Pročitajte zvanični opis

Факултет за друштвене комуникације има за циљ да развије оба комуникације професионалци, научно компетентних и образоване људе, који су спремни да се укључе и интегришу Госпел поруку у новој култури створио путем модерне комуникације (...) са новим језицима, новим техникама и новим понашања (Јн Павла ИИ, Редемпторис миссио, 37), да се идентификују шта користи и какве опасности може представљати ову културу са идентитетом и афричке вредности.

Да би постигли своје циљеве, Факултет нуди студентима који похађају наставу, обуку у учионици, практичан и људски, кроз његове богате учења, лабораторије и стручних студија, бројним радионицама, семинарима и конференцијама; тренинг који има за циљ да оствари своје дипломце следеће задатке:

а) за информације

прикупити корисну документацију на тему, и да је релевантан и објективну анализу актуелних проблема.

б) у анимацији:

  • припрема и ефикасно води састанак - активно учествују у животу групе промовише учешће других - да се подстакне изградњу односа.

ц) у масовним медијима:

  • развију ефикасне поруке за различите циљне групе - ефективно говоре у јавности - да служи као секретар за штампу и држите вести организацију, - организује и води радио или ТВ емисију.

д) у јавности:

  • да цене квалитет истраживања - надгледати анкету

е) за министарство комуникација и евангелизације:

  • правилно излагати опште линије хришћанске доктрине - донети хришћанске перспективе о актуелним догађајима, - изражава етички и хришћанску симболичко значење у преношењу верског знања.

Ученик овог факултета морају да развију научно поштења да уђу у унутрашњи свет од другог, аналитички ум је у стању да суштину поруке, опште културе негују добро познавање животне средине, један од камата гурнуо за језике и језике и велики прилагодљивости.

Такође ће развити способност да популаризује од стране медија учењу Цркве, способност да се развију и спроводе програме јавног образовања, као и да организују кампање за подизање свести о развоју акције . Основни студије се простиру на пет година, 3 године дипломских и 2 основних године. Програм социјалне комуникације степен може да обави један од агрегацију средњег образовања вишег нивоа (у организацији Одељења за агрегацију средње образовање вишег степена, која послује у оквиру Филозофског факултета УКЦ) који даје право лиценце да предају у средњим школама.

На постдипломским студијама, студенти могу да стекну оценама дипломирао на напредне студије, доктор и сарадник високог образовања у социјалним комуникацијама.

Могућности.

На крају тренинга, дипломирани социјалне комуникације ће радити у областима као што су информације (аналитичар и преводилац дневних и специјализоване штампе, за штампу), односа са јавношћу (комуникација политика консултант, дизајнер у комуникационим пројектима), маркетинга (промоције производа и услуга), културни сектор (модератор, тренер и специјалиста друштвено-образовни комуникација), политичка сектор (саветник, консултант политичари), сектор образовање и истраживање (предаје у средњој школи, на факултету и у вишим институтима, рад у комуникационог истраживачком центру).

Jezik održavanja programa:
француски

Pogledajte još 2 programa koje nudi L’Université Catholique Du Congo »

Ovaj kurs je Campus based
Start Date
sept. 2019
feb. 2020
Duration
Tražite informacije
Redovne studije
Prema lokacijama
Prema datumu
Start Date
sept. 2019, feb. 2020
Krajnji rok za prijavu