Read the Official Description

СМУ докторат у рачуноводству

Сингапурски универзитетски менаџмент универзитет (СМУ), докторирао на рачунарском програму, обучава студенте са детаљним познавањем рачуноводствене теорије и праксе и сродних области као што су економија и финансије. Студенти ће имати способност да изводе оригинална научна истраживања у рачуноводству кроз изградњу теорије и најсавременију квантитативну методологију истраживања, а обучават ће их одликовани чланови факултета из области финансијског рачуноводства, рачуноводственог рачуноводства, ревизије и пореза. Циљ нашег програма је да развије високо квалификоване и иновативне лидере у истраживању и едукацији рачуноводства за водеће истраживачке универзитете и индустрију у овом региону и широм свијета.

Докторат у структури рачуноводствених програма

Докторат у рачуноводству је редовни програм, са максималном кандидатуру од пет година. Студенти докторских студија ће се усредсредити на курсеве у прве две године, након чега следи истраживање дисертације у наредним годинама.

Студенти су обавезни да седе за докторат Квалификације испита (КЕ) да процене своје мајсторство основних концепата и теорија. Након успешног завршетка КЕ, ученик ће бити спреман да се упусти у дисертације, која се заснива на оригиналном, независним истраживањима.

Оквир

• Курсеви за фондове (9 курсева)

• изборни предмети (5 курсева)

• Прошлогодишњи љетњи истраживачки пројекат

• Оверсеас Екцханге

• Дисертација (28 курсева)

Орална Одбрана дисертације предлога

Ово је усмена презентација предложене теме за дисертацију одбору. Писани предлог дисертација ће морати бити достављен пре презентације. Надзорник, са стручности у одабраној теми, биће именован. Он или она води и ментора ученика широм дисертације рада.

Орални одбране и Завршетак докторска дисертација

Ово је усмена презентација писаном извештају дисертације Комитету. Након евентуалну ревизију (а) у извештају и након испуњавања свих потребних услова, Комитет ће препоручити Универзитету да додели докторирао.

Захтеви за пријем

• Бар је добар дипломски степен са високим ГПА

• Радно искуство је пожељно, али није потребно

• Добри ГМАТ резултати

• Добре резултате ТОЕФЛ-а или ИЕЛТС-а (за кандидате чији средњи ниво уписа на бацхелор / магистарском нивоу није био на енглеском језику)

ПхД студенте 'Професионални развој

Студенти су такође пружа стручну обуку. Ово укључује предавања, енглески комуникација и вештине презентације, као и за развој каријере радионице такве као припрему за интервју. Осим тога, студенти имају могућност да деле своје доприносе истраживања са међународном истраживачком заједницом кроз реномираних референтним истраживања конференције, у Сингапуру и иностранству. СМУ обезбеђује средства за наше студенте да присуствују таквим конференцијама.

Program taught in:
енглески језик

See 4 more programs offered by Singapore Management University »

Ovaj kurs je Campus based
Start Date
avg. 2019
Duration
4 - 5 Године
Redovne studije
Price
- Стипендије доступне
Deadline
Tražite informacije
Closing date for applications is 31 Jan 2019
By locations
By date
Start Date
avg. 2019
Application deadline
Tražite informacije
Closing date for applications is 31 Jan 2019

avg. 2019

Location
Application deadline
Tražite informacije
Closing date for applications is 31 Jan 2019
End Date