Read the Official Description

Понуда курсева пружа студенту могућност ширења и интензивирања његовог знања у више области електротехнике. Студент, уз помоћ саветника факултета, може да планира програм у било ком од неколико области специјализације у електротехници или из понуде сродних одељења у науци и инжењерству.

Постдипломске студије и истраживања су доступни у областима:

 • Дигитални и микропроцесорски / контролни системи: дигитални сигнални процесори, уграђени микроконтролери, микропроцесори, напредни микропроцесорски системи
 • Чврсти уређаји, кругови и системи: Теорија полупроводника, микроталасни уређаји и кругови, аналогна електроника.
 • Системи и контроле: системи, контроле, производња, контрола дискретних догађаја, неуронска и нејасна контрола, нелинеарна модерна контрола, обрада биомедицинских сигнала и инструментација
 • Електромагнетна поља и примена: даљинско сензорисање, електромагнетна поља, размножавање, расипање, радијација и микроталасни системи.
 • Дигитална сигнала и обрада слике: системи визије, неуронске мреже, статистичка обрада сигнала, нелинеарна обрада слике, виртуално прототипирање и виртуална окружења.
 • Телекомуникације и информациони системи: Информациони системи преноса и комуникације
 • Енергетски системи: ефикасна операција, генерација, пренос, дистрибуција, дерегулација
 • Оптички уређаји и системи: Оптика, електрооптика, дифрактивна оптика, нелинеарна оптика и ласери
 • Нанотехнологија и МЕМС - Материјали и уређаји: квантни електронски уређаји, полупроводничке површине и интерфејси, појединачни електронски уређаји, сензори и детектори, уређаји за наношење угљеника, бука и поузданост у нано-електронским уређајима, микроактуатори, РФ МЕМС, полимерна електроника и нанофотоника
 • Обновљиви енергетски системи и возна технологија: инжењерство енергетске електронике, погони мотора, системи обновљивих извора енергије, интеграција мреже и структура снага

Програм је дизајниран да задовољи потребе студената који воде докторске студије и да обезбеде студенту који жели да повећа знање из области електротехнике везаних за инжењерску праксу. Понуђени курсеви ће омогућити инжењерима који се упознају са напредним и најсавременијим образовањем у области електротехнике.


Захтеви и курсеви

Тхе Пх.Д. је степен са нагласком на истраживање. Очекује се да програм рада укључи минимум 15 семестарских часова напредног курса на дипломским нивоима изван магистарског степена и довољан број часова семестра за дисертацију како је потребно за завршетак дисертације.

За директне докторе. програм, очекује се да програм рада укључи најмање 30 семестарских часова за рад на дипломским нивоима изван степена бацхелора и довољних сати дисертације семестра како је потребно за завршетак дисертације. Између 30-часовног минимума, неопходно је најмање 6 семестарских часова напредног курса на дипломским нивоима. Осим тога, неопходно је 2 семестра семинара за један семестар (ЕЕ5190). Семинарски курс се не рачуна у 30-сатни минимум. Надзорни професор може захтијевати додатни курс изван минимума ако сматра потребним за постизање истраживања потребног за дисертацију. Ови курсеви могу укључивати математику, науку или инжењерство на нивоу математике који су релевантни за студентски програм дисертације, али само уз одобрење дипломираног савјетника.

Статус докторског кандидата се одобрава за студенте који су положили усмени свеобухватни испит (свеобухватан приједлог за дисертацију) и поднио завршни програм рада. Свеобухватно испитивање биће потребно до тренутка када студент заврши обавезне предмете. Ако студент не положи испит, добиће још једну шансу да га проследи најкасније у току следећег семестра. По завршетку свеобухватног прегледа, кандидат треба уписати курс дисертације (ЕЕ6699 Дисертација или завршетак докторског студија ЕЕ7399). Једноставно се можете уписати само у ЕЕ7399. Ако не завршите семестар ЕЕ7399 се користи, сви будући семестри морате уписати у ЕЕ6699. За дипломирање су потребне 9 часова дисертације.


Др. Надзорни одбор

Комитет докторског студија састоји се од најмање пет чланова факултета, од којих већина има електротехнику.


Захтеви за пријем

Процес пријема узима у обзир све материјале за пријаву, укључујући званичне транскрипте, ГРЕ резултате, препоруке и изјаве о сврси. За доношење одлуке о пријему или одбијање пријема не користи се један објективни фактор. Очекује се да апликант има позадину у областима као што су линеарни системи, дц и ац електронички кругови, статичка и динамичка електромагнетна поља, микропроцесори, међу курсевима завршеним у типичном наставном програму електротехнике. Студенти са БС у другим областима се подстичу да се пријаве, али од њих се може тражити да отклоне недостатак потребних ЕЕ курсева узимајући неке додипломске ЕЕ курсеве. Покушат ће се подударати са техничким тежњама потенцијалних студената са ресурсима како би се обезбедило стимулативно академско окружење за студенте и њихову дипломску едукацију.

Критеријуми који се односе на: (1) безусловно признање, (2) привремени пријем, (3) одложени пријем, (4) одбијање пријема и (5) стипендија, дати су у наставку.

 1. Пријем са безусловним статусом: типичан апликант који је "примљен" ће испунити сљедеће услове за пријем.
  • Минимални захтев за ГПА
   • За докторат пријем 3.5 заснован на МСЕЕ или еквивалентном
  • Релевантност додипломског студента (позадина) у наставном плану ЕЕ.
  • Стицање студентске дипломе.
  • Репутација Универзитета / Колеџа коју је студент добио раније
  • Публикације на научним конференцијама / часописима су необавезне, али ће побољшати и шансу ученика да обезбеде пријем и добију финансијску подршку.
  • Три писма препоруке од појединаца који могу да процене вероватноћу успеха студијског студијског програма.
  • ГРЕ резултати су следећи:
  • Квантитативни резултат
   = 720 (нова скала: 156) за МС
   или
   = 750 (нова скала: 159) за докторску дисертацију
  • Вербал сцоре = 400 (нова скала: 146)
  • Аналитичко писање = 3 за МС или = 3,5 за докторат
  • За међународног ученика, додатни захтеви осим оних наведених изнад:
  • Подносилац пријаве мора испунити минималне захтјеве универзитетског енглеског језика који су наведени у опционом дијелу захтјева за пријем у каталогу. Међутим, испуњавање минималног захтева не гарантује пријем. Програм ће дати предност студентима са ТОЕФЛ резултатом 83 за тест на интернету са најмање 19 у свакој од четири категорије. Алтернативно, резултати ИЕЛТС-а од 6,5 у свим категоријама ће се видети слично.
 2. Пријем са привременим статусом: Кандидат који није у могућности да достави сву потребну службену документацију пре рока за пријем, али чија доступна документација иначе изгледа да испуњава услове за пријем, може се одобрити привремени пријем.
 3. Одложени статус: одложена одлука се може одобрити када је датотека непотпуна.
 4. Одбијен статус: подносиоцу пријаве који не испуњава категорије 1, 2 или 3 горе, неће бити одобрен.
 5. Стипендије: Додјела стипендије засниваће се на критеријумима које агенција за спонзорирање (укључујући и дипломску школу) захтева на конкурентној основи.


Захтеви за степен

Тхе Пх.Д. је степен са нагласком на истраживање. Захтјеви за докторски степен описани су на другим местима у поглављу о општем каталогу о понудама / захтевима диплома. Дозвола да се настави даље од магистарског степена биће заснована на просечном степену оцјене и ГРЕ-оцењивању као што је горе описано. Одобрење за наставак докторског програма даје се задовољавајући завршетак следеће процедуре:

 1. Добијање одобрења саветника за дисертацију, и
 2. Доношење дијагностичког испитивања. Овај испит ће се надовезати на три области за техничку стручност које је изабрао студент.

Преглед курсева за дијагностички преглед треба да буде завршен током МС студије или током првих 30 сати дипломирања потребних за улазак у докторат. програм.

Овај поступак мора бити завршен у току године рада на докторат. Студенту који није покушао дијагностичко испитивање до овог времена биће допуштена још једна прилика да полаже испит у току сљедећег пуног семестра.

Очекује се да програм рада укључи минимум 15 семестарских часова напредног курса на дипломским нивоима изван магистарског степена и довољан број часова семестра за дисертацију како је потребно за завршетак дисертације. Сви курсеви нивоа се рачунају у минимално 15 сати. Међу минимум од 15 сати, потребно је најмање 6 семестарских сати напредних курсева. Поред тога, потребно је 2 семестра семестарског семинара (ЕЕ 5190). Семинарски курс се не рачуна у 15 сати. Надзорни професор може затражити додатни курс преко 15 сати, ако се сматра потребним за постизање истраживања која су потребна за дисертацију. Ови курсеви могу обухватити дипломске математике, науке или инжењере релевантне за студентски програм дисертације, али само уз сагласност саветника за диплому.

За директне докторе. програм, очекује се да програм рада укључи најмање 30 семестарских часова за рад на дипломским нивоима изван степена бацхелора и довољних сати дисертације семестра како је потребно за завршетак дисертације. Између 30-часовног минимума, потребно је најмање 6 семестарских часова напредних курсева. Поред тога, потребно је 2 семестра семестарског семинара (ЕЕ 5190). Семинарски курс се не рачуна у 30-сатни минимум.

Статус докторског кандидата се одобрава за студенте који су положили усмени свеобухватни преглед (свеобухватан приједлог за дисертацију) и доставили Завршни програм рада. Свеобухватни преглед ће бити потребан до тренутка када студент заврши обавезне предмете. Ако студент не положи испит, добиће још једну шансу да га проследи најкасније у току следећег семестра. По завршетку свеобухватног испитивања, кандидат би требао уписати курс дисертације ЕЕ 6699 ДИССЕРТАТИОН или ЕЕ 7399. Студент се може уписати једино у ЕЕ 7399 ДОКТОРАЛНИ ЗАВРШЕТАК. Ако студент не заврши семестар ЕЕ 7399 се користи, сви будући семестри који студент мора уписати у ЕЕ 6699 док се дисертација не брани. За дипломирање тражи 9 часова семестра за дисертацију.


Школарине и накнаде

Јесен 2018. Дипломирани нерезидентни школарине и таксе

Јесен 2018 Дипломирани стажиста и таксе


Међународни студенти ће желети да поднесу финансијске документе / изјаве, јер такође предају материјале за пријем.

Међународни образац финансијске изјаве


Датуми приоритета примјене су:

Јесен: 15. марта
Прољеће: 15. октобра
Лето: 1. априла


Апликације се прихватају након објављеног приоритетног датума за сваки мандат, али за гарантовано разматрање пријема молимо да поднесете пријаву и пратеће материјале до датума приоритета. Међутим, важно је да унапред поднесете жељени почетни датум да се квалификују за могућности за финансирање специфичних за програм, као што су асистенције и стипендије. Имајте на уму да се времена обраде обраде одељења знатно разликују, а неки програми захтевају апликације до годину дана унапријед.

Program taught in:
енглески језик

See 9 more programs offered by University of Texas Arlington »

Last updated August 29, 2018
Ovaj kurs je Campus based
Start Date
avg. 2019
Jan. 2020
Duration
4 Године
Redovne studije
Price
10,126 USD
$ 10,126 по семестру за нерезиденте (узимајући 9 сати по семестру). $ 4,577 по семестру за нерезиденте (узимајући 9 сати по семестру).
Deadline
Tražite informacije
application priority deadline
By locations
By date
Start Date
avg. 2019
End Date
Maj 10, 2019
Application deadline
Tražite informacije
application priority deadline
Start Date
Jan. 2020
End Date
dec. 12, 2019
Application deadline
Tražite informacije
application priority deadline

avg. 2019

Location
Application deadline
Tražite informacije
application priority deadline
End Date
Maj 10, 2019

Jan. 2020

Location
Application deadline
Tražite informacije
application priority deadline
End Date
dec. 12, 2019

Welcome Back!

India Study Abroad - Kunal Parashar

India Study Aboad - Siddharth Shah

Indian Study Abroad - Manaswini Kumar

Indian Study Abroad - Shruti Agrawal