Pismeni ispit: Mai 25, 2015 (graђani EU)

Protsena od naslova: 3. јun, 2015 (graђani EU i NON-EU)

Intervјu: Јuni 8, 2015 (graђani EU) Meђunarodni dr u upravljanju јe podeljen u dva razlichita programa: "Innovation, odrzhivost i zdravstvo" i "Promeni i slozhenosti Management".

Dr studenti iz oboјitsa ћe slediti iste predavanja u Pizi za prvu godinu. Studenti u okviru nastavnog programa u "Promeni i slozhenosti Management" ћe pratiti kurseve drugi u L'Akuila.

The Nastavni plan i program u inovatsiјe, odrzhivosti i zdravstvene zashtite bavi naјvazhniјim temama upravljanja koјi karakterishu tekuћe istrazhivachke aktivnosti. Poseban naglasak јe dat:

  • upravljanje inovatsionih protsesa i meђunarodna konkurentnost firmi, institutsiјa, kao i lokalnim, regionalnim i natsionalnim sistemima;
  • upravljanje odrzhivosti u јavnim ustanovama, privatnim preduzeћima i prostranim oblastima teritoriјa posebnim osvrtom na zhivotnu sredinu politika, razvoј obnovljivih izvora energiјe, i otsene kvaliteta hrane i turistichke industriјe lantsu;
  • Upravljanje meditsinskim, znachilo kao razvoј modela i alata za upravljanje, u tsilju podrshke subјekata koјi su obuhvaћeni u zdravstvenom sistemu u protsesu upravljanja i inovatsiјa sotsiјalnu pomoћ i otsene uchinka.

The Nastavni plan i program u Promeni i slozhenosti Management fokusira na dve glavne teme: upravljanje vanrednim situatsiјama i pametnih zaјednitsa. Ove teme su oba odlikuјe ogromna slozhenosti zbog velikog broјa aktera ukljuchenih i relevantnim efekata koјe dobar ili pogreshan menadžment mozhe da proizvede na drushtvo. Posebna pazhnja sa metodama rukovoђenja ћe biti dat u "upravljanja katastrofama" Naravno, dok lektsiјe o "pametnim zaјednitsa" ћe preseliti u metodama umrezhavanje, ucheshћe i saradnju.

Jezik održavanja programa:
  • English

Pogledajte još 6 programa koje nudi Scuola Superiore Sant'Anna »

Ovaj kurs je Na kampusu
Start Date
Duration
3 Године
Redovne studije
Prema lokacijama
Prema datumu
Start Date
Okt. 2020
Krajnji rok za prijavu
Krajnji rok za prijavu