Read the Official Description

Инжењеринг др

pregled програма

Програм докторат у инжењерству припрема следећу генерацију лидера инжењерских да се позабави неким од најважнијих застрашујуће и комплексним проблемима са којима се суочава наше друштво.

Циљ програма је да се произведе инжењерских дипломаца који су стручњаци за одговарајуће области у домену знања у оквиру инжењеринг дисциплине и који могу успешно такмичити са онима који су зарадили дисциплину-специфична докторате у инжењерству. Уместо ограничавања дипломце појединачним инжењерских области (нпр. хемијске, компјутер, електрични, индустријски, механички, итд) програм пружа студентима флексибилност да постану стручњаци за одговарајуће области и инжењеринг иноватори у отвореном окружењу архитектура, подстицање интелектуалног развоја дуж оба интердисциплинарне и путеви у границама уобичајених инжењерских дисциплина. Са овим приступом, програм развија светске класе истраживаче који могу да искористе највише обећавају открића и иновација у, без обзира на њихово порекло у области инжењеринга, да развијају интердисциплинарне решења за реалним изазовима.

Др у инжењерству захтева сваки студент за решавање основних техничких проблема националне и глобалне важности за 21. век. Четири кључне индустрије-здравство, комуникације, енергија, транспорт и-се посебно обратио. Ове индустрије утицати сваког појединца на планети и да су области фокуса докторанти и Факултет ће допринети кроз студије и истраживања.

Наставни план

Наставни план и програм за докторат у инжењерству пружа дисциплинске и интердисциплинарних курсева, истраживачки менторство и инжењеринг фокуса семинаре. Од студената се очекује да имају дисциплинску укорењене техничку снагу да спроведе и заврши независну, оригиналну, а роман сарадњу интердисциплинарних истраживања доприносе једном од четири индустријске и / или друштвених области фокуса. Програм се састоји од 66 кредита сати: 30 бодова, 6 инжењеринг фокуса кредити, и 30 истраживачких кредита.

Основни курсеви

Студенти ће завршити следеће основне курсеве: интердисциплинарна истраживања метода, Инжењеринг Аналитика Фоундатион, и инжењерство Аналитика изборни.

Дисциплина фондација курсеви

Фондација курсеви изградити дубину у дисциплинском области нискоградње, као што су машинство, електро и микроелектронике инжењеринг, Цомпутер Енгинееринг, индустријски и системски инжењеринг, хемијског инжењерства, или биомедицинског инжењерства.

Индустрија фокуса курсеви

Почевши са курса Преводим Дисцовери у пракси, ово ригорозна сет од четири инжењерских курсева пружа студентима свеобухватно покриће техничких изазова и решења приступа у четири кључне области индустрије у вези са програмом: здравствене заштите, енергетике, комуникације, транспорт и. Студенти бирају област фокуса и попуните одговарајући скуп курсева. Студенти такође могу да предузму додатне курсеве из свог изабраног индустрије и изборне предмете.

Фокуса изборних

Студенти комплетан најмање три фокуса изборни. Ови курсеви, изабране од курсева у оквиру текућих програма РИТ степена и повезани са фокус област студија по избору студента, пружају специјализовано знање и вештине сетови су релевантне за истраживање дисертације студента.

свеобухватни испит

Студенти заврши свеобухватни испит на крају прве године студија. Испит оцењује студента таленат, потенцијал и компетентност у вођењу докторат ниво истраживања.

дисертација предлог

Студенти морају да поднесу предлог дисертације на њиховом дисертације комисији најраније шест месеци после свеобухватног испита и најмање шест месеци пре кандидатуре испит. Предлог пружа могућност за студента да елаборирам своје истраживачке планове и да добију повратне информације о правцу и приступ њиховом истраживању из његове / њене дисертације одбора.

Кандидатура испит

Кандидатура испит пружа свеобухватну повратну информацију за ученика у погледу њиховог истраживања напредак докторске дисертације и очекиваних резултата пре одбрану њихове пуне дисертације.

Дисертација презентација и одбрана

Сваки кандидат ће докторски припремити оригинални, технички звук, и добро-писмени дисертацију. Они ће представити и бранити своју дисертацију и пратећих истраживања на њиховом дисертације одбору.

Захтеви за пријем

Да би се сматрати за пријем у др Програм у инжењерству, кандидати морају да испуњавају следеће услове:

  • Држите бакалауреат диплому инжењеринг дисциплине од акредитованих универзитета,
  • Пошаљите биографију наглашавајући образовну позадину и искуства,
  • Поднесе извештај о сврси за истраживање,
  • Пошаљите резултате из Градуате Рецорд испита (ГРЕ),
  • Пошаљите званичне записнике (на енглеском) за све претходно завршене основне и дипломски рад, наравно,
  • Имају просек 3,0 или већи (или минималном просечном оценом 3,0 у темељ током рада),
  • Пошаљите најмање два писма академског и / или професионалне препоруке. Судије би требало да пошаље писма препоруке путем е-маила на градинфо@рит.еду или путем поштанске службе директно на последипломске упис услуга.
  • Учествујте у интервјуу на кампусу или телеконференције (када је применљиво), и
  • доврши дипломски апликацију.
  • За међународне кандидате чији матерњи језик није енглески мора поднети резултате из теста енглеског језика као страног језика. Минимални десетина 587 (папирни) или 94 (засноване на Интернету) су обавезна. Међународни систем за тестирање енглески језик (ИЕЛТС) резултати ће бити прихваћен на месту ТОЕФЛ испита. Минимални резултати ће варирати, али апсолутни минимални резултат потребан за безусловног прихватања је 6.5.

Додатне информације

Резиденција

Сви студенти у програму морају да проведу најмање три године као резидентни редовног студента пре завршетка степена.

Program taught in:
енглески језик
Rochester Institute of Technology (RIT)

See 7 more programs offered by Rochester Institute of Technology (RIT) »

Ovaj kurs je Campus based
Start Date
sept. 2019
Duration
4 Године
Redovne studije
By locations
By date
Start Date
sept. 2019
Application deadline
Start Date
sept. 2019
Application deadline
Start Date
sept. 2019
Application deadline