Pročitajte zvanični opis

Сврха др у енергетске студије јесте да пружи студентима квалификационог са разумевању и интегрисаним знања напредних примењује теорије у области енергетске студије. ПхД у енергетске студије је чиста истраживање студија наука заснована који захтева кандидата да покаже способност истраживања на високом нивоу и дати значајан и оригинални академске допринос у границама дисциплине специјализације.

Докторску у енергетске студије захтева веома висок ниво интелектуалног, теоријског и практичног специјалистичких знања науке и увид у проблеме који се односе на област студија и примене напредних експерименталних метода и техника савременог истраживања, као и фундаментална научна и академске вриједности у стварању, обрада, тумачење и представљање истраживачких података у усменом и писменом облику.

Пријем на докторат у енергетске студије пожељно захтијева Мастер у енергетске студије, иако студент са магистериј у сличном предмету, и са одговарајућим искуством у области енергетике, може се сматрати за пријем. Општа правила за пријем, као што је наведено од стране Факултета за науку и Универзитета, применити.

Теза о одговарајућој теми, изабран након консултација са координатором програма за енергетске студије, је потребна за Докторат. Степен додељена ће бити др (Енерги студије).

Jezik održavanja programa:
енглески језик

Pogledajte još 70 programa koje nudi University of Johannesburg »

Ovaj kurs je Campus based
Start Date
feb. 2020
Duration
Tražite informacije
Redovne studije
Prema lokacijama
Prema datumu