Read the Official Description

Школарина: Турски

Др Бусинесс Администратион Програм Иасара Универзитета је дизајниран да пренесе савремене пословне апликације и теоријских приступа који обезбеђују основу за ових апликација за наше студенте и довести их да спроведу истраживање и да допринесе националном и међународном пословном свету и академској литератури.

Програм се састоји од обавезних и селективним курсева који омогућавају нашим студентима да се специјализују у одређеним областима. Курсеви нуде у различитим областима специјалности мотивишемо наше студенте да раде интердисциплинарна истраживања.

Постоје три области специјализације за докторске Бусинесс Администратион програма: - Рачуноводство-Финансије - Манагемент- организација - производња, маркетинг и логистика језик докторат из програма пословне администрације је турски Програм се састоји на два начина: - За оне који су прихваћен са Бацхелор Дегрее "Интегрисани др програма" - За оне који су прихватили са магистра наука "др програма" Студенти прихватили за "Интегрисани др програма" су у обавези да испуне 7 главна обавезних курсева (21 кредитно-сати), 6 поље обавезне курсеви (20 часова) Кредитно-и 12-кредитних сати селективним курсевима. Студенти успети у стручности испиту треба да напише докторску дисертацију.

Студенти прихваћени за "др програм", требало би да испуни 23 кредитно-сати курсеве. Студенти успети у стручности испиту треба да напише докторску дисертацију.

Наши студенти имају прилику да искористи Ерасмус програма размене и студија за један семестар у некој од европских земаља.

Начелник Одељења Бусинесс Администратион је Чагри БУЛУТ, др

Захтеви апликација за докторске студије

Захтеви за прихватање ученика за докторске студије су наведени у Јашар Универзитета Градуате образовање, упутством и испитивање прописа, члана 4 / Б, 5, 6 и 7.

Услови и захтеви за др. Примена:

  • Мастер оф Сциенце / Бацхелор диплому - доказ адекватног знања енглеског језика (УДС мин 55.) - Мастер оф Сциенце / Бацхелор транскрипт и просечне оцене - То субмит дипломски испит резултат Алеш (мин. 55 за оне који су се пријавили са магистра наука; Мин. 70 за оне који су се пријавили са Бацхелор Дегрее).
  • Пријавни формулар

Евалуација кандидата:

  • Алеш: 50% - Мастер оф Сциенце / Бацхелор транскрипт и просечне оцене:% 25 - Интервју: 25% Правила у вези са трајањем у др. Програм су: а) Дозвољен завршетка трајања за др. програми су максимално 8 (осам семестара) за носиоце магистрирао и 10 (десет) семестра за носиоце Бацхелор Дегрее.

б) Дозвољени завршетак трајање за испуњавање потребних курсеви су максимално 4 (четири) семестра за носиоце магистрирао и 6 (шест) семестара за носиоце Бацхелор Дегрее. Они који не могу да испуне потребне курсеве у том периоду или не може да постигне просечном оценом 3,00 су протерани.

ц) тражи да испуне потребне курсеве, успети у стручности испит и имају своје тезе предлог прихваћен, Мастер дипломом који не може да заврши своју тезу на крају 8 (осам) семестра и носилаца Бацхелор Дегрее који не могу да завршавају рад до краја 10 (десет) семестра дати до 4 (четири) семестра продужетака по препоруци одговарајућег одељења и потврду Управног одбора Института.

Program taught in:
енглески језик
Yasar University

See 5 more programs offered by Yasar University »

Ovaj kurs je Campus based
Start Date
sept. 2019
Duration
4 Године
Redovne studije
Price
11,000 USD
за комплетан програм
By locations
By date
Start Date
sept. 2019
Application deadline

sept. 2019

Location
Application deadline
End Date