Read the Official Description

Филозофски факултет Универзитета у Храдец Кралове нуди докторат. Степен који се може спроводити у редовном студију. Тхе Пх.Д. програм је дизајниран за студенте који су стекли магистарски програм из филозофије и сродних студијских дисциплина.

dc

О чему се Филозофија бави?

Тхе Пх.Д. студија филозофије има за циљ пружање висококвалитетног образовања и истраживања у области савремене филозофије, са посебним освртом на филозофију друштвених наука. Тхе Пх.Д. студија је дизајнирана за студенте са магистарским студијама филозофије или сродних дисциплина.

Дипломанти

Дипломци ће бити стручно и језички потпуно припремљени за самостално научно истраживање и наставу, за рад у јавним институцијама, медијима, невладиним организацијама.

Финансијски услови

Приватни доктор студент плаћа 3.000 € годишње, што се може подијелити на максимум од двије рате (прва рата од најмање 1.500 € која ће бити исплаћена до краја новембра, друга рата која ће бити исплаћена најкасније до краја марта) .

Под одређеним условима, могуће је добити право на месечну стипендију од 430 €.

Ови услови су следећи:

  • За први студијски термин: кандидат мора бити прихваћен и уписан у студијски програм, а Филијала мора процијенити докторат. теза пројекат као најбољи или други најбољи од свих одобрених пројеката (само 2 кандидата сваке године стичу стипендију).
  • За други студијски термин: најкасније до краја јануара одговарајуће академске године, докторат студент мора да поднесе свој индивидуални план студија (ИСП), који садржи временски распоред обављања испита, кредита и активности објављивања.
  • За сваки даљи студијски термин: неопходно је за докторат. студент да се придржава свог или њеног ИСП-а. Ову усклађеност редовно надгледа огранак одбора.
  • Основни услов за одржавање стипендије такође је активан у корист родитељског одељења и факултета (нпр. Учешће на конференцијама, учење итд.).

gj

Program taught in:
енглески језик

See 1 more programs offered by University of Hradec Králové, Philosophical Faculty »

Last updated December 17, 2018
Ovaj kurs je Campus based
Start Date
sept. 2019
Duration
4 Године
Redovne studije
Price
- годишње.

Philosophical Faculty

Welcome to UHK