Read the Official Description

Pepperdine University ГСЕП не нуди потпуне стипендије. Више о доступним могућностима за нове студенте можете прочитати овде. Pepperdine University ГСЕП такође нуди дипломску помоћ, помоћ у настави и помоћ приликом истраживања. ГСЕП не пружа накнаде за школарину.

Вредности које се трансформишу

Овај програм јача и развија лидерске вештине док припрема студенте да раде у широком спектру подешавања. Појединци су опремљени знањем и способношћу да препознају, искористе и каналишу снаге промене како би трансформисале организације за оптималан успех и раст. Препознат је као врхунски докторски програм са нагласком на лидерском и организационом развоју од стране награде Леадерсхип Екцелленце за 2016. годину за изванредна постигнућа у програмима лидерства и организационог развоја.

Преглед програма

Програмом ЕДОЛ идеалан је за актуелне лидере који траже релевантне вештине како би проширили своју каријерну путању, осмишљавајући програм студента-практичара, који комбинује теорију са искуством из стварног света. Такође је дизајниран за све веће руководиоце који желе докторат да унапреде академске и професионалне циљеве. Наглашавајући хуманистички приступ лидерству, менаџменту и промени, програм припрема појединце да буду визионари у оквиру својих организација. Дипломски студенти почињу и завршавају програм са групом пословних и академских професионалаца из различитих области. Модел кохорта омогућава студентима да се надовезују на лидерске вештине док граде вредне односе са колегама.

Предности

 • Два програмска формата: традиционални и глобални приступ (60% лицем у лице / 40% на мрежи), идеално за професионалне раднике
 • Флексибилне наставе које се састају у вечерњим часовима и повременим викендом
 • Величина малих класа пружа окружење за менторство факултета и изградњу односа доживотних вршњака
 • Подржавајућа окружења за учење и факултет са изузетним академским достигнућима и професионалним искуством
 • Теорија интеграције теорије и најбоље праксе модела учењака
 • Потребни национални и глобални излети за пружање добро заокружене перспективе о лидерству и политици
 • Пеппердине мрежа повезује вас са утицајним пословним лидерима у заједници

Кључне чињенице

 • Дужина програма / јединице Дисертацијске јединице: просек 3,5 године / 51 јединице ЕдД (2 јединице по мандату до завршетка дисертације)
 • Цена јединице: 1.550 долара
 • Почетак термина: пад
 • Локације кампуса: Западни Лос Анђелес, Ирвине (Молимо вас обратите пажњу да ваш избор кампуса не може бити загарантован. Понуде кампуса зависе од расположивости и подложних промјенама.)

Рокови за пријем:

 • Крајњи рок пада 2018 Завршни рок: 6. август 2018, 11:59 ПМ ПСТ
 • Програм почиње са Ворксхопом и оријентацијом у заједничкој заједници у августу у Цампусу Вест Лос Ангелес. Настава почиње у септембру.
 • Улазнице за овај програм се крећу. Након што апликација буде завршена, она се прегледа за пријем. Нећемо чекати да рок прегледа вашу пријаву. За пријаве које су примљене након рока, студенти ће бити прихваћени на основу доступних свемира.

Захтеви за пријем:

У настојању да брзо обрадимо вашу апликацију, прихватамо само електронске материјале за примјену.

Да бисте се пријавили за овај програм, пошаљите:

 1. Захтјев за пријем са неповратном накнадом за обраду.
 2. Диплома из бацалауреа из регионално акредитиране институције.
 3. Постдипломски степен од регионално акредитиране институције.
 4. Званични транскрипти послати електронским путем путем једне од одобрених компанија које су наведене на веб локацији ГСЕП-а од институција које су додијелиле магистарску и магистарску диплому подносиоцу захтјева, као и све транскрипте са свих других факултета или универзитета који су присуствовали.
 5. Три препоруке које потврђују академски и / или професионални карактер кандидата и лидерско искуство и / или потенцијал. Образац онлине професионалне препоруке треба послати на адресу гсеп-адмиссионс@пеппердине.еду.
 6. Прописани есеј на две странице на одабраној теми. Кандидати који не раде на задовољавајућем нивоу у овом есеју, могу бити обавезни да похађају семинар за писање курсева на ГСЕП-у као што је ЕД 692. Алтернативно, кандидати могу поднети резултате из испитивања дипломског записа (ГРЕ-вербалне и квантитативне одељке) у року од пет година .
 7. Изјава од 1.000 до 2.000 израза интереса у програму Организационог лидерства који се бави темама као што су ставови кандидата о лидерству, способност стварања следбеника, склоности да преузму ризике, истрајност и доказана постигнућа, будуће циљеве у каријери и животу и разлози за постизање докторски програм.
 8. Резиме или ЦВ (цуррицулум витае) ЦВ је необавезан али препоручен.
 9. Лични интервју може бити потребан за квалификоване кандидате који се пријављују за програм.
Program taught in:
енглески језик
Pepperdine University

See 4 more programs offered by Pepperdine University »

Last updated February 12, 2019
Ovaj kurs je Комбинација Online и кампус студија
Start Date
sept. 2019
Duration
42 Месеци
Redovne studije
Price
1,550 USD
Цена јединице
Deadline
Tražite informacije
11:59 PM PST
By locations
By date
Start Date
sept. 2019
Application deadline
Start Date
sept. 2019
Application deadline
Start Date
sept. 2019
Application deadline
Start Date
sept. 2019
Application deadline
Tražite informacije
11:59 PM PST

sept. 2019

Location
Application deadline
Tražite informacije
11:59 PM PST
End Date
Application deadline
End Date
Application deadline
End Date
Application deadline
End Date