Read the Official Description

Доктор пословне администрације (ДБА ) је напредна постдипломска студија која се фокусира на професионалну пословну праксу, пружајући искусним менаџерима неопходне истраживачке вјештине које се могу примијенити на питања организационог руководства.

ДБА пружа оквир који ће омогућити учесницима да прошире своје знање у једној или више области пословања, користећи дисциплинску стручност факултета у кампусу.

Курс је дизајниран да се надогради на постојећим снагама учесника и обезбеди формалну образовну могућност да развију и примењују пословне вештине истраживања, унапреде своје разумевање савремених теорија управљања и стекну конкурентску предност у пословању.

Исходи учења курса

Исходи учења курса су изјаве о успјеху у учењу које се изражавају у смислу тога што се ученик очекује да зна, разуме и може да ради након завршетка курса. Студенти који заврше овај курс ће моћи да демонстрирају:

1

Зашто изабрати овај курс

Пословна школа у Сиднеју је дипломирала на Факултету за пословне студије на Универзитету у Волонгонгу. Наши курсеви се испоручују из кампуса који се налазе у ЦБД у Сиднеиу у Цирцулар Куаи у Сиднеју и Воллонгонгу. Они су дизајнирани за појединце који желе проширити своју стручност, изградити своју професионалну изврсност или побољшати своје лидерске способности.

Наши постдипломски програми су: информисани истраживањем, структурираним на примијењеним исходима, признатим од стране индустрије, које достављају високо квалифицирани и стручњаци са искуством у индустрији и подржани кроз додатна специјална средства за учење и развој ученика.

Услови за упис

Студенти ће обично имати најмање одговарајуће магистарске студије (менаџмент или бизнис специјализацију) са најмање 65% просјека. Од студената се захтева да имају најмање 5 година радног искуства на нивоу менаџмента.

Пријаве морају бити праћене предлогом од 2000 ријечи који би требао представити главни фокус истраживачког интереса апликанта, коментар на важну и новију литературу у овој области, као и расправу о томе зашто је ово важна област истраживања. Сви приједлози морају исправно потврдити изворе. Предлози се могу проверити помоћу система за проверу плагијата. Истраживачки интереси требали би се односити на теме наведене на сајту Сиднеи Бусинесс Сцхоол, Универзитета у Воллонгонгу.

Program taught in:
енглески језик
Last updated June 25, 2018
Ovaj kurs je Campus based
Start Date
Jul 2019
Duration
6 - 8 Године
Fleksibilno vreme
By locations
By date