Pročitajte zvanični opis

Kadir Has University финансије и банкарство Докторат (Пх.Д.) Програм служи појединцима који су заинтересовани да наставе каријеру у финансијама или као академик на универзитетима или као професионалац у финансијским институцијама и организацијама. Узимајући у обзир вриједност времена, студенти морају изабрати предмете према специјализацији којима настоје постићи максималну могућу корист у својим истраживањима и настојањима истраживања. Програм се састоји од обавезних курсева, заједно са селекцијским курсевима на великим и отвореним пољима. Главни предмети селективног курса су они који су обележени кодовима ФБ курса, док су селективни курсеви отвореног поља они који се нуде у другим главним областима Факултета за постдипломске студије на Kadir Has University . У складу са тим, студенти се такође могу уписати на постдипломске курсеве у сродним дисциплинама као што су економија, право, пословни менаџмент, комуникације, инжењеринг и управљачки информациони системи. Након успјешно завршеног курса, студенти морају положити квалификациони испит из програма, а затим извести докторски рад. рад завршава успешном одбраном и одобравањем рада.

Прописи и правила о пријему у програм, рад на курсу и фазе рада дисертације програма и друга релевантна питања могу се видети на линковима дипломских програма на веб страници Kadir Has University .

Језик наставе, образовања и рада на дисертацији је енглески.

Време обуке курсева је прилагођено потребама радних професионалаца.


Карактеристике KHAS Финанце анд Банкинг Пх.Д. Програм

Факултет за финансије и банкарство Пх.Д. Програм чине компетентни академици који блиско прате глобални и домаћи развој у својим областима. Поред наставних предмета и других академских активности програма, особље факултета организује и панеле, семинаре и конференције о актуелним економским и финансијским питањима. Тако је теоријска настава програма обогаћена примерима и активностима које су оријентисане ка стварном свету.

Kadir Has University континуирано шири библиотеку и електронске базе података омогућују приступ широком распону књига, периодике и сродних информација.

Дипломирани студенти стичу савремену наставу из сине-куа-нон области финансија и банкарства као што су финансијска економија, финансијске институције и тржишта, банкарска теорија и политика, менаџерска економија, међународни монетарни / финансијски систем, управљање финансијским ризицима и финансијско моделирање . За оне који су заинтересовани, програм нуди курсеве квантитативног финансирања, вероватноће, стохастичке процесе и статистике.

Материјали програма су на енглеском језику, што студентима омогућава приступ најновијим информацијама о курсу широм света. То им помаже да се боље такмиче на све глобалнијем тржишту за финансијске стручњаке.

Дипломци програма успјешно раде у разним приватним и јавним институцијама као што су банкарске компаније, корпорације, инвестициони фондови, државне организације и градске већине, као и институције високог образовања, универзитети и истраживачки центри.

Информације о Институцији

Финансије и банкарство Пх.Д. Програм је основан 2009. године у оквиру Факултета друштвених наука и почео је да прихвата студенте у академској 2009-2010. Години.

Додељена квалификација / Ниво квалификације

Студенти који успешно заврше програм добијају докторат. диплома (Ниво 7) у области финансија и банкарства Пх.Д.

Захтеви за пријем

Кандидати са дипломом из четворогодишњег преддипломског програма из различитих области могу се пријавити на докторат финансија и банкарство. Они који се пријаве за програм са опцијом дисертације морају имати најмање 55 бодова од АЛЕС-а. АЛЕС резултат не захтевају они који се пријаве за опцију без тезе. За детаљније информације молимо погледајте: - Прописи о дипломским студијама на Kadir Has University - Правилник о дипломском образовању на Kadir Has University Постоје различити поступци и захтјеви за пријаву страних држављана. Молимо провјерите - Водич за међународне студенте.

Признавање претходног учења

Студенти који су успјешно завршили најмање један семестар у неком другом програму дипломске школе или на другом универзитету могу бити прихваћени путем трансфера. Услове за трансфер утврђује Сенат Универзитета. Ученици би требали имати завршене курсеве од најмање 6 бодова / сати и требали би добити оцјену 2.50 / 4.0 просјечну оцјену. Курсеви који ће бити признати за финансије и банкарство Пх.Д. међу курсевима које студенти похађају у другим програмима одлучује се на приједлог доктора финансија и банкарства. и коначна одлука се доноси на Извршном одбору Факултета за друштвене науке. Уколико се специјални студенти из исте области упишу у докторат финансија и банкарство, кредити ће се одлучивати на приједлог доктора финансија и банкарства. Програм и коначна одлука се доноси на Извршном одбору Факултета за друштвене науке. За детаљније информације, молимо погледајте: - Правила за програме сарадника и додипломских студија Kadir Has University - Правилник о дипломском образовању на Kadir Has University Постоје различити поступци и захтјеви за примјену страних држављана. Проверите: - Водич за међународне студенте.

Захтеви за дипломирање

Да би завршили програм са опцијом дисертације, студенти би требали имати најмање 3,00 преко 4,00 Цум. ГПА, треба да успјешно заврши све обавезне предмете и потребан број изборних предмета, а његов рад мора бити прихваћен од стране дисертационе комисије након његове одбране. Да би дипломирали из програма који не укључује тезу, студенти би требали имати најмање 3,00 преко 4,00 Цум. ГПА, треба да успешно заврши све обавезне предмете, а потребан број изборних предмета, а његов / њен пројекат треба да буде одобрен од стране његовог / њеног саветника.

Дефиниција програма

Сврха нашег докторског програма из области финансија и банкарства је да створи академско окружење погодно за припрему појединаца који су у складу са међународним стандардима у овој области. То је флексибилан програм који омогућава кандидатима из области друштвених или техничких наука да унаприједе своју професионалну и академску формацију у мултидисциплинарном оквиру. У складу са тим, поред обавезних курсева за банкарство и финансије, студенти могу да полажу изборне предмете које нуде сродни дипломски програми као што су економија, финансијски инжењеринг, право или међународни односи. Постоји велика слобода у одабиру теме за докторску дисертацију.

Програмски исходи

 1. Овладавање основним финансијским концептима попут временске вриједности новца, односа ризика и поврата. Стицање теоријске основе неопходне за разумевање и решавање финансијских и банкарских проблема.
 2. Овладавање основним финансијским концептима попут временске вриједности новца, односа ризика и поврата, на нивоу давања доприноса на терену. Стицање теоријске основе неопходне за разумевање и решавање финансијских и банкарских проблема и за израду теоријских доприноса.
 3. Способност креативног и иновативног анализирања и рјешавања проблема у банкарству и финансијама на нивоу предузећа, сектора, макро и глобалног нивоа у свјетлу економских и финансијских модела.
 4. Способност да се анализирају проблеми који се сусрећу у области банкарства и финансија на нивоу предузећа, сектора, на макро и глобалном нивоу у светлу економских и финансијских модела.
 5. Учење и стицање способности да се допринесе историјском, теоријском и практичном знању о финансијским институцијама и тржиштима.
 6. Стицање детаљних историјских, теоријских и практичних знања о финансијским институцијама и тржиштима.
 7. Критички и креативно процјењивање улоге и важности друштвених, регулаторних и политичких фактора за банкарску и финансијску индустрију са практичних и теоријских ставова и способности да се изнесу приједлози за побољшање.
 8. Процена улоге и значаја друштвених, регулаторних и политичких фактора за банкарску и финансијску индустрију са практичног и теоријског становишта.
 9. Учење о глобалним аспектима финансијских тржишта и њиховим међусобним везама са међународним пословима.
 10. Учење о глобалним аспектима финансијских тржишта и њиховим међусобним везама са међународним пословима у њиховим детаљима и на нивоу доприноса постојећем знању.
 11. Учење и стицање способности примене принципа и метода финансијске економске теорије укључујући управљање портфељем, корпоративне финансије и друга подпоља.
 12. Учење и стицање способности примене и развоја принципа и метода финансијске економске теорије, укључујући управљање портфељем, корпоративне финансије и друга подпоља.
 13. Способност анализе и синтезе финансијских и економских података. Способност представљања резултата истраживања у писаном и вербалном формату. Способност да функционише као члан тима као и лидер у пословним окружењима.
 14. Стицање способности за дубинску и креативну анализу, синтезу и коришћење финансијских и економских података.
 15. Способност представљања, дискусије и одбране резултата истраживања у писаном и вербалном формату, како у академским тако иу пословним окружењима.
 16. Способност да функционише и као члан тима као и као лидер и да пружи нове перспективе у пословном и академском окружењу.

Професиони профили дипломираних студената

Дипломци програма могу да наставе своју професионалну или академску каријеру. Осим тога, они могу ставити свој људски капитал који је резултат њиховог претходног знања и онога што су стекли у докторском програму за финансије и банкарство у продуктивну употребу како у приватном тако иу јавном сектору.

Упитници за евалуацију

Анкета о резултатима истраживања и оцјењивања чланова факултета Анкета о задовољству анкете

Међународна сарадња

Сви Ерасмус и други међународни споразуми о сарадњи са Kadir Has University који укључују високо образовање и истраживање на дипломском нивоу примјењују се на Програм финансија и банкарства.

Jezik održavanja programa:
енглески језик

Pogledajte još 3 programa koje nudi Kadir Has University »

Ласт упдатед February 4, 2019
Ovaj kurs je Campus based
Start Date
sept. 2019
Duration
4 Године
Redovne studije
Price
12,000 USD
Докторски програми - Плаћање у 3 рате: 20.000 $
Deadline
avg. 2, 2019
Prema lokacijama
Prema datumu
Start Date
sept. 2019
End Date
avg. 31, 2023
Krajnji rok za prijavu
avg. 2, 2019

sept. 2019

Location
Krajnji rok za prijavu
avg. 2, 2019
End Date
avg. 31, 2023