етаблиране у 1993 на Факултету техничких наука. Четворогодишњи Рачунарски Инжењеринг програм заснован на пракси оријентисани цурриулум се нуди. Одељење такође нуди магистра наука и докторске програме у рачунарску технику. Савремена образовна инфраструктура и наставна окружење подржава нашу мисију да пружи висок ниво студенс рачунар инжењерског образовања.

Додипломски наставни програм је дизајниран да омогући градуадес да идентификује, формулише, а решавају проблеме користећи инжењерске принципе. Програми пракса-оријентисани подстичу студенте да раде на реалним светским проблемима и стекну радно искуство. Осим тога очекује се да ови програми подржани са савременим рачунарским лабораторијама и напредне настава страних језика објектима обезбеди значајне предности за наше дипломце да раде у оквиру глобалне економије и у конкурентном окружењу. Поред фундементал курсева као што су каменца и физику на енгинеринг курсева укључени у цуррицилум су логика дизајн, мицропроццессорс, архитектура рачунара, програмске језике, дискретне структуре, базе података, оперативни системи, рачунарске мреже и цомопутер графика. Неки изборни предмети, укључујући обраду слика, неуронске мреже, е-трговина, географских информационих система такође понудио да побољша наставни план и програм.

Program taught in:
енглески језик
Yasar University

See 5 more programs offered by Yasar University »

Ovaj kurs je Campus based
Start Date
sept. 2019
Duration
4 Године
Redovne studije
Price
11,000 USD
за комплетан програм
By locations
By date
Start Date
sept. 2019
Application deadline

sept. 2019

Location
Application deadline
End Date