Pročitajte zvanični opis

Студент треба да развије интелектуалне и специјализоване надлежности и практичних вештина у стицању, тумачење, разумевање, анализа и примена транспорта економске, менаџмент и регулаторних принципа. Студент треба да развије истраживања, писање и вештине за креативно размишљање у области транспорта економије. Ученик треба да буде у стању да се стратешке одлуке у контексту транспортног сектора, као и да анализира и процени било унутрашње или спољне одлуку утичу на овом сектору.

Ученик такође треба да буде у стању да размишљају о његовим / њеним управљачким одлукама и апликације за анализу и процену утицаја истих у холистички контексту транспорта економије, менаџмента и прописа. Теза би требало да представља одраз знања и увида у поље Транспорт Ецономицс.

Захтеви за пријем

приступ студент ће бити обезбеђен студенту који је у посједу Мастер универзитетски базиран је квалификације у саобраћају економију на НКО ниво 8 или 9. Декан Факултета за менаџмент може да одбије упис студената на докторске квалификације ако сматра да академска позадина овог ученика је недовољна.

Контакт детаљи

Име: Мс: Р Рамсарооп
тел: +27 (0) 11 559 4979 / Е-маил: ррамсарооп@уј.ац.за

Jezik održavanja programa:
енглески језик

Pogledajte još 70 programa koje nudi University of Johannesburg »

Ovaj kurs je Campus based
Start Date
feb. 2020
Duration
2 - 4 Године
Fleksibilno vreme
Redovne studije
Prema lokacijama
Prema datumu