Read the Official Description

Овај др Програм се фокусира на одрживих производних система - система који стварају производе и услуге користећи процесе који су: не загађују; очување енергије и природних ресурса; економски одржив; и безбедан и здрав за раднике, заједнице и потрошачи. Курс и истраживање узима ниво система и интердисциплинарни приступ решавању наизглед упорних проблема одрживости, за разлику од појединачних дисциплинске и локално оптимизованих приступа намењене да би маргиналних позитивне утицаје.

Студенти ће имати прилику да раде са мултидисциплинарног факултета и истраживача у бројним истраживачким центрима, укључујући и ГИС "Национални центар за Репроизводња и ресурса Рецовери (НЦ3Р), међународно призната лидера за примењеним истраживањима у поновне производње, Центар за одрживу производњу (СПРС) посвећен побољшању еколошке и економске перформансе производа и процеса, Центар за одрживу мобилност (ЦСМ) фокусиран на процени еколошких и економских утицаја алтернативних технологија горива и погона возила, системи модернизацију и одржање центар (СМС) да развија технологије за оптимално дизајн животног циклуса, менаџмент, и модернизацију великих система опреме, Нев Иорк Институт за спречавање загађења (НИСП2И) фокусиран на јачање развој и имплементацију техника за спречавање загађења, а НаноПовер Ресеарцх Лабс (НПРЛ) посвећена стварању и коришћење нано уређаја и материјала за производњу електричне енергије и складиштења.

Програм докторат у одрживости је први програм у свету да се фокусира на одрживој производњи. Програм има за циљ да унапреди истраживање и образовање у развоју алтернатива-енергије, одрживи дизајн, развој зелене производа, индустријске екологије и спречавање загађења.

Наставни план и програм овог програма наглашава одрживих производних система, који стварају робе и услуге користећи процесе који су не загађују; очување енергије и природних ресурса; економски одржив; и безбедан за раднике, заједнице и потрошачи. Курс и истраживање узети ниво система и интердисциплинарни приступ решавању наизглед упорних проблема одрживости.

Студенти у програму ће имати прилику да раде са мултидисциплинарног факултета и истраживача у бројним истраживачким центрима, укључујући и Национални центар института за Репроизводња и ресурса опоравак, Центар за одрживу производњу, Центар за одрживе мобилности, системске Модернизација и одржање центар, Државни загађења Превенција Институт за Њујорк, а НаноПовер Ресеарцх Лабс.Захтеви за пријем


Да би се сматрало за пријем у др Програм у одрживости, студенти морају да:

  • Има матуре диплому акредитоване институције. (Рад Курс мора да садржи најмање једну годину колеџа науке и једну годину колеџа математике, укључујући каменца и статистику);
  • Испити за постдипломске студије (СРБ);
  • Службени додипломски и, где је релевантно, дипломирани транскрипти;
  • Одговарајући просјек оцјена;
  • Најмање два слова академске и / или професионалне препоруке;
  • ТОЕФЛ (или ИЕЛТС) резултати где је то потребно за међународне кандидата; и
  • Лични интервју са одбора факултета (од телеконференције када је то потребно).

Међународни апликанти, чији матерњи језик није енглески, морају да поднесу резултате из теста енглеског језика као страног језика.

Program taught in:
енглески језик
Rochester Institute of Technology (RIT)

See 7 more programs offered by Rochester Institute of Technology (RIT) »

Ovaj kurs je Campus based
Start Date
sept. 2019
Duration
3 Године
Redovne studije
By locations
By date
Start Date
sept. 2019
Application deadline
Start Date
sept. 2019
Application deadline