Read the Official Description

Међународни докторски програми из области економије и финансија у ВИСЕ-у

ВИСЕ се фокусира на висококвалитетно образовање о финансијама и економији, граничном истраживању и интензивним међународним академским размјенама и сарадњи. Са одличним члановима факултета регрутованим са водећих универзитета у иностранству, сви студијски програми се изводе на енглеском језику на основу међународног заједничког стандарда.

ВИСЕ

  • Квантитативна економија
  • Западна економија
  • Финансије
  • Статистика

Детаљи програма

Трајање програма: 4 године редовне студије
Језик наставе: енглески
Почетак програма: семестар пада
Школарине: 55.000 РМБ годишње, укупно 165.000 РМБ
Накнада за пријаву: 400РМБ

Услови за упис

  • Подносиоци захтева морају бити грађани који нису кинески држављани који су у доби од 50 година у тренутку подношења пријаве, били су у добром стању и поседовали важећи пасош.
  • Кандидати би требало да имају признат магистарски степен или више.
  • Кандидати би требали представити ТОЕФЛ сертификат са резултатом од 80 или више, или сертификатом ИЕЛТС са оцјеном од 6,0 или више, или другим цертификатом о енглеском језику из акредитованог теста. Извори из овог језика нису ослобођени. Кандидати који су похађали курсеве на енглеском језику током магистарских или дипломских студија требало би да обезбеде сертификат средњег образовања.
  • Могућност да се демонстрира релевантно професионално искуство биће индивидуално разматрано.

Стипендије

Увод у стипендије

Постоји низ стипендија за међународне мастер студенте: Кинеска стипендија за стипендије, Фујиан Провинциал Говернмент Сцхоларсхипс и Ксиамен Университи стипендије.

Доступност стипендија се мења сваке године. Молимо вас да обратите пажњу на информације о стипендирању на сајту Канцеларије за пријем Универзитета Ксиамен (хттп://адмиссионс.кму.еду.цн/ен/сцхоларсхип/) и веб странице Кинеског савјета за стипендирање (хттп: // ввв. цсц.еду.цн).

Избор

Кандидати ће бити приоритетно размотрени ако заврше светски признате универзитете или су препоручени од стране виших професора или стручњака. Панел експерата у КСМУ ће прегледати кандидате за стипендије и поднети листу кандидата за председника универзитета на одобрење. Одлуке о стипендирању ће се доносити на основу апликативних докумената кандидата, академских резултата, укупних заслуга, истраживачких достигнућа и коментара надзорника. Спискови кандидата за стипендије Кинеске владе и Фујиан Провинциал Говернмент Сцхоларсхип ће бити достављени одговарајућој комисији за стипендију за коначно одобрење.

Резултати ће бити објављени на сајту Канцеларије за пријем КСМУ. Стипендисти ће бити обавештени путем е-поште и њихова пријава за пријем и образац за пријаву за визе (ЈВ201 или ЈВ202) биће послати што је пре могуће.

Свакодневно ће бити оцијењене академске перформансе награђених студената, а само они који постигну потребни стандард ће имати своју стипендију за наредну годину.

Program taught in:
енглески језик
Last updated December 3, 2018
Ovaj kurs je Campus based
Start Date
sept. 2019
Duration
4 Године
Redovne studije
Price
165,000 GBP
By locations
By date