Read the Official Description

Др дизајна, технологије и друштва

Дешавања у тренутном технологијом нуде широк спектар могућности за креативне индустрије. Постоји осам основна поља у глобалном тржишту, где креативна индустрија може да расте: дизајн, филмска продукција, музика, анимација, интерактивна медија, компјутерске игре, дигитални реклама, гастрономија и културног наслеђа. Креативне индустрије треба научнике и стручњаке који могу да користе интердисциплинарне способности размишљања да развију нове приступе у коришћењу екрана технологије и дигиталних производа. Широм света, постоји потреба за проширење стручњака који креативно може да управља приближавање различитих комуникационих платформи, који могу да анализирају, предвиди и баве се мењају потребе и очекивања појединаца (као потрошачи или грађани).

Више него у прошлости, креативне индустрије у данашњем свету чине све сложеније компоненте и процесе у погледу форме, функције, материјала и производње. Сходно томе, постаје важније да стекне интердисциплинарни разумевање нових концепата 21. века, као што су Интерацтион Десигн, искуство дизајна и услуга дизајна.

Овај нови интердисциплинарни Фиелд- који комбинује примењена дизајн, социјалних и понашања наука, рачунање, и експериментални Десигн- захтева обимну разумевање људске спознаје, емоције и перцепције, моторних система, информатике, историје и филозофије науке, технологије и информације . Због тога, блиска сарадња између дизајна, Цомпутер Енгинееринг, психологије, социологије, историје и медијских студија је императив.

На основу горе наведеног, ово дипломски програм има за циљ да пружи студентима прилику да стекну примењена, теоријски и критичко разумевање интерактивне комуникације, искуство дизајна и услуга пројектовања и развоја као истраживача и / или практичара. Дизајн, технологија и друштво дипломски програм нуди студентима опције завршетка програма са дипломски пројекат (МДес степен), мајстор теза (магистрирао), или докторска теза (докторирао).

Program taught in:
енглески језик

See 14 more programs offered by Koc University - Istanbul Turkey »

Ovaj kurs je Campus based
Start Date
sept. 2019
Duration
Tražite informacije
Redovne studije
By locations
By date
Start Date
sept. 2019
Application deadline

sept. 2019

Location
Application deadline
End Date