Read the Official Description

Доктор филозофије (Пх.Д.)

Програм је потпуни истраживачки програм у којем се студенти оцењују на основу теза произведених на крају студијског периода. Програм има за циљ да произведе дипломце који су способни да постану научни истраживачи и праве изворни допринос знању у својој специфичној области студирања.

Као део наше посвећености постати центар изврсности за пословно и менаџмент образовање, студенти могу одабрати специјализацију у било којој од различитих области пословања као што су Менаџмент, Рачуноводство, Банкарство, Финансије, Осигурање, Исламско Банкарство и Финансије, Маркетинг, Технолошки Менаџмент , Оперативни менаџмент, предузетништво и управљање људским ресурсима .

Програм се нуди пуним радним временом и пола радног времена. Међутим, међународни студенти могу се одлучити само за режим пуног радног времена. Редовни студенти морају да заврше студије између 4 и 10 семестара, док се ванредни студенти могу завршити између 6 и 14 семестара.

Захтев за улазак

Пријем у овај програм може се одобрити на основу критеријума који су наведени у наставку:

1. Магистрирала универзита Утара Малезија или било које друге институције високог образовања које признаје Сенат Универзитета; ОР

2. Било какву другу квалификацију коју признаје Сенат Универзитета; И

3. Испуњава захтјев за енглески језик који је одредио Сенат Универзитета; И

4. Од кандидата се очекује довољно истраживачких вјештина и знања које Академски комитет сматра одговарајућим. Студенти без ових критеријума су дужни уписати и положити сљедећа два (2) курса:

а.СЗРЗ6014 Методологија истраживања
б.СЦЛЕ6014 Академско писање

Program taught in:
енглески језик

See 1 more programs offered by UUM Othman Yeop Abdullah Graduate School of Business »

Last updated October 29, 2018
Ovaj kurs je Campus based
Start Date
Jan. 2020
Duration
4 - 14 Семестра
Fleksibilno vreme
Redovne studije
By locations
By date
Start Date
Jan. 2020
Application deadline

Jan. 2020