Read the Official Description

Ознака водећег докторског програма у свету није само истраживање које генерише, већ и степен у којем пружа дипломцима изузетне могућности за каријеру. SHTM припрема студенте за лидерске позиције у изабраној каријери нудећи прву професионалну диплому из Д.ХТМ-а у свету.

shtm11

Програм Д.ХТМ је дизајниран за академске раднике, виши руководиоци у индустрији и виши кадар у владиним и невладиним организацијама за угоститељство и туризам. Од свог оснивања 2007. године, програм привлачи низ професионалаца заинтересованих за повећање каријере, од искусних практичара и представника владе до академика. Његов специфични азијски фокус, јединствена комбинација предмета и истраживања и флексибилни шаблон испоруке омогућавају стручњацима у индустрији да развијају своје вештине док остају у радној снази.

Дизајниран да задовољи све захтевније потребе индустрије и академије, Д.ХТМ задовољава све већу потражњу за новим академским квалификацијама. Овај програм припрема дипломце да унапреде своје каријере развијајући иновације, креативност и истраживачке вјештине у оквиру азијског контекста. Дипломци овог обилујућег програма су преузели и академске и индустријске улоге који одражавају њихове побољшане способности и лидерске аспирације.

Program taught in:
енглески језик

See 1 more programs offered by The Hong Kong Polytechnic University - School of Hotel and Tourism Management »

Last updated May 7, 2018
Ovaj kurs je Campus based
Start Date
sept. 2019
Duration
2.5 - 5 Године
Fleksibilno vreme
Redovne studije
By locations
By date
Start Date
sept. 2019
Application deadline

sept. 2019

Location
Application deadline
End Date