Read the Official Description

Постдипломски програм из области електротехнике и електронике основан је са визијом да се увођењем иновативних производа може постићи само специјализацијом и комбиновањем креативности и инжењерског искуства. Овај програм је организован како би студентима пружио могућност специјализације за обраду сигнала, енергетских система, примјењене електромагнетике, енергетске електронике и управљачких система.

Циљ програма је пружити студентима вештине да примене напредна знања из области математике, науке и инжењеринга посебно за решавање сложених проблема у области специјализације, за рад и спровођење интердисциплинарних студија и за рад са другима, у професионалним и друштвеним окружењима и да ефикасно организују и учествују у креативним и интегративним пројектима.


Структура програма/>


Прва година докторске дисертације програм се састоји од предмета, а затим следи једна година припреме за испитивање струке из доктората. Након успешног полагања испита ученици ће започети писање својих дисертација, на укупно истраживачки период од две године./>


Унос квалификације/>


Постдипломске дипломе (или више) БСц и МСц (са тезом) треба добити један од доле наведених програма:/>

Електротехника и електроника итд. (Електротехника, електроника и комуникација, комуникација и контрола), биомедицина, биоинжењеринг, мехатроника, рачунар, софтвер, енергетика, машински и други инжењерски програми и физика, хемија, биологија, биокемија, молекуларна биологија, генетика , Статистику, математику, рачунарске науке или слична одељења.

Мин. Диплома би требала бити: 3.00 / 4.00 ГРЕ (ново): Мин. 153, ГРЕ (старој): Мин. 680 или ГМАТ: Мин. 500

Документи о квалификацији за упис су прихваћени на следећим језицима: енглески / турски.

Често можете добити одговарајућу транскрипт из ваше школе. Уколико то није случај, биће вам потребни службени преводи заједно са овереним копијама оригинала.


Захтеви језика/>


енглески језик/>

  • ТОЕФЛ ИБТ: Мин. 72
  • ЦАЕ, ЦПЕ: Мин. Ц
  • ПТЕ: Мин. 55


Други захтеви/>

  • Треба навести најмање 1 референцу.
  • За вашу пријаву морате додати мотивационо писмо.
Program taught in:
енглески језик
Yasar University

See 5 more programs offered by Yasar University »

Ovaj kurs je Campus based
Start Date
sept. 2019
Duration
4 Године
Redovne studije
Price
12,000 USD
By locations
By date
Start Date
sept. 2019
Application deadline

sept. 2019

Location
Application deadline
End Date