Read the Official Description

Доктор поклапала науци и технологији

Тамо никада није било више узбудљиво време за проучавање свемира изван граница земље. Нова генерација напредних на Земљи и просторно имати телескопа и огромним повећањем рачунарске снаге омогућавају да златно доба астрофизике. Програм докторат рит у поклапала науци и технологији се фокусира на основи физике феномена изван земље, а у развоју технологија, инструмената, анализу података, и технике моделовања који ће омогућити следеће главне кораке у тој области. Мултидисциплинарни нагласак овог програма је одваја од конвенционалних астрофизика постдипломских програма на традиционалном истраживању универзитета.

Захтеви за пријем

Улаз у МС или Пх.Д. Програм захтева кандидата да се одржи матура диплому у физике, математике, информатике, инжењерства или на регионално акредитоване колеџ или универзитет. За студенте са дипломирао у другој области или недостаје у адекватном академској припреми, мост и темељ су курсеви могу бити неопходне пре пуног пријема. Да буду разматрани за пријем, кандидат мора:

  • имати минималну додипломски просек од 3.2 из 4.0 у основним рад у математичке, науке, технике, а рачунар предметне области,
  • субмит транскрипте (на енглеском) од свих претходних студија факултета / универзитета нивоу,
  • субмит два писма препоруке,
  • достави резултате из Дипломац Рецорд испита (ГРЕ), и
  • заврше постдипломске апликацију.

Подносиоци захтева чији је матерњи језик осим енглеског мора да поднесе резултате из теста енглеског као страног језика (ТОЕФЛ) испитивања се показало јаке енглеског језика. Резултат од најмање 550 (папир-басед), је потребно 213 (компјутерски заснованих), или 79 (Интернет-басед). Међународни систем за тестирање енглески језик (ИЕЛТС) резултати ће бити прихваћен на месту ТОЕФЛ испита. Минимални резултати ће варирати, али апсолутни минимални резултат потребан за безусловног прихватања је 6.5.

Тиме ограничења

Сви кандидати за Пх.Д. мора одржавати континуирану упис у фази истраживања програма. Нормално, редовни студенти заврше курс студија за докторат у отприлике четири до пет година. Укупно седам година је дозвољено да заврши захтеве након првог покушаја испита квалификациони.

Program taught in:
енглески језик
Rochester Institute of Technology (RIT)

See 7 more programs offered by Rochester Institute of Technology (RIT) »

Ovaj kurs je Campus based
Start Date
sept. 2019
Duration
3 Године
Redovne studije
By locations
By date
Start Date
sept. 2019
Application deadline
Start Date
sept. 2019
Application deadline
Start Date
sept. 2019
Application deadline