Read the Official Description

Доктор антропологије

Антропологија настоји да разуме природу и порекло људске биолошке разноврсности, културној разноликости и друштвене формације кроз систематско истраживање, научна испитивања и примене теорије у људској популацији и њиховим артефаката, укључујући и њихово социјалне конфигурације, прошлости и садашњости.

Иако антропологија је историјски био најуспешнији у анализи малих друштвених и културолошких система, његов садашњи изазов је да се сместе директне објекте студија у својим глобалним контекстима иу времену и простору. Дисциплина слободно ослања на разним областима истраживања у хуманистичким и друштвеним и природним наукама, а његова данас разноликост је таква да ниједна централна мисија зарађује широк консензус.

Док обука у традиционалним четири подобласти археологије, антропологије биолошке, лингвистичке антропологије и друштвене / културне антропологије се нуде у одељењу у Бингхамтон, ученици се подстичу да се специјализују дуж стаза које пролазе овим под-дисциплинске границе.

Централни циљ дипломирани тренинга у антропологији је способност да се развије оригинални дизајн истраживања и да комуницирају налазе истраживања у истраживачком раду, тезе или дисертације могу објавити квалитета. Све примаоци дипломом поднети и брани формално, писмено демонстрацију њихове способности да примени одговарајуће анализе на оригинални истраживачки пројекат, осим за МС степена за који је потребна усмена демонстрација способности.

Доктор Филозофски степена

Доктор филозофије у антропологију се додељује студентима који су показали мајсторство општих материјала антропологије и знатан командом специјализованог предмет једног или више од четири подобласти, и који су успешно обавља и званично представљен истраживања процењено да представља оригинални допринос дисциплине.

Пријем за докторске програму

Студенти без значајним искуством иза БА се обично не признаје директно на докторске студије. Иако магистрирао није потребна за упис или за завршетак др, већина ученика заврши магистрирао у току њихових докторских студија, или подношењем тезе или кроз опцију у два-папир (погледајте захтеве МА).

Кандидати са дипломски рад на другим универзитетима су дужни да доставе ГРЕ тест способности резултате заједно са својим апликацијама, ТОЕФЛ где је то могуће (види Студиј услове за упис).

Захтеви курса за докторат из антропологије

  • Минимум кредита задовољавајући мастер захтеви (потпоља, АНТХ 501 и 504, и изборни): 30
  • Изборни (изузев АНТХ 580, 590, 591, 599, 698, 699, и, укључујући више од 8 кредита АНТХ 597, а не више од 8 кредита наравно рада изван антропологије) да буде изабран са саветима студент је komisija смјернице и писмено одобрење њеног столице: 26
  • АНТХ 699, дисертација, по потреби да се одржи регистрацију након пријема у кандидатури.
  • Укупно минимум кредита сати: 56

Студенти који су завршили студије на неком другом универзитету или некој другој дисциплини може да тражи кредит за до 30 сати кредита према др, и они могу тражити изузеће од једног или више од услова потпоља дистрибуције на основу претходног дипломирани курсу у релевантним област. Студенти треба да се бави таквих захтева директора постдипломске студије.

Страних језика и истраживања вештина

Погледајте захтев језика за степен господара. Студенти који су завршили студије на неком од универзитета који је захтевао језик прегледу могу доставити доказ да је задовољио овај захтев. У неким случајевима, избор области истраживања које је студент може да захтева демонстрацију додатних језика (нпр због недостатка важности језика надлежности раније показали). Ученици треба да потражите савет од чланова њихове докторске комисије у вези са одговарајућим језичким и истраживачких вештина за остваривање њихових индивидуализиране студијских програма.

Пријем за кандидатуру

Да буде примљена у кандидатури за доктора Филозофског факултета у антропологију, студент мора имати задовољан барем минимална курс кредит услов (барем 56 сати, ексклузивни курсева који се оцењују испод Б-, са просечном оценом 3,5 или боље) и захтевима језика као што је одређено докторске комисије ученика. Поред тога, студент мора:

  1. положе писмени испит који обухвата три литературе области (од којих једна може бити регионални надлежности преглед)
  2. предложити пројекат дисертација истраживања у колоквијума пре одељењу
  3. положе усмени испит за који комисије за навођење на која питања односе се и на писмени испит и колоквиј
  4. У року од шест месеци након пријема у кандидатури, поднесе дисертацију проспект одобрен од стране докторске комисије ученика.

Давање степена

Сваки докторски кандидат мора показати способност да заврши оригинални истраживачки пројекат и достави налаз у дисертацији је прихватљив за одбор дисертације студента. Након усвајања од ове комисије, дисертација мора бранити у јавне одбране су присуствовали одбора кандидата, спољни читач именује и представља декану Факултета и свих других који желе да присуствују. Успешна одбрана и достављање дисертације на Факултету заврши захтеве за доделу степен доктора наука у антропологију.

Смернице како би завршио студије антропологије

Студентима се саветује да консултују Смернице Одјељења за дипломске студије за додатне информације у вези дипломирани оријентације, менторство, финансирање, тиме-то-степена очекивања и захтеве степена.

Професионални развој

Главни циљ нашег програма је да обучи студенте у развоју оригиналног истраживања дизајна, и да комуницирају налазе у који се може објавити новинама. Факултет и студенти развијају блиске радне односе. Независна студија се подстиче и тесно води кроз академски саветовање.

Наша служба је домаћин Суммер Сессион класу програм Археологија Поље Школа, где студенти имају прилику да зараде кредита, као и да стекну практична искуства на терену. Излети у 2014. обухватао обуку ископавања и научне технике анализе у историјском 17. века имање у Њујорку. Бингхамтон такође има за јавне Арцхаеологи објекат, један од највећих објеката те врсте у земљи.

Цареер ресурса Библиотека је доступан као средство за студенте да уче како да користе антрополошке вештине у индустрији, пословања, управљање и истраживање здравља; како да предаје антропологије; каријере као независних консултаната; етнографска истраживања; припрема да постане примењује антрополог; и природа антрополошког рада на терену.

После матуре

МА дипломци су спремни да буду инструктори на колеџима или наставе докторске студије. Рецент докторски дипломци су запослени на позицијама на Нев Иорк Стате Департмент оф Хеалтх, Натионал Геограпхиц Социети, Музеј Интернатионал Фолк Арт, Пердју универзитета и Универзитета у Тенесију.

rokovi

Фалл: 15. јануар (Финансирање) / 15. април

Пролеће: 15. октобар

Program taught in:
енглески језик

See 4 more programs offered by Binghamton University »

Ovaj kurs je Campus based
Start Date
sept. 2019
Duration
4 - 5 Године
Redovne studije
Price
12,921 USD
(Резидент); $ 24,261 (нерезидентни)