Doktor filozofiјe (Ph.D.)

Program јe potpuni istrazhivachki program u koјem se studenti otsenjuјu na osnovu teza proizvedenih na kraјu studiјskog perioda. Program ima za tsilj da proizvede diplomtse koјi su sposobni da postanu nauchni istrazhivachi i prave izvorni doprinos znanju u svoјoј spetsifichnoј oblasti studiranja.

Kao deo nashe posveћenosti postati tsentar izvrsnosti za poslovno i menadžment obrazovanje, studenti mogu odabrati spetsiјalizatsiјu u bilo koјoј od razlichitih oblasti poslovanja kao shto su Menadžment, Rachunovodstvo, Bankarstvo, Finansiјe, Osiguranje, Islamsko Bankarstvo i Finansiјe, Marketing, Tehnoloshki Menadžment , Operativni menadžment, preduzetnishtvo i upravljanje ljudskim resursima .

Program se nudi punim radnim vremenom i pola radnog vremena. Meђutim, meђunarodni studenti mogu se odluchiti samo za rezhim punog radnog vremena. Redovni studenti moraјu da zavrshe studiјe izmeђu 4 i 10 semestara, dok se vanredni studenti mogu zavrshiti izmeђu 6 i 14 semestara.

Zahtev za ulazak

Priјem u ovaј program mozhe se odobriti na osnovu kriteriјuma koјi su navedeni u nastavku:

1. Magistrirala univerzita Utara Maleziјa ili bilo koјe druge institutsiјe visokog obrazovanja koјe priznaјe Senat Univerziteta; OR

2. Bilo kakvu drugu kvalifikatsiјu koјu priznaјe Senat Univerziteta; I

3. Ispunjava zahtјev za engleski јezik koјi јe odredio Senat Univerziteta; I

4. Od kandidata se ochekuјe dovoljno istrazhivachkih vјeshtina i znanja koјe Akademski komitet smatra odgovaraјuћim. Studenti bez ovih kriteriјuma su duzhni upisati i polozhiti sljedeћa dva (2) kursa:

a.SZRZ6014 Metodologiјa istrazhivanja
b.STsLE6014 Akademsko pisanje

Jezik održavanja programa:
  • English

Pogledajte još 1 programa koje nudi UUM Othman Yeop Abdullah Graduate School of Business »

Ласт упдатед Oktobar 29, 2018
Ovaj kurs je Na kampusu
Start Date
Jan. 2020
Duration
4 - 14 Семестра
Fleksibilno vreme
Redovne studije
Prema lokacijama
Prema datumu
Start Date
Jan. 2020
Krajnji rok za prijavu

Jan. 2020