Pročitajte zvanični opis

Докторске академске студије социологије има за циљ да припреми студенте да спроведе квалитетно истраживање у економске социологије и сродних друштвених области. Да би се постигао овај циљ нудимо курсеве социолошке теорије, методологије, раслојавања, економске социологије и предметних области темама. Докторанти би требало да учествују у истраживачким семинарима из почетка, где је њихова тема је расправља и развијеног.

Програм обухвата следеће области специјализације:

Економска социологија - Студије миграција - Финансијска култура свакодневног живота -

Корупција и друштвене норме -Скупност благостања - Информационе технологије и друштво - Локално друштво - Незапосленост - Тржиште рада - Социјална политика -

Социјални аспекти европских интеграција - Елите - Предузетништво -

Делиберативне и експерименталне методе - Мреже, поверење и друштвени ресурси

Рад доктора доктор је под контролом ментора, чији је задатак саветовати доктора докторских студија током истраживања. Процес стицања диплома-укључује три елемента: да пренесу докторске ригоросум, да пишу и бране предлог, и да пишу и бране коначни докторске дисертације. Коначна дисертација се мора бранити пред комисијом, укључујући противника са писменог оцењивања тезе.

Jezik održavanja programa:
енглески језик

Pogledajte još 3 programa koje nudi Corvinus University of Budapest, Faculty of Social Sciences and International Relations »

Ovaj kurs je Campus based
Start Date
sept. 2019
Duration
Tražite informacije
Redovne studije
Price
- 1000 евра + 30 евра наплата за пријављивање (бесповратна).
Prema lokacijama
Prema datumu
Start Date
sept. 2019
Krajnji rok za prijavu

sept. 2019

Location
Krajnji rok za prijavu
End Date