Read the Official Description

Др програма (пуно радно време)

Др Програм траје четири године - максимални период за такав програм обично допушта пољском закону (ограничена додатно време дозвољено за студенте прекинуо своје студије за различитих разлога јасно наведени у министарским прописима). Студенти проводе само два од њихових четири године докторских као ученици који похађају курсеве, посветио преостале две године у потпуности истраживања.

Студенти спроводе студије по сопственом избору курсева. Курсеви предавања и семинара на располагању у датом школске године су наведене у школе каталогу. Студенти изаберите курсеви по завршетку декларације / формулару за регистрацију подноси се на биро за објављеног рока. Од друге године студија па надаље, избор курсева потребно је одобрење теза супервизора ученика или стараоца. Уз писмену сагласност декана ученика школе може - када је то неопходно за њихове студије - похађају курсеве ван ГССР / ЦСС.

У Прве две године од студената докторских студија програма се очекује да фолл> В курсеве. Ово може бити изабран од оних узети и студенти након постдипломски студиј, или из додатних курсева искључиво за студенте докторских студија. Студенти могу такодје обићи курсеве (тј присуствовати, али не и за кредит).

У Трећи и четврти година од студената докторских студија програм не треба узимати курсеве. Међутим, ако се одлуче да то учине како би се одржао шири спектар интересовања него строго обухваћени њиховим др тему, они могу предузети даље курсеве за кредит. У трећем и четвртом година докторске студије студенти ће се очекивати добит кредитних бодова:

  • од публикација и / или;
  • учећи активности и / или;
  • похађањем конференције и летње школе и / или;
  • узимањем додатне курсеве (види горе).
  • Студенти ће се очекивати да се придруже истраживачки пројекат да добије додатних бодова.

Дуал Докторске студије

Ослањајући се на веома успешне сарадње са Институт за филозофију и социологију на пољском академији наука (МФИ ПАН), који нуди студентима који заврше постдипломске програме у међународне финансијске институције ПАН могућност да се додели Ланкастер Универзитет магистрирао, а Дуал др Програм је доступан од октобра 2010-. У оквиру овог програма студија, једна теза која је истражена и надзором у обе институције могу, након успешне испитивања у складу са својим прописима, бити додељен докторат од сваког.

Ако желите да се придруже Дуал докторског програма прво треба да се прихвати на мастер или докторских студија на ГССР. Током прве године студија на ГССР бићете помоћ да се пријаве за студије још три године "у двојној докторске студије.

Период истраживања за докторат ће стога бити четири године и да ће захтевати периоде боравка у Варшави и оба Ланкастер да раде са супервизорима из обе институције. Студенти на овом необичном програма ће имати прилику да се укључе у интелектуалном животу ове две академским институцијама светске класе и рад са стипендистима највишег стандарда.

НБ: Студенти на двојном докторске студије ће плаћати таксе на Ланцастер годишње за своје три године редовних студија, (али на нижем нивоу од пуног радног времена Ланцастер Университи студенте докторских студија).

Program taught in:
енглески језик
Ovaj kurs je Campus based
Start Date
okt. 2019
Duration
4 Године
Redovne studije
By locations
By date
Start Date
okt. 2019
Application deadline

okt. 2019