Read the Official Description

ЦАЛЛ

за пријем студената на постдипломске универзитетске (докторске) студијске програме за стицање академског звања доктора за филозофију у области инжењерских наука у школској 2018/19. години:

У предмету Електротехника за модуле

  • Електронски и информациони системи
  • Електроенергетски системи и нове технологије

Број ученика прихваћен: 10.

Избором курсева уз вођење свог супервизора, сваки студент може прилагодити програм његовим или њеним истраживачким интересима.

Постдипломски универзитетски (докторски) студијски програми прихватају кандидате са сљедећим степеном: дипломирани инжењер, магистар инжењера или магистар инжењерских наука (предмет електротехнике). Програм је такође отворен за кандидате са дипломом из сродних области, у ком случају ће можда требати положити испите на додатним курсевима. Кандидати морају имати завршен универзитетски дипломски студијски програм са 300 ЕЦТС бодова, укључујући додипломски дио програма или универзитетски додипломски студијски програм од најмање 4 године. Кандидати који су стекли диплому из иностране образовне институције дужни су да приложе одлуку надлежног органа о признавању иностране дипломе. Додатне информације о томе можете добити контактирањем Факултета за инжењеринг.

Захтјеви за пријем требају бити поднијети на Инжењерски факултет Универзитета у Ријеци, Вуковарска улица 58, 51000 Ријека, Хрватска, од 3. до 7. септембра 2018. године. Након подношења захтјева, кандидати ће бити позвани на разговор са комисијом коју именује Факултет Савет (планиран средином септембра). Пријем у програм одобрава Савјет факултета.

Регистрација ће се одвијати од 1. до 5. октобра 2018. Настава почиње 15. октобра 2018.

Подносиоци захтева су дужни да поднесу сљедеће уз пријавни образац ПДС-1:

  • Завршни Цуррицулум Витае Форм ПДС-2
  • оверена копија дипломе из претходно завршеног програма, са званичним документом који садржи оцјене примљене на испите и диплому и просечном оцјеном
  • две препоруке у форми препоруке ПДС-3
  • одобрење супервизије од стране потенцијалног супервизора и извјештача о курикулуму и попису публикација
  • извод из матичне књиге рођених и потврда о држављанству
  • напомена правног лица у којем је подносилац пријаве запослен, рекавши да ће покрити школарину подносиоца пријаве или изјаву подносиоца пријаве да ће он или она покрити накнаде.

Да би добили одобрење за надгледање, подносиоцима захтева прво треба разговарати са шефом модула и потенцијалним супервизором који мора испунити услове за супервизоре у складу са чланом 18 Факултета за инжењерске прописе о постдипломским докторским студијским програмима.

Докторски студијски програм траје шест семестара. Школарина по семестру износи 500 ЕУР у еквиваленту куна по средњем курсу Хрватске народне банке на дан уплате, уз додатне трошкове (2500 ЕУР у кунама) у вези са прегледом теме рада и одбраном тезе, у складу са посебну одлуку о висини новчане накнаде.

Све остале информације о позиву, постдипломским универзитетским (докторским) студијским програмима, Правилима о постдипломским докторским студијским програмима , обрасцима итд. Могу се добити од Канцеларије студентске евиденције лично или путем телефона, позивом 385 51 651 520 или на веб страница хттп://ввв.ритех.унири.хр/ен/едуцатион/постпрадуате-доцторал-студи/.

Program taught in:
енглески језик

See 2 more programs offered by University of Rijeka, Faculty of Engineering »

Last updated May 9, 2018
Ovaj kurs je Campus based
Start Date
okt. 2019
Duration
6 Семестра
Redovne studije
Price
500 EUR
по семестру.
By locations
By date
Start Date
okt. 2019
Application deadline