Read the Official Description

Одељење нуди докторску филозофију у области хемије која је осмишљена да боље припрема хемичаре на докторским нивоима да уживају продуктивне каријере у индустријским лабораторијама, истраживачким фондацијама или академским установама. Поред традиционалног доктора наука. наставни план и програм, овај програм обавезује да студент стекне радно знање о типу истраживања спроведеном у индустрији и ограничења (и практична и филозофска), под којима се спроводи.

Да би се то олакшало, сваки студент је дужан да проведе један семестар у стажирању у индустријској или владиној лабораторији. Ову праксу добија за студента од стране Одељења и сваки напор је направљен да се подудара са типом рада и компанијом са интересима ученика. Ово је важан дио тренинга ученика који може отворити и могућности за будуће запослење. Ако студент већ има искуства у индустријском истраживању, овај захтев за стажирање може се одустати ако ученик тако жели.

Овај захтев препознаје значај пружања хемијским студентима са широким спектром истраживачких искустава и да их боље припреми за прелазак са академије у каријеру као практичара хемичара. Ово искуство практичног истраживања се показало непроцењивим у помагању ученицима да дефинишу своје циљеве у каријери, прошире своје знање о могућностима хемијског истраживања и, коначно, могу пружити студентима значајну предност када траже свој први посао.

Традиционални (обавезни и изборни) предмети укључују аналитичке, биолошке, неорганске, органске и физичке хемије. Умјесто да узимамо свеобухватне или кумулативне прегледе, наши студенти су потребни до средине своје треће године, да пишу и усмено одбране предлог на основу изворне истраживачке идеје. Завршни степен захтева, након завршетка њиховог истраживања, је писање и усмена одбрана дисертације.


О стажирању

Стажирање се може одвијати сваки пут након формалног пријема у докторски програм, с обзиром на расположивост одговарајућих позиција и жеља студента и истраживачког савјетника. Имајте на уму да временски распоред стажирања не утиче на временски оквир одбране приједлога. Приједлог се мора бранити у или пре петог дугог семестра као студент студента, чак и ако је пракса раније предузета.

Успешан завршетак индустријског или владиног стажирања је степен захтева доктора филозофије у хемији у УТ Арлингтону. Сврха стажирања је упознати студента о томе како се истраживање врши у неакадемском окружењу и на тај начин боље припремити ученика за каријеру у индустрији. Финансијска подршка током стажирања ће обезбедити компанија или владина лабораторија. Стручни приправник организује студентски супервизор за истраживање и / или предсједавајући одјељења и мора га одобрити Одбор за студије о дипломама (ЦГС).

Обично стажирање ће обухватити истраживања у општој области студентског докторског истраживања, али истраживање постигнуто током стажирања неће бити укључено у студентску дисертацију. Уместо тога, кратки (~ 1 страница) откуцани писмени сажетак циљева и достигнућа постигнута током стажирања ће бити поднета савјетнику за диплому и означити успјешан завршетак степена захтјева. Стажирање обично почиње на почетку академског семестра и траје еквивалент једног академског семестра. Студенти ће се уписати у ЦХЕМ 6304 и ЦХЕМ 6904 током временског периода стажирања. Сви студенти на стажирању и даље ће се сматрати редовним студентима током стажирања и морају бити уписани у дванаест сати кредитирања.


објективан

Програм који води ка доктору Филозофског факултета у области хемије је првенствено намењен припреми лекара на докторском нивоу за каријере индустријских истраживања. Студент мора:

  1. демонстрира способност да спроведе независно истраживање и
  2. стичу практична знања о врсти истраживања која се спроводе у индустрији и о ограничењима (и практичним и филозофским) у којима се врши такво истраживање.

Области истраживања обухватају аналитичку хемију, биохемију, биоинорганску хемију, колоидну и површинску хемију, електрохемију, неорганску хемију, медицинску хемију, органску хемију, органометалну хемију, физичку хемију, полимерну хемију и теоријску хемију.


Захтеви за пријем

При оцењивању кандидата за пријем у програме дипломске студије, Одјел за хемију и биохемију наглашава спремност ученика на основу квалитета и количине предмета и претходног истраживачког искуства ученика. Такође су веома важне препоруке са нашег властитог факултета, на основу првобитног знања кандидата или члана факултета у институцији подносиоца захтјева.

Безусловни пријем

Безусловни пријем може се одобрити према било којој од сљедећих опција. Минимални основни ГПА услов за све опције је 3.0, као што је израчунато по Градуате Адмиссионс.

Опција 1

Задовољавајући завршетак дипломске или еквивалентне дипломе, званичне транскрипте и ГРЕ оцјене и три препоруке.

Опција 2

Задовољавајући завршетак дипломске дипломе или еквивалентне дипломе, званичне транскрипте и писмо препоруке члана факултета на додипломској институцији подносиоца захтева, плус препорука члана УТ хемијског факултета у Арлингтону и биокемије.

Опција 3

Задовољавајући завршетак дипломске дипломе или еквивалентне дипломе, званичне транскрипте и писмо препоруке члана факултета у додипломској институцији, плус препорука члана УТ хемијског факултета и члана Биокемије УТ Арлингтон на основу личног интервјуа.

Лангуаге Рекуирементс

Подносилац пријаве чији матерњи језик није енглески, мора поднети ТОЕФЛ сцоре од најмање 550 бодова или резултат од најмање 213 на рачунарском тесту. ТСЕ-А резултат од 45 или више може бити замењен ТОЕФЛ-ом. Они који су завршили своје додипломско образовање на енглеском језику могу бити квалификовани за одузимање ТОЕФЛ-а на основу препорука.


Привремени пријем

Кандидат који није у могућности да достави сву потребну документацију пре рока за пријем, али који иначе изгледа да испуњава услове за пријем, може се одобрити привремени пријем.

Одгођена одлука може се одобрити када је некомплетна датотека или када одлука о одбијању није одговарајућа.


Пробални пријем

У ријетким случајевима, пробни упис може се одобрити као резултат неподобног рада на једном или више критеријума пријема. У овом случају, дипломирани савјетник ће поставити додатне услове за пријем, укључујући, али не ограничавајући се на, додатна додипломска предмета и / или постизање Б или боље у првих девет сати додипломских предмета.


Одбијање пријема

Кандидату се може одбити пријем ако имају мање од задовољавајућег учинка на већини критеријума за пријем који су описани горе.


Подобност за стипендије / стипендије

Студенти који немају провизорне услове за пријем, имају право на стипендију и / или подршку за стипендију. Додјела стипендија или стипендија засниваће се на истим критеријумима кориштеним у одлукама о пријему. Да би били квалификовани, кандидати морају бити нови студенти који долазе у УТ Арлингтон у семестру јесени, морају имати ГПА од 3,0 у последњих 60 кредитних сати за додипломске студије, плус све кредитне часове дипломских студија које су израчунате од стране Градуате Адмиссионс и морају се уписати у најмање 6 сати курса у оба дуга семестра да задрже своје стипендије. (Студенти са дипломским наставним или истраживачким асистентима, међутим, морају бити уписани у најмање 9 сати предмета у оба дуга семестра и 6 сати предмета у летњим сесијама.)


Захтеви за степен

Да би био примљен у доктору. програм, кандидат мора задовољити опште услове за пријем програма и његов академски запис мора показати припрему за напредни рад у хемији.

Разред курса се може користити за задовољавање степена потребних за не више од седам година након што је курс завршен.

Након пријема на докторски програм, студент мора успјешно завршити одговарајући испит (и) који се захтијева од стране факултета о студентској дисциплини.

Потребно је консултовати додатни сет смерница које је објавио Одјељење за хемију и биохемију.


Школарине и накнаде

Јесен 2018. Дипломирани нерезидентни школарине и таксе

Јесен 2018 Дипломирани стажиста и таксе


Међународни студенти ће желети да поднесу финансијске документе / изјаве, јер такође предају материјале за пријем.

Међународни образац финансијске изјаве


Датуми приоритета примјене су:

Јесен: 15. марта
Прољеће: 15. октобра
Лето: 1. априла


Апликације се прихватају након објављеног приоритетног датума за сваки мандат, али за гарантовано разматрање пријема молимо да поднесете пријаву и пратеће материјале до датума приоритета. Међутим, важно је да унапред поднесете жељени почетни датум да се квалификују за могућности за финансирање специфичних за програм, као што су асистенције и стипендије. Имајте на уму да се времена обраде обраде одељења знатно разликују, а неки програми захтевају апликације до годину дана унапријед.

Program taught in:
енглески језик

See 9 more programs offered by University of Texas Arlington »

Last updated August 29, 2018
Ovaj kurs je Campus based
Start Date
avg. 2019
Jan. 2020
Duration
4 Године
Redovne studije
Price
10,126 USD
$ 10,126 по семестру за нерезиденте (узимајући 9 сати по семестру). $ 4,577 по семестру за нерезиденте (узимајући 9 сати по семестру).
Deadline
Tražite informacije
application priority deadline
By locations
By date
Start Date
avg. 2019
End Date
Maj 10, 2019
Application deadline
Tražite informacije
application priority deadline
Start Date
Jan. 2020
End Date
dec. 12, 2019
Application deadline
Tražite informacije
application priority deadline

avg. 2019

Location
Application deadline
Tražite informacije
application priority deadline
End Date
Maj 10, 2019

Jan. 2020

Location
Application deadline
Tražite informacije
application priority deadline
End Date
dec. 12, 2019

Welcome Back!

India Study Abroad - Kunal Parashar

India Study Aboad - Siddharth Shah

Indian Study Abroad - Manaswini Kumar

Indian Study Abroad - Shruti Agrawal