Read the Official Description

Писмени испит: Маи 25, 2015 (грађани ЕУ)

Процена од наслова: 3. јун, 2015 (грађани ЕУ и НОН-ЕУ)

Интервју: Јуни 8, 2015 (грађани ЕУ) Међународни др у управљању је подељен у два различита програма: "Инноватион, одрживост и здравство" и "Промени и сложености Манагемент".

Др студенти из обојица ће следити исте предавања у Пизи за прву годину. Студенти у оквиру наставног програма у "Промени и сложености Манагемент" ће пратити курсеве други у Л'Акуила.

Тхе Наставни план и програм у иновације, одрживости и здравствене заштите бави најважнијим темама управљања који карактеришу текуће истраживачке активности. Посебан нагласак је дат:

  • управљање иновационих процеса и међународна конкурентност фирми, институција, као и локалним, регионалним и националним системима;
  • управљање одрживости у јавним установама, приватним предузећима и пространим областима територија посебним освртом на животну средину политика, развој обновљивих извора енергије, и оцене квалитета хране и туристичке индустрије ланцу;
  • Управљање медицинским, значило као развој модела и алата за управљање, у циљу подршке субјеката који су обухваћени у здравственом систему у процесу управљања и иновација социјалну помоћ и оцене учинка.

Тхе Наставни план и програм у Промени и сложености Манагемент фокусира на две главне теме: управљање ванредним ситуацијама и паметних заједница. Ове теме су оба одликује огромна сложености због великог броја актера укључених и релевантним ефеката које добар или погрешан менаџмент може да произведе на друштво. Посебна пажња са методама руковођења ће бити дат у "управљања катастрофама" Наравно, док лекције о "паметним заједница" ће преселити у методама умрежавање, учешће и сарадњу.

Program taught in:
енглески језик

See 6 more programs offered by Scuola Superiore Sant'Anna »

Ovaj kurs je Campus based
Start Date
okt. 2019
Duration
3 Године
Redovne studije
By locations
By date
Start Date
okt. 2019
Application deadline
Start Date
okt. 2019
Application deadline

okt. 2019

Location
Application deadline
End Date
Location
Application deadline
End Date