Read the Official Description

Пословни професионалци који желе да надју своју специјалистичку стручност и лидерску позицију у свом пољу требају бити више од доктора пословне администрације (ДБА).

ДБА од 3 године је стручна диплома за пословне практичаре који ће се надовезати на ваше искуство у овом сектору и проширити ваше вештине критичког размишљања и примењених истраживања на највиши ниво. Овај курс је специјално дизајниран да вам омогући иницирање, развој и имплементацију сопственог истраживачког пројекта који ће утицати на вашу сферу праксе.

Под менторством академског супервизора, размотрите одговарајуће методологије истраживања, израдите предлог за истраживање, предузмите критички преглед литературе и припремите тезу коју ће размотрити међународно признати стручњаци у овој области.

Завршетак Доктората за пословну администрацију је важан показатељ вашег постигнућа у примењеним истраживањима и значајан допринос новим знањима у вашој области.

Каријера могућности

Дипломци ДБА могу радити на разним руководећим и истраживачким позицијама на високом нивоу у приватним и јавним секторима.

Главна подручја студирања

Иако овај курс нема никаквих мајстора, то укључује постдипломске студије, нарочито у критичкој литератури, увод у методе истраживања, квалитативне или квантитативне методе и развој истраживачких предлога заједно са тезним истраживачким јединицама релевантним за ДБА.

Методе процене

Додјељивање предмета укључује прогресивну процјену. Кандидати се оцјењују у свакој јединици на основу писаних и усмених задатака. Ово могу бити прегледи литературе, извјештаји, презентације, студије случаја, истраживања и / или планови. Пуни детаљи задатака садржани су у Водичу за информације о јединицама за сваку јединицу.

Кандидат ће преузети докторску тезу преко два блока од осам тезних јединица. Када се упише у прву тезу, кандидат ће служити период потврде не више од шест месеци са пуним радним временом. Потврда кандидатуре укључује преглед литературе са детаљним излагањем истраживачких питања, као и предложену методологију.

Истраживачки пројекат ће бити вођен у потпуности преко 16 тезних јединица. По завршетку финалне тезе, од кандидата се очекује да поднесе истраживачку тезу за испитивање од стране два независна и међународно призната стручњака из релевантне области истраживања.

Наставне методе

Ученици на кампусу доживљавају директан контакт са супервизорима и другим докторским кандидатима. Неке јединице нуде онлине активности, класе, унапред снимљене и / или жива предавања. Начин наставе може се разликовати од јединице до јединице.

Опција студирања на мрежи је интерактивна и настоји да промовише сарадњу и осећај заједнице. Ученици могу примити онлине снимљене и / или жива предавања, електронске студијске материјале, онлине дискусионе форуме и виртуалне часове. Начин наставе може се разликовати од јединице до јединице.

Као иу кампусу и онлине моду студија, јачи професионални односи између кандидата и њихових супервизора ће бити подстакнути.

Program taught in:
енглески језик
Last updated March 2, 2018
Ovaj kurs je Campus based
Start Date
Mart 4, 2019
Jul 2, 2019
Duration
3 Године
Redovne studije
Price
27,600 AUD
3.000 долара по јединици, интернационални студенти.
By locations
By date
Start Date
Mart 4, 2019
End Date
Mart 4, 2022
Application deadline
Start Date
Jul 2, 2019
End Date
Jul 2, 2022
Application deadline
Maj 21, 2019
Start Date
okt. 2019
End Date
okt. 29, 2021
Application deadline

Mart 4, 2019

Location
Application deadline
End Date
Mart 4, 2022

Jul 2, 2019

Location
Application deadline
Maj 21, 2019
End Date
Jul 2, 2022

okt. 2019

Location
Application deadline
End Date
okt. 29, 2021