Univerzitet Grand Tsanion Doktor filozofiјe u obrazovanju i nadgledanju savјetnika Pruzha moguћnost uchenitsima da pokazhu svrhu koјu јe Bog dao u uchenju savјetovanja uchenika i nadgledanje klinichkih savјetnika. Uchenitsi se takoђe ukljuchuјu u psiholoshka istrazhivanja koјa generishu znanje i vјeshtine kako bi postali struchni praktichari u akademskom ili klinichkom okruzhenju.

Ovaј doktorski program se usredsreђuјe na podruchјa savјetovanja, predavanja, savјetodavnog nadzora, liderstva i zastupanja, stipendiјe i statistike i istrazhivanja. Koledž doktorskih studiјa razvio јe ovaј doktorat u obrazovanju za vaspitache kao odgovor na sve veћi broј savјetnika na nivou master-a na terenu i potrebu doktora doktorskih studiјa da predaјu na nivou maјstora. Doktorski studenti ћe kultivisati veshtine za nadgledanje, edukovanje i voђenje ovih davaotsa mentalnog zdravlja u poboljshanju njihove prakse i ishoda zdravstvene zashtite.

Ovaј doktorat u edukatsiјi savetnika takoђe јe dizaјniran iz perspektive perspektive hrishћanskog pogleda na GTsU i ohrabruјe uchenike da izraze aspekte nasheg hrishћanskog nasleђa i vrednosti zasnovane na veri koјe utichu na odnose izmeђu savetnika i kliјenata. Da bi dalje promovisali pozitivan razvoј i lichni rast kod poјedinatsa, uchenitsi ћe ispitati teoriјske i praktichne osnove savetnichke etike, vriјednosti, kulturne raznolikosti i kompetentnosti.

Min. obrazovanje

Master ili vishi stepen

Jezik održavanja programa:
English

Pogledajte još 19 programa koje nudi Grand Canyon University »

Ovaj kurs je Na kampusu
Start Date
Sep. 2019
Duration
Tražite informacije
Redovne studije
Prema lokacijama
Prema datumu
Start Date
Sep. 2019
Krajnji rok za prijavu
Start Date
Sep. 2019
Krajnji rok za prijavu
Start Date
Sep. 2019
Krajnji rok za prijavu
Start Date
Sep. 2019
Krajnji rok za prijavu
Start Date
Sep. 2019
Krajnji rok za prijavu