Read the Official Description

Услови за улазак

а), Носиоци степена мастер или еквивалент у архитектури и сродним областима б) држачи дипломирао, носиоци релевантних академских или научно-наставног плана и програма препозната као потврђујући способност да спроведе ову ЕК за Ц Ц .фром СЦАИТ -УЛХТ и ДЦ-ФЦАТИ УЛП; в) Носиоци академски, научног или стручног наставног плана и програма препозната као потврђујући способност да спроведе ову ЕК до ДЦ и ДЦ СЦАИТ ФЦАТИ.

Намера је да се ухвати профил студент: 1) заинтересован у истраживању о интеграцији архитектуре у друштву, с обзиром на области које ступају у интеракцију са њим, нарочито из друштвене тачке гледишта, културне, техничке и економске; 2) отворен за интердисциплинарне знања; 3) обавезала да промовише, у академским и професионалним или контекста, технолошком, друштвеном или културном напретку.

Кандидати ће бити предмет строгог процеса селекције.

ciljevi

О Доктор архитектуре Лусопхоне Универзитета у Порту има за главни циљ обуку истраживача и наставника у области архитектуре. Овај предлог има за циљ да задовољи потребе за иновативне и креативне обуке у земљи иу Лусопхоне простор у својој области, архитектуре.

Централни објекат на др архитектуре је истраживање интеграције архитектуре у друштву, с обзиром на области које ступају у интеракцију са њим, нарочито из друштвене тачке гледишта, културне, техничке и економске.

У том смислу, теза коју треба да уписани у докторат може бити теоријски или теоријско природа / пракса, посебно са циљем у архитектонско пројектовање.

Даље је циљ овог докторског јачање истраживачких капацитета и обуку Одељења за архитектуру СЦАИТ - Школа за комуникације, архитектуре, уметности и информациону технологију УЛХТ и ФЦАТИ - Факултет за комуникације, архитектуре, уметности и информационе технологије на УЛП .

Знања, способности и вештине да се набави

Докторску у архитектури, Универзитет у Порто Лусопхоне има за циљ да обезбеди следеће способности: - способност да развију истраживачки пројекат у области архитектуре; - Анализа и интеграција резултата и података о стању технике за области објекта и посебно кроз јединствену и иновативни архитектонски дизајн; - Развити архитектонски истраживачки програм у теоријском и / или практичног пројекта који интегрише знања стечена током компоненте курса курса; - Извештај критички са својим академским вршњацима; - Преношење напредне и иновативне знања, укључујући циљане истраживачких пројеката у области архитектуре; - Разумевање и критичко вредновање процеса архитектонског дизајна и архитектонске теорије у савременом контексту.

Опрема и објекти

Објекти су гаранција смислу идентитета и наравно неопходно спровести план и програм. У том смислу, општи организација и просторна артикулација, простор треба да буде место пресека дидактичких и педагошких експеримената, изражена у вертикалну и хоризонталну координацију научних области наставног плана и програма. Овај јединствени простор ће бити доступан у обе институције у времену које омогућавају продужени рад у објектима и изван школских часова. Да се ​​укаже на постојање простора "Атеље", где студенти могу да се развијају свој рад, као што пратњи наставника. Иако ови простори да се фокусира много на опреми за студенте архитектуре, постоје и друге области / опрема на радном месту циклусу, есенцијална да развију своје активности као што су библиотеке, компјутере, копирање продавнице, књижаре и радних центара технологија.

Program taught in:
Portuguese (Portugal)
Ovaj kurs je Campus based
Start Date
okt. 2019
Duration
6 Семестра
Redovne studije
Price
270 EUR
By locations
By date
Start Date
okt. 2019
Application deadline

okt. 2019