Pročitajte zvanični opis

Lucca

2019/20 Докторски програми на ИМТ школи за напредне студије алт = "Луцца

Рок за пријаву - 23. април 2019, 12 ЦЕСТ

Пријаве се сада примају за докторске програме 2019/20 на ИМТ школи за напредне студије алт = "Луцца ( ввв.имтлуцца.ит), једна од шест школа изврсности у Италији и једна од највиших оцијењених дипломских школа у Европи према најновијем истраживању У-Мултиранк.

Позвани су високо мотивисани кандидати из свих дисциплина да се пријаве за једну од 32 потпуне стипендије у оквиру два докторска програма који интегрирају научне компетенције из економије, инжењерства, информатике, неурознаности и бихевиоралне психологије, физике, примијењене математике, статистике, повијести и знаности. културне баштине.

Економија, мреже и пословна аналитика је једна од четири специфичне трасе која се нуди у оквиру програма “Сциенце Сциенце”. Ова трка пружа учесницима солидно знање о модерним аналитичким методама у економији и менаџменту. Са својим мултидисциплинарним приступом, стаза је јединствена у својој снажној интеграцији концепата, аналитичких основа и практичне експертизе, како би образовала нову генерацију економиста, научника и практичара са препознатљивим способностима у анализирању, тумачењу и управљању сложеним друштвено-економским питањима. системима.

Дипломци ће бити обучени да постану истраживачи и доносиоци одлука у академији, политици и индустрији интегрисањем знања на граници економије, статистичке физике, рачунара и друштвених наука са уједињеним језиком математике и статистике. Блиске асоцијације са одабраним компанијама и институцијама пружају могућност анализе релевантних проблема, мотивирајући нове аналитичке технике из практичног рјешавања проблема. Студенти су укључени у анализу података о стварним високим димензијама, у сарадњи са компанијама и институцијама. Током докторских студија, студенти се охрабрују да спроведу своја истраживања са школским истраживачким јединицама.

Студенти ЕНБА такође имају могућност да заврше своје тезе под заједничким надзором (дупли степен) са КУ Леувен или на Универзитету у Алицантеу.

Курсеве воде светски признати истраживачи и пружају студентима све теоријске вештине и напредне алате потребне за ригорозно решавање мноштва проблема анализе, дизајна и управљања у оквиру широког оквира анализе система у економским, социјалним, физичким, технолошким и културним областима . Специјализирани факултети и особље стварају мрежу која пружа кључне смјернице и подршку кроз ПхД програм. Блиско сарађујући са факултетом, како у учионици тако иу развоју истраживања, ученици стижу до највиших нивоа научних постигнућа.

Дипломирани студенти ИМТ-а ће моћи да користе вјештине које су стекли током студија како би препознали и ријешили сложене проблеме, одабрали најприкладнији начин или инструмент који ће се користити при приступању тим проблемима, чак иу дисциплинама изван њиховог примарног подручја истраживања.

Сви студенти су смјештени у недавно обновљеном комплексу Сан Францесцо, потпуно интегрираном кампусу у повијесном центру прекрасног тосканског града алт = "Луцца. Кампус укључује обновљене стамбене објекте, кантину, радну собу и дневне собе, најмодернија библиотека и рекреативни простори на отвореном, који подстичу јединствену културну, професионалну и друштвену средину за наш докторски програм.Ученици који имају право, поред бесплатне собе и пансиона, добијају и стипендију за истраживање која износи око € Стипендије се у потпуности финансирају до четири године , уз могућност дипломирања након треће године.

Докторски програми на ИМТ школи привлаче студенте из целог света, пружајући истински међународни амбијент. Енглески је службени језик школе. Штавише, сви ученици ће имати прилику да проводе периоде у иностранству на истраживачким институтима, лабораторијама или универзитетима, како у оквиру Ерасмус оквира, тако и путем ад хоц споразума о мобилности.

Већина ИМТ-а Докторанди су достигли истакнуте улоге у академским круговима, владиним институцијама, јавним и приватним компанијама или професијама широм свијета.

Да бисте сазнали више о школи, захтјевима за упис и како се пријавити, погледајте хттпс://ввв.имтлуцца.ит/ен/программа-дотторато/овервиев

Рок за пријаву - 23. април 2019, 12 ЦЕСТ

Jezik održavanja programa:
енглески језик

Pogledajte još 3 programa koje nudi IMT School for Advanced Studies Lucca »

Ласт упдатед March 11, 2019
Ovaj kurs je Campus based
Start Date
okt. 2019
Duration
3 - 4 Године
Redovne studije
Price
- Ниједна школарина (студенти ван школарине такође добијају стипендију - 15,300 € годишње - и бесплатну собу и пансион)
Deadline
apr. 23, 2019
Prema lokacijama
Prema datumu
Start Date
okt. 2019
Krajnji rok za prijavu
apr. 23, 2019

okt. 2019

Location
Krajnji rok za prijavu
apr. 23, 2019
End Date