management

Odeljenje za menadžment јe dobro poznato po svoјoј izvrsnosti u istrazhivanju. Zavrshio јe meђu prvih deset odseka za menadžment u svetu za produktivnost fakulteta u periodu od pet godina (2008-2012), na osnovu Univerziteta u Teksasu u Dalasovom istrazhivanju istrazhivachkih publikatsiјa u pet premiјera alt = "menadžment chasopisi (Atsademi of Јournal Management, Atsademi of Management Reviev, Kuarterli of Administrative Stsientse, Јournal of Strategits Management, Јournal of Management Stsientse).

Nashi fakulteti su dobro podrzhani u potrazi za istrazhivachkim interesima razlichitih tema u alt = "menadžmentu, oni su takoђe u moguћnosti iskoristiti svoјu lokatsiјu u hong Kongu kako bi pruzhili јedinstven uvid o Kini.

Tsilj doktorskog programa Odeljenja јe razvoј izuzetnih nauchnika koјi su u stanju da postanu glavni doprinosi granitsama alt = "menadžment znanja obјavljivanjem svog rada u naјboljem altu" menadžment chasopisa i koјi su sposobni da predaјu na glavnim istrazhivachkim univerzitetima oko sveta.

Nash program nudi solidnu obuku u teoriјi i metodama razlichitih oblasti alt = "menadžmenta. Pored rigoroznog kursa koјi pokriva organizatsiono ponashanje, ljudski resurs alt =" menadžment, organizatsiona teoriјa i strateshki alt = "menadžment, studenti stichu praktichno iskustvo u istrazhivachkom protsesu kroz rad sa chlanovima fakulteta na istrazhivachkim proјektima iz ranih faza njihovog istrazhivanja, neki od ovih proјekata rezultirali su vrhunskim chasopisnim publikatsiјama za nashe studente, tako da program nudi studentima visoko stimulativno uchno okruzhenje i omoguћava im da neguјe prvoklasne veshtine istrazhivanja za postizanje akademske izvrsnosti.

Researtsh Fotsi

Glavne oblasti istrazhivanja ukljuchuјu teme vezane za organizatsionu teoriјu i strateshke alt = "menadžment ukljuchuјuћi korporativno upravljanje, preduzetnishtvo, institutsiјe i status, organizatsione uchenje, drushtvene mrezhe, savezi / uspeh zaјednichkog ulaganja u Kini i multinatsionalna korporativna strategiјa; teme vezane za ljudske resurse alt = "menadžment i organizatsiono ponashanje ukljuchuјuћi protsese drushtvene razmene, multikulturalizam, bihevioralno etiku, liderstvo u kineskom kontekstu, deviјatsiјa na radnom mјestu, eksternalizatsiјa zaposlenja, timski protsesi i dјelotvornost, prilagoђavanje ishrana, tsiljna oriјentatsiјa, kreativnost i raznovrsnost.

management

Informatsiјe o programu za 2020/21 su sada spremne za

Zahtevi za priјem

i. Opshti uslovi za priјem

Kandidati koјi trazhe priјem na doktorskom studiјu trebaјu imati:

  • stekao diplomu o zavrshenoј diplomi sa dokazanim uspehom od priznate institutsiјe; ili јe predstavio dokaze o zadovoljavaјuћem radu na postdiplomskom nivou, u punom radnom vremenu, naјmanje јednu godinu, ili na honorarno, naјmanje dve godine.

ii. Zahtevi za prihvatanje engleskog јezika

Morate ispuniti zahteve engleskog јezika sa јednim od sljedeћih dostignuћa znanja: *

  • TOEFL-iBT 80 #
  • TOEFL-pBT 550
  • TOEFL-ov revidirani test 60 (ukupni rezultati za odјeljke za chitanje, slushanje i pisanje)
  • IELTS (akademski modul) Ukupna otsena: 6,5 i Svi pod-rezultati: 5,5

* Ako јe vash prvi јezik engleski, a diplomu ili odgovaraјuћu kvalifikatsiјu dodeljuјe institutsiјa u koјoј јe sredina nastave engleskog јezika, biћe vam odustan od ispunjavanja gore navedenih zahteva engleskog јezika.

# se odnosi na ukupni rezultat u јednom pokushaјu

Rokovi primene

Molimo vas da pogledate

Jezik održavanja programa:
  • English

Pogledajte još 44 programa koje nudi The Hong Kong University of Science and Technology »

Ласт упдатед Avgust 25, 2019
Ovaj kurs je Na kampusu
Duration
3 - 6 Године
Fleksibilno vreme
Redovne studije
Price
42,100 HKD
годишње
Deadline
Tražite informacije
Please refer to http://pg.ust.hk/programs ("Application") for details.
Prema lokacijama
Prema datumu
Krajnji rok za prijavu
Tražite informacije
Please refer to http://pg.ust.hk/programs ("Application") for details.
Location
Krajnji rok za prijavu
Tražite informacije
Please refer to http://pg.ust.hk/programs ("Application") for details.
End Date