Pročitajte zvanični opis

Тхе Докторски програм у јавну политику је специјализована стаза у политичких наука др програма који води ЦЕУ докторске Факултета политичких наука, јавну политику и међународне односе. ЦЕУ је дипломирао школа на енглеском језику у Будимпешти, Мађарска која је акредитована у Сједињеним Америчким Државама и Мађарској.

Модерна израда политика, посвећена принципима доброг управљања, транспарентности, одговорности и ефикасности, треба да се заснива на здравој академској анализи. Докторског програма у области јавне политике је дизајниран за научнике који су заинтересовани за спровођење истраживања о узроку, функција, природи и исходу јавне политике.

Програм припрема дипломиране студенте за каријере у оба академских и примењених истраживачких институција. Основни курсеви се фокусирати на развој истраживања на професионалном нивоу и аналитичких вештина у области европске и међународне јавне политике, упоредне анализе политике и политичке економије.

Факултет укључен у докторске студије долазе из низа везаних јавно-политика дисциплинских порекла, укључујући и међународних односа, политике, права и економије. Поред тога што је ауторитативни гласови у својим областима истраживања, они такође имају искуства политике из прве руке, ради за тхинк-танк (нпр РАНД Цорпоратион) или предузећа (нпр Водафоне), консултације са невладиним организацијама (нпр Институт за отворено друштво, Транспарентност Међународни) или саветовању националне или локалне самоуправе, као и међународним организацијама (нпр Институт Светске банке).

Jezik održavanja programa:
енглески језик
Ovaj kurs je Campus based
Start Date
sept. 2019
Duration
Tražite informacije
Redovne studije
Prema lokacijama
Prema datumu
Start Date
sept. 2019
Krajnji rok za prijavu

sept. 2019

Location
Krajnji rok za prijavu
End Date